*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Si eu ma temeam sa nu cad cu copilul pe scari sau pe strada, dar asta la inceput, acum nu mai aveam frica
Carstea, as vrea eu sa vin la intalnire, dar e drumul prea lung pentru copil...
Am primit PM

Doxinu-ce gropite dulci are grasunelul

Mica nu se vede filmuletul.

DAVID ANTONIA SI ELIAS de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

La mine merge cand dau acolo. Nu stiu ce se intampla.

Acum merge?
www.onetruemedia.com/my_shared?z=189ddd8dd6411f8126e732&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mica, nu merga nici acum. Ne cere sa ne inregistram.

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

merge acum.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=189ddd8dd6411f8126e732&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">aici

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze

Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

multumesc pentru urari fetelor!Io sunt inebunita dupa el si nu stiu cum ma voi dce la servici dupa un timp.Aas sta doar sa-l privesc!Cred ca toate suntem la fel!
Chiqui io nu-mi mai doresc sa fiu din nou gravida.A fost frumos dar la nastere a fost iad!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Buna,

Nu am mai intrat demult sa vorbesc cu voi...V-am citit, dar cum bebelusha imi ocupa tot timpul..mai greu sa scriu.Totusi..incerc sa ma lamuresc cu diversificarea asta care , recunosc, imi da de furca.Desi pedriata mi-a spus ca ar trebui sa astept pana pe la 6 luni, mie mi se pare un pic cam mult deoarece fetita mea papa lapte formula si parca simt ca ar cam fi timpul sa mai dam si altceva...Peste 5 zile implinim 4 luni, facem vaccinul si incepem.Tot citesc pe net ba ca se incepe cu cereale, ba cu sucul de morcovi, ba imi spune amica mea din State ca acolo se dau cruditatile dupa ce a mancat cerealele si supa de legume...Sigur ca voi cere si parerea pedriatei cand merg la vaccin, dar as vrea sa stiu si parerea voastra...cele care ati inceput.
Motannel, eu tot din Suceava sunt..la ce dr mergi cu micuta ta?

Ioana cu bebik Antonia (05 mai 2007)
http://community.webshots.com/album/560497667NfmbLI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Super filmuletul Mica, sigur o sa-i placa lui tati f mult

Eu as mai vrea sa fiu din nou insarcinata chiar daca a fost foarte greu si am stat toata sarcina in pat, dar nu as mai vrea durerile de dupa operatie.

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ionice spune:

Ah, si revin legat de laptele de mama..Dupa parerea mea, si nu numai, nu exista lapte de mama care sa nu fie bun!Se poate sa nu fie suficient, dar de bun , e cel mai bun.Mie imi pare nespus de rau ca nu am stiut ce sa fac la timpul potrivit si am pierdut laptele, dar asta si pentru ca nu am fost suficient de informata si totodata nu a avut cine sa ma invete.Dragele mele, cele care inca aveti lapte, nu renuntati.Dati completare, daca este cazul, dar nu renuntati.
In ceea ce priveste laptele formula, toate sunt bune, dar depinde pe cel pe care il accepta bebelusii..Ei au cele mai ciudate gusturi:)Vorbesc din proprie experienta..Fetita mea a baut Humana, dar a avut un episod urat cu diaree si a trebuit sa intrerup si sa o bag pe regim.Am reluat cu Milupa si vad ca ii prieste, deci...ei decid:)

Multa sanatea voua si micutilor!

Ioana cu bebik Antonia (05 mai 2007)
http://community.webshots.com/album/560497667NfmbLI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Mica, super filmuletul!!!

Doxinu, nici eu nu imi mai doresc sa nasc. Imi imaginam ca va fi altfel dar a fost plin de momente urate si depresii...Dar in sarcina, desi eram internata sau in pata acasa am avut asa emotii placute...

Chiqui + Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Mica ff frumos filmuletul, sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti alaturi de minunea voastra.
mi-ai dat super idee, ca luni e si ziua lui tati al nostru!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput