cicatricea cheloida

cicatricea cheloida | Autor: Sabina

Link direct la acest mesaj

pe scurt, la prima cezariana am facut o cheloida de toata frumusetea, are vreo 3 cm...daca nu chiar 4.

Acum sunt insarcinata in luna a noua, saptamana viitoare sunt programata la operatie. Medicul mi-a spus ca va inlatura cicatricea existenta, dar ca nu-mi garanteaza ca nu fac alta.El sustine ca e vorba doar de "materialul clientului".

Totusi, cu tot respectul fata de domnul doctor, as dori sa mai stiu si alte pareri/experiente proprii.
Se mai reface cheloida asta chiar asa? exista ceva cu care as putea sa ma dau?
ce ingrijire a operatiei in afara de clasica betadina ati folosit?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Da , e adevarat , tine doar de materialul clientului !
Poti sa ti-o repari fara probleme la chirurgie plastica,am fost intr-un stagiu si i-am aratat unei rezidente o cicatrice care credeam ca va fi cheloida si a spus sa nu-mi fac griji ca o pot repara ei .
Intreaba de ce anume ai nevoie(trimitere , etc) in caz ca va fi si aceasta tot asa .

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Da, depinde doar de materialul clientului.
Operatia mea are vreo 15 cm si e de toata frumusetea Asta pe langa alte cateva cicatrici. Atata bai sa fie

Nastere rapida si bb sanatos, Sabina
Asteptam vestile buneee, stem cu pompoanele pregatite

Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

vestea proasta e ca daca ai facut prima data, ai mari sanse sa faci si a doua oara. Vestea buna e ca e posibil sa treaca in timp, la mine s-a cam dus, desi am avut f mult, ma deranja la haine. Operatiile au fost facute de medici diferiti, la prima cusatura clasica, cu fir, la a doua cu capse, a zis ca asa mai scad sansele de cheloid. Degeaba, tot am facut dar, a trecut, acum arata bine (la aproape 4 ani de la a doua).

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

sabina,
iti doresc un bebe sanatos si mancacios (ca frumos si destept sigur va fi, la fel ca Sofia)!

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Si mie mi s-a mai estompat cheloidul dupa a doua operatie. M-am dat cu o crema care avea in componenta heparina, doar atunci, cateva luni dupa.
Nastere usoara!!! ca asta-i important acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Multumesc mult de urari si de sfaturi.

Vilma, mai stii cumva cum se numea crema?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput