Dureri si sangerare in timpul AC-urilor?

Dureri si sangerare in timpul AC-urilor? | Autor: Amnesty

Link direct la acest mesaj

Buna!
Am intrat pe AC cu putin timp in urma si sunt inca la prima folie. Nu sapt care vine ci urmatoarea, le incep pilulele inerte, si deci atunci as fi programata sa am traznaia. Astazi m-am trezit cu dureri PM si chiar am avut mici sangerari. E o chestie normala?? E cazul sa ma duc inapoi la medic?

A, si inca o intrebare pt fetele care iau AC, este CM-ul mai putin abundent? Dureaza mai putin?

The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Nu cred ca e bine sa ai singerari . Consulta medicul, poate trebuie sa iti prescrie alte AC.
Cit timp am luat Ac am avut CM dar 3 zile, nu 5 ca in mod obisnuit.Dar medicul meu mi le-a prescris in urma unor dozari hormonale.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amnesty spune:

TOMALAVINIA, multumesc mult de raspuns, am mai tras un ochi pe prospect, si scrie asa:

"Many women have spotting or light bleeding or may feel sick to their stomach during the first 3 months on the pill."

In continuare zice sa nu ma opresc din a lua pilula.

Intr-adevar eu am o sangerare usoare, in nici un caz nu e ca in timpul CM-ului.

In general puric prospectele de le ia dracii, dar la asta nu m-am uitat decat la ce sa fac in caz ca uit sa iau pastiluta (ca asta are o probabilitate extrem de ridicata).

The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Cu placere:))
E bine sa citesti intotdeauna prospectul inainte de a lua vreo tableta.
Mai vezi tu cum te simti cu ele. Eu, una, m-a simtit tare bine in perioada cind luam AC. Si nu am avut nici dereglari de CM.
Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

La prima folie e ok sa ai sangerari , scrie si pe prospect

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Asa e, la prima folie dupa nastere si alaptat, am avut sangerari aproape zilnice vreme de 1 luna, doctorita ginecolog a spus ca e ok, asa se intampla in primele 3 luni pana organismul se obisnuieste cu ele, sa nu le intreup. Scrie si pe prospect asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amnesty spune:

Sarutmainile!
De acum promit solemn ca ma uit cu lupa pe prospect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

La mine se pare ca minunea asta cu spottingul se generalizeaza. Am luat mult timp Mycroginon si la un mom dat a inceput sa apara spottingul cam din ultima saptamana de pilule. Le-am schimbat pe Yasmine. Dupa cateva luni aceeasi situatie, spotting cand mai aveam o saptamana de luat pastile. Le-am schimbat cu Laurina. Dupa cateva luni, evident aceeasi situatie.
Uneori se intampla ca acest spotting sa apara chiar de la sfarsitul celei de-a doua saptamani de pastile. Ideea e ca odata declansat, spottingul persista pana la venirea ciclului ceea ce uneori echivaleaza cu a avea menstra 2 saptamani.
Mentionez ca de fiecare data am trecut de la un AC la altul NUMAI la recomandarea unui medic ginecolog. Dar NICIUNUL nu m-a pus vreodata sa fac vreo analiza. Numai consult ginecologiec(am facut si examen de secretie si Papanicolau inainte de a trece la Laurina,acu cateva luni)discutii, intrebari, istoric, boli in famile si atat. De fiecare data ii intrebam de analize, de fiecare data ma intrebau de analizele uzuale pe care mereu le aveam bune.
Va rog mult, cele care ati facut aceste analize hormonale: spuneti-mi si mie cum se cheama. Daca mai aveti fisa cu analize prin preajma. Ca ma duc eu pe cont proriu si le fac si ma prezint cu analizele facute la un endocrinolog care a le citeasca si sa le inteleaga si sa-mi prescrie ceva in functie de rezultatele de acolo.

Mergi la inceput