Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (216)
Raspunsuri - Pagina 4
maraki spune:
Hello,
repede sa nu uit: 2 expresii folosite aseara de Moni, Bianca si Irina
Putzulita-machiata
Te lingi pe unde iese( era vorba cat de buna e borsul de fasole )
Moni, actorii se buhaiesc din cauza vietii care o duc nu de la machiaj, sant destule nopti nedormite, turnee, destrabalare, etc. Eu nu am nici un rid iar daca vezi nemtoaice la 30 de ani le dai 45
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
anymony spune:
Venind vorba de coafuri...si noi am fost la o nunta acum o luna..ar mai fi trebuit si miine sa mergem la una, dar facem "pas". la coafor am dat 25 ron, numai aranjat-ca de tuns era tuns...un aranjat simplu rasucit in exterior cu placa-sa mearga la o rochie baby doll- daca ar fi fost si cu tuns cred ca era 30.avantajul e ca salonul e chiar la 2 scari de bloc de mine ...cred ca peste vreo sapt ma mai duc la un tuns ca prea e lung la spate. manichiura si pedichiura vine o tipa acasa si cu 20 ron mi le face pe amindoua. asa ca...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Bee spune:
Buna fetele.
Auzi la mine ieri ce sperante. Cica "am sa revin". DA, da!
Si acum revenind la discutiile of topic. Machiaj, in general nu. In particular: ruj+ fard de ochi. Rarissim (nunti) tot tacamul. Asa macar n-am surprize sa ma vada lumea nemachiata si sa nu ma recunoasca.
Haine? VAra rochii ca-s comode. Iarna blugi. Asortat pantofii cu geanta? Care geanta? CAre pantofi? La nunta am luat sandale asortate cu geanta, ca si eu sunt de moda veche. Ca tot gravida sau cu bebe mic fiind, nu prea m-au mai incantat cumparaturile. Recunosc, sunt jalnica. Poate dupa ce nasc, sa-mi iau ceva pantofi frumosi. In schimb imi plac gablonturile si cerceii! Si imi stau bine (sunt modesta, nu?). Nu port aur decat verigheta. Nu pot lanturi, inele, cercei, bratari. Daca ies undeva atunci pun o bratara si cercei (care mai de care mai mari).
Offf, pana sa ma tatuez si sa-mi fac piercing am ramas iar gravida si acum astept sa nasc si o comit! Mi-am promis. Si eu si barbatul vrem sa ne dam mai tineri decat suntem. Barbatul chiar se simte atat de tanar, incat spune la toti care-l intreaba ca are 32 de ani! . Si la primavara face 34. Dar deh, la el timpul s-a oprit in loc de cand s-a nascut Anutza. Cerceii in urechi, depind de barbat. Unii arata fain asa mai smekeri. Babele dezgolite pe plaja ma lasa rece (fiecare arata ce crede de cuviinta). Acum vreo 5 ani, in VAma cred ca intram si eu in apa topless, asta desi n-a fost niciodata cine stie ce de capul meu. Dar nu-mi pasa. Si erau valuri si oricum sutienul meu zbura imediat cat colo.
Gata pauza.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
Any tu chiar vrei sa ne bagi in boala, nu. si eu tot zic ca vreau sa chem manichiurista acasa si scap mai ieftin, dar mi-e cam jena sa o intreb. si am inteles ca face si acasa.
Bee ai un stil mortal de a expune lucrurile.
Maraki asa si in Italia, femeile peste 30 ani aratau ca scoase din cutie.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
anymony spune:
Gio...nu da cu bita frate!!!
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
toanca spune:
Any, frumoasa rochie dar al naibii de decoltata si transparenta
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
iti dai seama ca tre sa ai un corp perfect pt. rochia aia!!! dar e mortala!!!
eu nici n-as sti unde sa o port .
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Ursoaica spune:
Buna fetelor!
Moni sa imi dai si mie pozele de la intalnire, ai facut mai multe decat mine si mai misto!!!
Am vazut ca ati vorbit de primul fel de mancare gatit. Eu eram cu dulciurile prima data am facut bezele, apoi ciocolata . Cand a vazut maicamea ca am stricat atatea oua nu stia ce sa faca sa ma cotonageasca sau sa ma ... usuce cu bataia, norocul meu ca au iesit ok bezelele si m-am ales doar cu ... o bataie usoara...
Iar cu ciocolata mi-am cumparat singura produsele, am facut cioco si apoi am spalat toate vasele si ustensilele folosite si am ascuns apoi produsul. Invatasem lectia...
Despre asortat ce va mai agitati atat nu vedeti ca acum se poarta cum zice si Bianca (nu stiu daca a mai zis cineva) alandala. Slip rosu cu sutien verde (sau mai stiu eu ce combinatii), iar la haine daca mergi de la Unirii pana la Romana pe jos faci entorsa la gat ...
Cu cerceii la barbati unii sunt penali rau dar unii sunt (dr meu are cercel si ii sta f bine)
Raisa in noaptea asta mi-a mai scos cateva fire de par alb...
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete si cu Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Uitasem de BABE! Sunt scarboase!!!!!!!!
Eu din cauza la "burtica" mi-am luat costum intreg si sunt TANARA!!
Ele, BABELE (ma refer la cele de la 50 ani in sus) ar trebui sa fie mai decente si sa nu isi mai arate burdihanele ridate si blege asa usor.
Ursoaica spune:
Raisa a inceput sa vorbeasca si ea pe limba noastra, cand vrea ea.
zice:
-TATI - lesina cand o aude
-cand vede vaci face muuuuu
-aia
-dil - asta este Matrix, tasu ii zice crocodil
-aca - Laika
-caca - asta inca nu am descoperit ce inseamna ... dar ii place sa il zica non-stop
-dar cel mai tare este ca in loc de mama zice am,am
Suntem incepatori dar usor invatam noi sa si vorbim.