Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Cred ca trebuia sa o invat si eu ca voi cu pipi,noi i-am zis de pishu si ea zice aproxmativ "pitiu" .Pipi era mai simplu de pronuntat.Cand or sa zica R si S corect? Pe la ce varsta? Ca uneori le pronunta Diana,uneori nu

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Mi-am amintit de solar,eu in d-alea orizontale nu m-am varat niciodata,brrrrrr .In schimb in alea verticale e super,ca intr-un lift e si dansez 10 minute goala complet ,ca e muzica de muzica Plus lumini ca in discoteca ,eu stateam cu ochii inchisi pana am depistat ca la solarul unde am fost ( de trei ori cate 10 minute) anul asta, au "ochelari" speciali ,de fapt doua "dopuri"
pentru ochi prinse cu o sarmulitza ,chiar citisem ca afecteaza retina bla bla ... Daca nu m-as gandi ca e cam neindicat ,cred ca m-as duce si iarna prin zona,sa nu mai fiu asa fatza palida.
Vad ca ma lasati sa debitez singura tampenii,asa ca trec iar in pat langa Diana

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toanca ar fi culmea sa mai caram pe avion si olita. o vad aia la scanner si se crucesc.
Moni nu stiu cand il zic pe r, s, t cu sedila. Diana poate la 2 ani jumate le zice perfect, restul sectei....

acum am vorbit cu finuta. Deja ma dispera...mor ca si-a luat vornic....a inceput deja...nasa tre sa faca aia, sa aduca aia, nasul nu trebuie sa conduca, etc. poate imi spune si cand sa zambesc in poze, ca-l ia . mai vine si cu muzicanti dintr-aia...doamne tot ce urasc se intampla. dar ce pot sa fac...nu e nunta mea, eu mi-am facut-o fara, cum am vrut.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni eu m-am bagat si in alea orizontale anul trecut inainte de nunta. mai mult constransa, caci astealalate bronzeaza tare fata si picioarele deloc. Mi-a fost groaza la inceput, ziceam ca sunt in cosciug, dar acum tare imi place. Chiar imi vine sa adorm acolo.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, chiar iti dai seama ce fete ar face aia la vama daca ne-ar vedea cu olitele dupa noi
Ce e ala vornic?
La solar in alea in care stai de zici ca stai in lift, mie nu-mi plac deloc ca trebuie sa stau in picioare si ma plictisesc.
Pe cand in alea pe orizontala stau asa de relaxata

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, daca ai vrut sa fii nasa....suporti consecintele
Da de ce nu trebuie sa conduca nasu'?
Eu stiam doar ca nasa trebuie sa ia voalul, iar nasul trebuie sa faca buchetul de mireasa si de nasa.
In rest, totul ii priveste pe miri.
La noi, fiind prieteni foarte buni (eu cu nasa am fost prietene de liceu si facultate) nu am avut greturi din astea ca nasa trebuie sa faca...

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

GIO ce-i aia sedila (spre deosebire de Bianca mi-e lene sa scot dictionarul )? Vornicul e echivalentul "chematorului" de pe la noi presupun.Ala care vorbeste mult,striga darul etc. ,nu?
Nu stiam de faza cu solarul vertical care bronzeaza mai mult fatza si picoarele nu,dar chiar nu-mi strica.Da' nu inteleg de ce ar fi asa,ca doar "neoanele" alea-s de sus pana jos tot de-a roata,nu??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

quote:
Originally posted by monica70

Mi-am amintit de solar,eu in d-alea orizontale nu m-am varat niciodata,brrrrrr .In schimb in alea verticale e super,ca intr-un lift e si dansez 10 minute goala complet ,ca e muzica de muzica Plus lumini ca in discoteca ,eu stateam cu ochii inchisi pana am depistat ca la solarul unde am fost ( de trei ori cate 10 minute) anul asta, au "ochelari" speciali ,de fapt doua "dopuri"
pentru ochi prinse cu o sarmulitza ,chiar citisem ca afecteaza retina bla bla ... Daca nu m-as gandi ca e cam neindicat ,cred ca m-as duce si iarna prin zona,sa nu mai fiu asa fatza palida.
Vad ca ma lasati sa debitez singura tampenii,asa ca trec iar in pat langa Diana

Am mai povestit demult ca am stat la ultraviolete fara ochelari si era sa orbesc....simteam ca ma inteapta incontinuu ceva in ochi, deschisi sau inchisi la fel era....fatza mi se umflase si lumea credea ca mi.am dat cu o tona fond de ten, spre sfarsit ma cojeam rau de tot si era iarna...nasol rau!

Dar faza cu " te lingi pe unde iese " mi-o explica cineva?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Uitam,GIO dar poza cu rochia aia,cand o pui sa o vad si io????
MARAKI si io am stat putin sa cuget la expresia aia ,da' ce sa faci peste tot sunt expresii caraghioase pentru ceilalti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Ioana s-a trezit pe la 3...si are febra 37 cu 2. I-am bagat un sup cu paracetamol si dupa ce om minca ii dau si o masura de nurofen...offfffffffffffffff de unde????

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput