PIERSICUTZE de iul - aug 2006 (53) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 4
andreea25 spune:
pfuamaaaa acum am vazut ca am 2 stelutze muamaaaa...
julax multumim www.flickr.com/photos/9544071@N07/collections/" target="_blank">POZE ARI LA MARE
Ioana81 spune:
Buna fetele!
Deci toata lumea face ca noi. Si Vla mai inghite apa la baie. Deci pana la urma cum ne e norocul.
Cristina sa ne zici cum a iesit analiza. Tinem pumnii.
Azi e cam racoare si nu l-am scos. Ma chinui sa-l tin sanatos pana saptamana viitoare cand il inteapa iar. Sunt satula de vaccinuri.
Azi dupa 2 luni a mancat ou. Sunt happy.
Legat de ficat al meu nu il agreaza. Eu i-am dat numai de pui. Chiar mi-am propus maine sa-l mai incerc. Sa vedem daca o vrea.
Gata, mergem la culcare!
Pupici!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
Ioana81 spune:
Si Andreea frumoase poze!!!!
Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
"Copilaria este perioada a vietii umane, intermediara intre puritatea prunciei si nebunia tineretii - la doi pasi de pacatele maturitatii si la trei de regretele batranetii." DAR NU O DAU PENTRU NIMIC IN LUME!
Babee spune:
Salutam si noi livada.
Rebecca a inceptu sa faca primii psi singurica si e tare dragalasa.Ne bucuram cu totii ca niste copii si Phillip e in culmea fericirii ca va putea sa mearga de manuta cu surioara lui.
Citeam de sterilizat.Da, noi inca sterilizam biberoane si am de gand sa o fac atata timp cat va avea biberon.Uneori n-am toata increderea ca biberoanele sunt spalate perfect, si mai bine sterilizez.La Phillip am oprit sterilizatul dupa un an si se pare ca a avut ceva probleme, acum incerc sa evit.Eu am luat-o ca atare:am gresit, corectez.E cazul meu, fiecare face ce vrea.Asta a fost o pasarica , si inca una :nu le-am spalat niciodata copiilor hainele impreuna, doar separat.E mai multa munca dar eu sunt mai linistita.
Legat de apa, eu folosesc apa speciala pentru copii.Am facut proba si am fiert, sa vad daca sunt impuritati si erau foarte putine in comparatie cu apa plata normala.Asa ca nu am mai fiert.In Romania intotdeauna am fiert apa si am racit-o, si asa vom face si acum cand mergem.
Legat de masa de seara:tati vine mereu pe la 7 si Phillip il asteapta sa manance, asa ca mananca si Rebecca.Poate fi si mancare gatita, si supa..oricum bea si laptele la 8 jumatate cand e pusa la nani.Are 4 mese fixe pe zi, intre primeste fructe taiate felii, legume proaspete, cate un biscuite sau mai nou ii plac multe fructe confiate.Map noua ne place mamaliga cu branzica, la noi e cam la 2-3 zile in meniuDar la noi in general mesele se iau in grup organizat, simultan.Eu pap cu o mana cand apuc, intai Rebecca,Phillip oricum mananca singurel de la 1 an si 4 luni.
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
andreea25 spune:
ioana am scris in acelasi timp
multumim si ma bucur ca Vladi e mai bine .pupici de la noiwww.flickr.com/photos/9544071@N07/collections/" target="_blank">POZE ARI LA MARE
dariana spune:
referitor la ficat, dari face alergie, asa ca nu ii dau, si de ou mi-e frica...mamaligutza nu a vrut pana acum, dar mai incercam.
andreea, trebuie sa-l operez de hipospadias, off.
http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1
Dariana si Darius (30.07.2006)
Cristina_Ioana spune:
Ioana, am uitat sa zic de sterilizare. Noua ne-a zis pediatra sa o punem in cui de la 1 an. Eu ii spal totul cu apa fiarta si detergent de vase, clatesc bine si gata.
V-am dat disparuti azi, noi am iesit nitel, bine imbracati.
Julax, nu mai stiu ce sa zic cu apa asta, cum e mai bine sa facem
Cristina si Lucu- nume de scena Zarzarel (21 jun 2006)
http://www.flickr.com/photos/9618861@N07/?saved=1
Muuh spune:
Cu apa eu zic ca este mai bine sa va relaxati. Nu stiu copii vostri cum sunt dar Alexei in parc mangaie si cosurile de gunoi, mai scapa o limba si pe la minge asa ca daca e sa ia de acolo le ia nene oricat as fierbe eu apa plata. Eu ii fac laptele cu apa plata, ii dau sa bea apa plata dar gatesc si pentru noi si pentru el cu apa de la robinet ca tot o dau in fiert. Hainele le spal si eu separat de ale noastre chiar daca se intampla sa nu umplu masina nici macar pe jumatate.
Mamaliguta mananca cu placere. Eu ii dau cu iaurt si branza de vaci.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
andreea25 spune:
quote:Dariana ,imi pare rau,nu am stiut de problema lui DArius .multa sanatate si pupici de la noi www.flickr.com/photos/9544071@N07/collections/" target="_blank">POZE ARI LA MARE
Originally posted by dariana
referitor la ficat, dari face alergie, asa ca nu ii dau, si de ou mi-e frica...mamaligutza nu a vrut pana acum, dar mai incercam.
andreea, trebuie sa-l operez de hipospadias, off.http://www.flickr.com/photos/dariutzu/?saved=1Dariana si Darius (30.07.2006)
julax spune:
Si lui Alex ii place mult mamaligutza cu branza.Eu ii fac mamaligutza foarte moale si in combinatie cu branza iese un deliciu.Oricum,el mananca cam tot ca-i dau,deci ma pot considera norocoasa din acest punct de vedere.Noi avem probleme la capitolul lichide,ca nu bea cu biberonul si ne chinuim cu canitza.Abia daca reusesc sa-i dau 200 ml/zi lapte+ apa.Astept sa progresam.Tot insist.Asta e un motiv in plus sa ii dau tzatza in continuare.Legat de asta,acum vreo saptamana si ceva am hotarat sa nu-i mai dau noaptea sa suga(se trezea o data sau chiar de doua ori in ultimul timp).Ultimele 3 nopti nu s-a mai trezit deloc.A dormit de la 21 la 7.Am fost asa mandra de el...Sper s-o tina tot asa.
Noapte buna tuturor!Julax @ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip
Poze si filmulete