LMA * Piticlonti de iulie-august 2004 (228)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Neata, neata!

Pentru ca suntem o familie solidara, am luat toti mucii unii de la altii. Asa ca e mare distractie pe aici. In plus, Tudor a facut pe el azi noapte de 3 ori, ca nici nu mai aveam cearsafuri sa-i schimb patul. Asta pentru ca insista in fiecare seara sa bea lapte inainte de culcare si noi nu il punem suficient de repede pe olita dupa aceea. daca nu bea lapte urla. E simplu. Asa ca neuronu nostru obosit (ca mai nou acum avem un singur neuron amandoi , l-am impartit jumi-juma), zice ca mai bine ii dam lapte decat sa ne urle la cap. Si uite asa, in fiecare noapte pisu in pat, in fiecare zi spal....Nu stiu cand s-o termina.

ca veni vorba de jocuri, Tudor e in faza "construiesc o masina de netezit drumul si o cascada", din cuburi. Ma pune sa-i fac in fiecare zi, vreo 5 cascade, din diferite materiale. Si ii mai place sa lege chestii, daca-i dau o sfoara, o ata, un metru de croitorie, am liniste vreo juma de ora. Imi leaga papucii unul de altul, scaunele, masinile, etc, de ma impiedic prin toata casa, da are o preocupare. Nu-i place deloc sa deseneze si sa faca puzzle-uri. Aaaa, in schimb e absolut incantat de muzica. Sta cuminte pe fotoliu si asculta. Iar Mara e o mare dansatoare. la orice urma mica de muzica, incepe sa danseze...e superhaioasa. Si bineinteles ca n-a invatat-o nimeni.

Daria, zi-mi zi mie numele la revista aceea minune.
Adema, foarte frumos!
Roxi, mai zi-ne ce spune Pat!!
Cristal, si eu aveam senzatia ca nu mai am lapte dupa cateva luni, dar de fapt se reglase productia....dar bineinteles ca am sarit si eu imediat cu laptele praf. Las ca nu-i bai daca papa din amandoua.
Olivia, faine joculete aveti! Uka a trecut la faza de joc social, daca a inceput sa va introduca si voi in el.
Dana, pofta lui Ric!
Gabi si doamna bibi, sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Dana - speel, hehee, ce mi-a placut faza cu funeraliile ! Apoi, mama draga, iti statea super in outfitul ales de tine, parerea mea ! Am remarcat mereu ca te imbraci cu mult bun gust ! Pupici inca o data sarbatoritei si lui Ricu mofturosul !
Roxi, ! Sa treaca migrena cu repeziciune !
Gabi, sanatate multa si voua ! Mie uneia mi-au inghetat picioarele, bine ca nu am plecat de acasa in sandale, ca era jale !! Tocmai citeam un anunt la mama la bloc, ca se baga apa in instalatiile de incalzire centrala, si e doar 8 septembrie ! Ma bucur mult pentru Stefanel, ca e ok la gradi !
Monica, sanatate si lui Bogdanel !
Hihii, Papa, apoi io-s cea care te intelege perfect, si eu venii din concediu mai obosita decit plecai ! Asa ca mi-as lua eu inca unul, dar cred ca mai mult ca sigur ma dau astia afara de la job !
Olivia, cuuul cum va jucati voi acolo ! Recunosc ca pe mine una m-ai luat la faza asta, Andrei cere sa ne jucam cu el si cu jucariile, sa facem armate de soldati de plastic, sa ne jucam de-a bucataria sau cu dinozaurrii de plastic, mai are un joc cu niste pirati ... cu masinute ! Mai nou stam fiecare pe cite un scaunel din ala mic si ne jucam cu jocurile (ca avem doo nintendo acum !! ). Dar Uka este inventiv, nu gluma !! Mi-a placut tare ! multi si joaca placuta !
O pentru Adema si pentru gestul ei !!
Daria, iotz spusei ca ii dau vigantol lui Andrei 2 pic/zi.
Lia, Andrei are pe undeva prin jurul a 16 kile si stagneaza la greutatea asta de ceva timp ! Si mmie mi se pare ca s-a inaltat si de aici si senzatia ca e mai slab ! Eu stiu ca sint perioade cind copiii iau in greutate si altele cind iau in inaltime, asa ca nu imi fac probleme ! Omumik maninca binisor, ceea ce ma satisface.
Maria, apoi am trecut de la limuzina renault 25 (care e imensa pentru drumurile patriei) la volvo numaistiucenumar, parca 840, si asta si mai mare ca precedenta !! Sa vezi ce artistic se chinuia florin aseara sa ia curbele pe stradutele de linga blocul nostru ?!
Si pentru ca e vineri, avem motive de sarbatorire ! Dau si eu de beut, sa ud masinutza noua !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

DanaSpeel - Giulia doarme de la 23,00 pana la 7-7,30-8 in functie de ce a facut inainte cu o zi. La pranz cateodata pauza sau intre juma de ora si 2 ore. Aici depinde de km facuti pe jos...
Ba sa scrii ce face Ric !!!

Mitzu - sanatate tuturor ! Iti voi scrie numele revistelor, le gasim intr-un singur stand de ziare din Real, dar merita banii, 3 zile Giulia se culca si se trezeste cu revista in mana. Asta abia luni, ca nu am pc acasa, ink :-)
Giulia a facut 2 nopti pipi in pat, de oboseala si lene nu a spus, asa ca seara bea doar lapticul. 250 ml. Pe langa asta ea imi consuma 150 suc morcov si 100 apa minerala, dar nu-i mai dau si i-am si spus dc. A inteles se pare.

Alice - spor la druuum, sa stapaniti sanatosi masinuta !

Aaa, Giulia cante diferite melodii sau clapaceste jucariile cu "pian". Nu se uita ea la desene, insa daca ii ceri sa-ti cante vreo melodie de la vreuna, imediat executa.
Ii place in sa SesameStreet

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Dana - Andrei doarme de la 23-23.30 la 10-10.30 dimi si la prinz cam o ora, o ora juma de la 14.30-15 la 17 aprox. Dar amindoua portiile de somn incep invariabil cu "nu vreau sa ma culc", drept pentru care spunem o mie d epovesti, ne uitam la dvd-uri cu povesti, la desene pe minimax si ne foim pina adoarme mama (adica io) de o suta de ori inaintea copilului !!
Mitzule, sanatate multa tuturor muciosilor, acolo, la Sibiu ! Sa stii ca nu am uitat ce am promis, dar pe cuvint ca nu am avut timp si nici nu am vrut sa il stresez pe florin, ca era bagat cu totul in problema cu masina !
Cred ca stiu despre ce carticele vorbeste Daria, si noi gasim la supermarketuri, la magazinelele unde se vind carti si ziare ... sint niste revistute in limba franceza, care au si jocuri/jucarii atasate. Sint superdragute, mie mi se par tare faine si educative, si daca mai stii si limba franceza ...

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Frau Spil am inscris-o da' inca nu s-a deskis gradinita (e noua noutza si nu au reusit s-o 'termine' la timp).
Voi inca le dati vigantol?! Aici se da numa in primele luni si tschuß.
Noi am scapat de tot de pampers si de cateva nopti se scoala sa faca pipi daca-i vine. Huuuuu nu pot sa cred. Acu o saptamana inca era in pampersi (ca nu mi-a reusit din primele incercari dezvatatu').
fetele mele dorm de pe la 9-10 pina dimineata la 8-9...daca se culca tarziu si se scoala mai devreme se culca si la pranz. Cu Macu imi reuseste mereu figura cu somnul ziua, cu Mielu f. rar. Ce ma enerveaza la maxim e ca atunci cand se culca MAcu rupta urla Catrina special s-o trezeasca.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

uitai sa zic ca Mielu adoarme numa cu povestea cu "condunu spalt", adika "Cishaiasha" (Cenusareasa). De obicei adoarme la prima seara de bal mai rau cu tacsu ca vrea sa-i zic toata povestea ca sa adoarma si el bine... Nu va spun ca in RO in ultimii 30 de km de 'tinta' incep chiraielili ca atare bagam 'conduru spart' la inaintare si cum s-a terminat si copiii se isterizeaza in continuare bagam din top. cu cenusareasa care afce bebelus, cu acstorii care rod crengutele din padure sa faca la bebe jucarii de lemn, vulpile care gatesc ...o lista mare...pt botezu bebelusului etc. mai aveam nitel si insuram si copilu cenusaresei. of. greu la drum lung.
in skimb ne-am scos ca la mare a fo foarte fain. incepand cu rox & co, marea, plajuta si gazda la care am stat (apart. curat si pus la punct pt o familikä). Repetam si la anu figura cu 'tanti Jeni'.

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papadie
Nu va spun ca in RO in ultimii 30 de km de 'tinta' incep chiraielili ca atare bagam 'conduru spart' la inaintare si cum s-a terminat si copiii se isterizeaza in continuare bagam din top. cu cenusareasa care afce bebelus, cu acstorii care rod crengutele din padure sa faca la bebe jucarii de lemn, vulpile care gatesc ...o lista mare...pt botezu bebelusului etc. mai aveam nitel si insuram si copilu cenusaresei. of. greu la drum lung.

!!! Suuuuper tare !

Si uitasem sa ii urez Bine ai (re)venit Cristalinei pe plaiurile celor care lucreaza pentru bunastarea si ridicarea tarisoarei asteia pe noi culmi ale progresului !! Cu care okazie poate incercati si va deschideti ai o agentie de detectivi, ca observ io ca inceputul e bun !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

neatza,neatza,vad ca pe racoare activitatea-i maxima pe forum,ii bine asa
La noi situatia este ca vremea, adik soare cu dinti,suntem sanatosi voiosi dar cu ..probleme de reacomodare cu bona asa ca azi am fost cu cupilul la servici,cred ca mai degraba conving seful sa ma primeasca cu cupil decat s-o conving pe mandra sa stea cu bona
Adema
Mitzura revista de care zice Daria se numeste "Toupie"noi o luam de la librarie,este supeer!Insanatosire grabnica si pupici la pitici!
Daria si io am zis ca-i dau vigantol de la 1 septembrie 4 picaturi!
Dorsilia, mandra mea stationeaza la 14 kg de vreo juma de an,dar intr-adevar a mai crescut un pic in inaltime,io-s multumita ca mananca bine!
Dana,la noi somnul este de la 22 la 7.30 maxim,iar la pranz de la 1 la 3 maxim!
Alice sa-ti traiasca masinadeci bem in seara asta????Mei io chia as bea ceva poate-mi amortzesc si ultimul neuron superstresat in ultimul timp
Pun niste pozici si niste filmuletze facute ieri la o petrecere superorganizata,la care mandra s-a simtit excelent
filmuletze
http://www.dropshots.com/emig#date/2007-09
pozici
http://s204.photobucket.com/albums/bb312/gorodeii/petrecere%20kidsland%20sept%202007/
ma duc sa mananc ceva si revin

www.dropshots.com/emig" target="_blank">filmuletze,www.youtube.com/profile?user=gorodika" target="_blank">filmulete noi,gorodeii,
aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by papadie

uitai sa zic ca Mielu adoarme numa cu povestea cu "condunu spalt", adika "Cishaiasha" (Cenusareasa). De obicei adoarme la prima seara de bal mai rau cu tacsu ca vrea sa-i zic toata povestea ca sa adoarma si el bine...

bestiaaaall!!!
cafea cu lamaie sa bei tu , io nu pot sa combin chestiile alea doua. ma doare capu in continuare, din ce in ce mai tare, semn ca trebe a doua pastila. bagam si pe aia.
somn: de la 9.30 la 6 dimineata. la pranz 2 ore, maxim 3. cateodata una singura. mie mi se pare ca doarme tare putin noaptea dar poate e si de la trezirea matinala care ma ucide (inca)
Mitzu moama familie solidara, chiar! sanatateee! ce sa zica Pat...le coace de numa'
1. seara la culcare il pun in pat si nani noapte buna. ma striga de vreo 3 ori. a 4-a oara raspund: "da, ce e?" "vino te rog mami, s-a intampat ceva" "ce?" "au cazut tabou'i'e" (normal ca nu se intamplasem nimic)
2. cand eram in Turcia ii spune tatal meu sa sune la noi acasa, unde nu e nimeni. el zice "nu" "de ce?" "pentru ca mamaia unu a (adica blocul nostru) ale usa, n-ale gula"
tre sa ma opresc...revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mai, dar haioase mai sunteti...si papa aveti si imaginatie!!!
Dana, Stefan doarme la prinz de la 2 la 4.30 si seara de 10.30 la 7.30 - nu stiu daca e mult sau putin...uneori in weekend, cind dormim toti , doarme la prinz si 3 ore, 3 ore jumate...
mitzule - pai si voi?? copiii astia sunt tare darnici...
alice - sa conduceti sanatosi noua masina!

Mai, cred ca eu sunt singura care nu ma stresez cu pampersii, motiv pentru care copilul meu cred ca a ramas singurul cu pampersi si ziua si noaptea...se vede treaba ca trebuie sa iau masuri!

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput