Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (217)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

sa va spun o chestie: e bine sa fiti deschise cu copiii, sa aiba incredere si sprijin in voi. Asta apropo ca imi spune Robert de cate ori are probleme. Am un prieten care mi.a spus dupa ani de zile un mare secret care nu-l stia nici macar maica.sa! Tipul a suferit un soc, murise cineva foarte drag si abea atunci a simtit ca vrea sa vb. A avut un baietel de 10 ani care murise intr.un accident de masina. Nici in ziua de azi nu stie maica.sa ca a fost bunica de la fiu, timp de 10 ani. El este fratele unei prietene foarte bune, nici ea nu stie ca a fost matusa. Doamne ce chestie...cum poti sa tii ascunsa o astfel de treaba?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

A venit si tipul, a facut partitia, acum baga Nelu windows si tot ce trebuie in materie de programe si gata...
Cred ca el e mai fericit ca mine..scapa de mine si ii ramane lui calc asta. Sandra e in culmea fericirii ca o sa
Dani a baut 260 ml lapte. De ieri la "papa" spune "papi"..imi aminteste de Jasmine a lui Bombo..ca asha spunea si ea la papa prin filme.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca sa stapanesti sanatoasa laptopul sa vezi ce super este sa nu mai stai pe scaun la birou Si mie mi.a spus tata sa partitionez laptopul dar nu am stiut cum, acum daca e sa reinstalez wds-ul, pierd tot din el. Deci l.ai luat la mana a doua...cu cat?

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Maraki...cred ca e cea mai urata chestie ce se poate intampla...copilul sa nu aiba incredere in tine, sau si mai urat, copilul sa minta.
Pe Sandra am invatat-o sa nu minta, sa spuna adevarul ca jumatate de pedeapsa e iertata.
Intr-o zi i-am dat exercitii la mate. Erau multe si imposibil din cate erau sa nu greseasca cateva sa le faca chiar pe toate perfect. O intreb cum de le-a facut toate perfecte si imi raspunde ...ca le-a facut. Hm..nu am crezut-o. Ea are in camera casa de marcat de jucarie care are calculator. Am intrebat-o daca a folosit-o si mi-a raspuns ca NU. Hm...Iar o intreb ce a folosit si am vazut ca se tot foia. I-am zis ca nu o pedepsesc dar sa spuna cum a facut. Cu lacrimi in ochi, mi-a spus ca a folosit celularul. La ala nu m-am gandit. Nu am pedepsit-o pt ca practic a furat, s-a furat singura tocmai sa se convinga ca daca spune adevarul nu pateste nimic.
Mi-a jurat ca nu o mai faca niciodata asta, si am observat ca daca jura se tine de cuvant!!
Asta asha ca o paranteza..

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Maraki, l-am luat din Real, nou, cu 2100 lei
E pacat ca nu ai partitie, eu si la calc asta am 3. Si am imagine de windows cu toate programele instalate si cand se strica windows o bag in 5 minute si are toate programele in ea.
Iti cumperi un hard si salvezi pe el si bagi windows in laptop, sau daca nu stii cine iti baga sa isi aduca un hard sa copiezi tot ce ai. Atunci sa iti faca si partitionarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Hello si de la mine!
Dana superbe pozele , La multzi ani pentru Oana ,sa creasca mare si sanatoasa
Anasol superrrrrrrrrrr , felicitari pentru burtica sa vezi ce bucurie o fi pe David sa aibe un fratior sau o surioara
Gio si Jasmine a avut o bubitza la un degetel , si la fel se infectase , am spalat locul mereu , pus crema cu antibiotic si atat, s-a vindecat de la sine tare fain .

Maraki , Doamne fereste cu asa secrete ca ale prietenului tau eu una i-mi doresc din suflet sa pot fi o prietena buna pentru fetele mele si sa aibe incredere in mine , indiferent ce v-a fi in viata sa putem trece impreuna prin toate .

Si despre noi , aseara am facut karaoke a cumparat Ady un sistem de ala si vre-o 3 ore a fost nebunie a noi , ma mir ca nu au chemat vecinii politzia Jasmine a cantat si ea la microfon Ghitza si Bau bau ca astea doua sunt in topul preferintzelor ei , si mai si dansa cu microfonul in mana de-mi venea sa o mananc cand ma uitam la ea si ce voce faina are

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Bianca pai daca e nou, trebuia sa aiba si wds-ul pt. ca in pret e inclusa si licenta programului.
Bombo super marfa extraordinar!!!!!!!! vreau si eu karaoke dar cu muzica pe care o cant bine eu sant tare la aia de suflet greceasca si la vama veche

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Aaa si uitasem Bianca sa stapanesti laptopul cu placere trebuie sa-l uzi
Tare fain e cu laptop , eu de cand il am pe asta al meu nici nu m-am mai uitat inspre pc , cu asta ma duc unde vreau , afara cand fumez il iau cu mine , in pat si la buda chiar si mai mult ca sigur cand plecam acum in vacanta v-a fi nelipsit din masina , pe asta il pun primul cred asta asa spre disperarea lui Ady

Scuzatzi offtopicul dar chiar ma pictisesc , si nici messul nu-mi merge

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

chiar daca ai voce buna, nu ti se potriveste orice gen de muzica. Andra e super tare la pop, are o voce deosebita( e preferata mea ) in shimb la muzica populara nu are acelasi pret, nici nu se compara cu ce poate da din ea...

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Multumesc fetelor .
Dau de baut la toata lumea

Bombo, mai zice Jasi "papi" la papa?

Mergi la inceput