Copiluti de mai-iunie 2005 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Merci GAbi.Uite asa se mai desteapta omul.

tdi :eu am fost una dintre cele ca a intrebat ce fel de operatie ai facut.Insanatosire grabnica si nu te omori cu curatenia.

Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Tdi pe mine nu s-a razbunat nimeni cu anestezia si am stat la terapie intensiva 3 zile...facusem si 20 de ani acolo si tot nu stiu mare lucru...eu am scos fierea in 94 clasic...n-ai vrea sa stii cum arat...cand o fi sa-mi faca autopsia are taietura gata facuta...dar ai sa vezi ce bine este fiere... poti manca orice fara sa mai ai gustul ala oribil in gura...la mine a fost groaznic si inainte si dupa ,dar cu sarcinile am boierit...
Casa...hai ca esti culmea ...intai traieste-ti covalescenta ca desi e operatie laparoscopica tot taietura este...asa ca las-o mai moale,ia-ti menajera daca nu vrei sa dai in altele...

Cornelia nu exista vaccin parca pentru asta?!Aaa...am fost la targul ala de la liceul Mircea( m-au napadit amintirile vorba aia) si am primit un plian de la Casuta Magicienilor in care ziceau ca si-au deschis gradinita acolo...m-am gandit la tine si Stefan

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Tot eu revin...poate ma lamuriti si pe mine cu o mare dilema...
De ieri am observat pe pielea Deliei o intindere de bube...un fel de "curu gainii"( nu stiu sa asociez altfel ceea ce am vazut)unele langa altele si par a avea un lichid pentru ca unele au facut coaja.Nu ies in poze ca poate alea ar fi mai explicite...
Urticarie nu pare ca nu are decat pe piciorul drept si la cotul drept...si sunt aspre la mana...asa cu ochiul liber nu-s foarte vizibile...nu au nici culoarea unor bube date de bolile de piele...
Dr. mea a zis nu stie ce ar fi...alimentar sau dermatologic...sa-i dau Peritol pana la 10 zile...

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, la naiba, ce bafta ai cu bubele alea.
O fi vreun fel de dermatita de contact, are ceva de imbracaminte care nu e bumba? Nici nu stiu la ce sa ma mai gandesc ca ar putea fi. Ii speli separat rufele ei? Ai schimbat detergentul recent?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ia sa mai fac si eu strigarea dupa fete.

Elisor? Mi-e dor de mesajele tale. Unde esti? Ai inceput serviciul?
Flori? Ce face Maya, cum creste Patrick?
Mickyyy, ce fac mandrutele tale? Nu ai mai trecut de multa vreme pe aici.
Pisik? Nefertari? Ce fac fetele cucuietele?
Corni, mai reusesti sa treci pe aici?
Simiena? Nu mai stim nimic de frumosul Elian.
Corail, Ralwka, Sufletzica, Pengunica, Mynicegirl, Elly_b, Crissu, Rodica? Fetelor, mi-ar fi drag sa mai aflu de voi si copiluti cate ceva. Macar doua vorbe, ca sunteti bine, daca nu aveti timp prea mult.

Chris, tu pe unde mai calatoresti?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Gabitza nici una din variantele enumerate... fac recensamantul ultimelor zile si-mi da numa cu virgula...o sa ma arunc in mare si gata scap...

Asa striga-le la catalog poate apar...
O mai adaug pe lista pe Lili care de cand e liber profesionista nici noi nu ne-am mai intalnit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Salut, fetele! Am citit rapid...

Tdi, bine ai revenit acasa, sa stii ca aruncatul si luatul de la 0 poate fi o solutie, asta facem noi acum, ca nu se mai putea respira in casa, ne inconjurasem de o mie de lucruri nefolositoare si deloc pe gustul nostru... numai din dorinta de a fi acolo la nevoie. Sanatate multa si nu brava, mai bine odihneste-te, ca nu se stie niciodata cum reactioneaza organismul. Ma bucur ca i-a fost fetei bine in lipsa ta.
Laura, nici Tudora nu maninca, in afara de fructe si piine cu ketchup, dar eu am renuntat pe moment sa ma mai iau de ea, ca nu mai pot, sa manince cit si ce-o vrea ea. Am citit de bubele Deliei, nu stiu ce sa-ti spun, si mie mi se pare ca seamana cu o dermatita, dar e atit de greu de depistat de la ce poate fi...
Mercedes, si eu surprind faze de genul acesta la fetitele mele. Cind tuna si fulgera se iau in brate una pe alta si Agata o incurajeaza pe Tudora, daca se loveste Tudora se duce la Agata sa o imbratiseze si sa-i plinga pe umar... sint atit de dulci impreuna! Nu regret nici o secunda, oricit de greu mi-ar fi (si imi este) ca am hotarit sa facem mai multi copii.
Cornelia, sanatate multa! Scump ca de obicei Stefan al tau, eu si acum rid la faza cu dulapul si la cea cu ori bunicul, ori bunicul...

Sint restanta la vazut poze si, daca va vine sa credeti, chiar si la scris, dar am o perioada superincarcata, sint rupta de oboseala si de stres. Dar am si vesti bune:

Agata schimba de miine scoala! Vineri m-a sunat de la ultima scoala unde trageam sperante sa mai mearga (cea de linga gradinita Tudorei, deci in buricul tirgului - publica, dar cu renume mai bun, mare, frumoasa, cu diverse cursuri parascolare, printre care pian, sah, dans sportiv si spaniola, francofona in mediu anglofon, asa cum ne doream. Vineri am vorbit cu directoarea, astazi am fost impreuna cu ea si am vizitat-o si am vorbit si la scoala actuala, am dus toate actele... de miine incepe dincolo, de la 7.55 la 15.00, probabil cu doua zile pina la 4 cind ii voi lua pian si spaniola. Asa ca si Tudora va incepe gradinita la 8.30 mititica si o voi lua un pic inainte de 3 sau chiar dupa ce o iau pe Agata. De miine e musai sa ne trezim la 7 fara un sfert noi si pe fete la 7.15, ca sa iesim din casa la timp si sa ne duca dimineata tati cu masina, ca altfel mie imi va fi greu de tot cu dusul si luatul fetelor.
I-am luat Agatei role... si ieri a fost prima data cind a mers pe ele. E foarte mindra de ea. Bicicleta mare... la primavara!

Tudora nu mai plinge, e doar trista cind plec... Nu maninca, sta fara pampers in casa si face 3 din 5 la wc sau olita )se duce si singura si se aseaza).

Eu pot sa-mi iau macar un curs pina acum, e bine si asa, dar ma vor penaliza cu vreo citeva sute de dolari pina in decembrie la bursa (probabil o suta pe luna). In seara asta pot sa aflu daca pot sa-l iau si pe al doilea care a mai ramas, ar fi bine, ca mai scap din ele si ramin si cu bursa intreaga, desi eu nu stiu cind ma voi ocupa de ce stiu ca am de facut la primul ales... La doua dintre ele am renuntat, ramine sa vad la toamna ce voi face. In schimb, nu am ajuns la doctor pentru analize, abia miine, dupa ce o integrez pe Agata, ma pot duce. Ah, si o veste mai mult decit buna: am fost simbata si duminica in Ikea! Si am cumparat tot! Aproape tot, mai avem accesoriile, dar grosul mobilei l-am cumparat. Ni le livreaza duminica viitoare, pina cind sper ca terminam si casa de vopsit si de aruncat tot ce nu vrem sa pastram ca sa facem loc celor noi. Abia astept sa vad casa aranjata, asa cum ne-am imaginat-o noi, ar trebui sa aiba toti si toate locul lor si atunci ordinea si disciplina ar fi mai usor de pastrat. Nu ne ajung banii de un nou calculator acum, pentru ca vrem Mac, dar macar sa ramina doar asta.

Gata, fug, ca trebuie sa iau fetele si sa le hranesc inainte de a i le preda lui Octav si a pleca la curs. Pa!

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">25+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Buna,
Mercedes- si eu surprind momente de duiosie la baietii mei, chiar dac sunt mici (Catalin se pune in pat langa Alexandru si il mangaie si il pupa, vorbeste cu el). Cand ma vede suparata ca Alexandru nu mananca ii zice: "Papa, Andu, bun, cheshti maie ca tati" (puncul lui de reper este tati). Nu regret ici o clipa ca am doi copii, chiar daca acum e mai greu.

Tdi - lasa curatenia aia, vezi de sanatate intai

Nelia - povesteai la un moment dat ceva cu organizarea si scapatul de lucruri inutile. Multumesc pentru sfatul indirect. M-am apucat de "luminat" casa si se vede. Am dat unei mamici cu 3 copii toate hainutele ramase mici lui Alexandru (are o fetita de o luna). Tot ce nu mai este purtat de ani, dar este in stare buna - am dat. Mai am de facut o ultima inspectie.

Ce am mai facut noi? Alexandru mananca dn ce in ce mai bine, Catalin imi spune poezii (cateva versuri din poezii pe care i le tot spun eu la cerere), canta si ma ajuta . Sambata a vrut sa facem impreuna snitelele de pui. A vrut si sort. A batut ouale in castron (50-50, adica a inceput el si am terminat eu), a batut si carnita, iar cand au fost gata, a mers la tati si l-a anuntat mandru: "Tin a facut snitele, tati", bineinteles ca eu l-am laudat, tati la fel si ne-am minunat de cat de gustoase le-a facut , "dornici sa aflam reteta". Dupa toata lauda am avut un copil asa de linistit si de fericit si nefitzos...
Acum dorm amandoi, sunt "home alone". Cred ca ma duc sa dorm si eu. Noapte buna tuturor si vorbim maine

Aurasa - mami de Catalin si Alexandru

Mergi la inceput

Buna dimineatza...

Azi e marti...la mine va fi dezastru,dar voua va doresc o zi nemaipomenita...

Gabi si eu ma chinui sa stau cu fiecare fata separat dar ale mele parca-s legate ...apuc sa stau numa cu Delia seara cand o culc ...dar ma bucur macar ca ele stau mai mult impreuna...

Aurasa nu pot sa cred ca ai baieti...esti o fericita sa ai un baiat mare asa cuminte si un strumf mic la fel...ti-e mai mare dragul sa-i cresti...

Nelia tot pe drumuri esti...adevarul e ca daca te simti bine ce rost are sa stai...
Ar trebui sa declansez si eu actiunea aruncatul inutitatilor numa chef sa-mi fac...
Ciudat program de scoala ...de la 8 la 15 mi se pare enorm...Bianca dupa 4-5 ore e obosita si abia mai da randament...obligat trebuie sa aiba o pauza mare
...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

laura- in primul rand scuze pt. ieri dar cum bia se uita la 101 dalmatieni eu nu prea mai aveam acces la calculator
chiar nu stiu ce o fi cu acele bubite( biei ii apar daca mananca ceva combinat cu capsuni,... poate fi de la un aliment??/)

Incepe scoala de luni si mi groaza printre altele de traseul de dimi, acum fac maxim 10 min. cu masina dar de luni nu mi vor ajunge 30 de min pe acelasi traseu.
Cristi va sta la scoala de la 8-16 la fel ca si anul trecut.

Ah si inca ceva m am tuns scurt, pot spune ca mi am schimbat infatisarea asta pentru fetele care ma cunosc.

gabitza - ti am admirat flacaul in poze, ce mare a crescut!
tdi- bine ai revenit acasa, ai grija incearca daca poti sa te si odihnesti macar in primele zile.

Mergi la inceput