Coafor in Bucuresti deschis duminica?

Coafor in Bucuresti deschis duminica? | Autor: carmita_baby

Link direct la acest mesaj

Salutare,

Duminica merg la o nunta in Bucuresti.. Aveti idee de un coafor bun care sa fie deschis duminica?
In principu coafeza sa fie buna, nu coaforul renumit, ca asa mi-am luat teapa eu la Crowne Plaza, cand tipul care lucra acolo a incercat o buna bucata de timp sa inchege ceva in parul meu, fara succes insa. La sfarsit toata lumea ma compatimea, pentru ca era proba de dinainte de nunta si numai aveam decat vreo 2-3 zile pentru a gasi o coafeza/coafor bun. Si am avut surpriza ca o coafeza care lucra intr-un coafor de cartier, sa ma fericeasca cu o coafura minunata, mai mult decat mi-as fi putut dori.. Deci nu conteaza locul, de e renumit ori ba, nu coteaza absolut deloc. Va multumesc in avans :-)

Mello motanelul iubit

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen e spune:

Buna
Eu stiu unul deschis duminica pana la 16:00 este la intersectia Miciurin cu 1 Mai - in statie la tramvaiul 41, am avut nunti duminica si numai acolo m-am facut , eu am nimerit la o tipa de care am fost foarte multumita, din pacate eu nu mai am nr de tel , dar daca vrei incerc sa dau de el, ca ar trebui sa suni sa te programezi.

cum creste
Carmen 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Abelone spune:

Chiar daca nu e deschis duminica, daca vorbesti cu coafeza, ar putea sa accepte sa vina ptr tine in zi de duminica( din cate stiu se cere un avans ca sa fie sigura ca vii). Eu asa am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canne-marie spune:

Buna.
Mai este unul si la Carrefour Colentina.Imi scapa numele salonului acum. Am o prietena care lucreaza acolo,o cheama Gina.
Iti dau si un nr.de tel.pt o eventuala programare :8.05.32.78
Sper sa nu fie nnici o problema ca ti l-am dat aici.
Suces!

annes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Reteaua de saloane Abbate (in 13 sept. sunt 2) si Why Not (unu pe langa Caderea Bastiliei, unu vis-a-vis de P-ta Progresu) - asta din urma e deschis duminica pana la ora 14:00, iar la ambele trebuie programare.
La fiecare, iti si pot recomanda pe cate cineva.

mami de Olga www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=351e369cee4fa4a1cddf06&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Cristiana

5.07.07

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melina34 spune:

In piata LAhovari coaforul VOGUE, fetele sint foarte pricepute acolo si atmosfera este super.

M.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Va multumesc mult de tot fetelor, sunteti niste dragute :-) Sincera sa fiu nu ma asteptam la atatea reactii :-)
Canne_marie multumesc pentru numarul de telefon si sper ca nu ti-a cauzat probleme faptul ca mi l-ai dat pe forum :-)
Olguttza daca se poate, te-as ruga sa imi recomanzi si mie pe cine la unul dintre saloanele de coafura din 13 septembrie, plus ca as avea nevoie de o adresa. Petrecerea are loc prin zona deci este mai comod asa :-)

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma2006 spune:

Carmita, foarte buna idee ai avut sa postezi acest subiect, cred ca multe suntem interesate. Nu ma duc eu prea des, dar atunci cind as putea avea nevoie e mai mult ca sigur in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Pe Calea Calarasilor, un pic mai sus de Piata Muncii sunt doua coaforuri (de cartier) deschise duminica, dar din cate stiu ai nevoie de programare; sunt deschise pana la ora 14.
Acum....depinde si in ce zona stai tu

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Toanca ai cumva o adresa sau un numar de telefon ar fi si mai bine, ca sa pot face programarea?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput