Incredibil - cazul avortului din Italia!

Incredibil - cazul avortului din Italia! | Autor: Iubika

Link direct la acest mesaj

Am vazut stirea la Observator acum cateva minute. Am gasit`o incredibila si am intrat pe net sa cercetez. Din pacate e adevarat! Un articol in engleza gasiti aici.

Despre ce este vorba, in cateva cuvinte. O femeie insarcinata cu gemeni a aflat ca unul din copii avea sindromul Down si a vrut sa il avorteze. Doctorii insa au "scos" (scuze chiar nu stiu ce termeni sa folosesc!) copilul sanatos... . Greseala a fost ca nu au mai facut ecografie inainte de interventie, altfel ar fi aflat ca fetusii schimbasera locurile intre ei... La aflarea vestii, femeia a decis sa avorteze si cel de`al doilea copil....

Doamne, cata putere trebuie sa ai ca sa treci prin asa ceva si sa ramai cu mintile intregi! Nu sunt mama, nu pot sa`mi inchipui ce trairi a avut saraca femeie! Dar si cat de inconstienti pot fi doctorii astia, sa nu ia toate masurile necesare inainte de asa o interventie!...

Nu stiu, am ramas fara cuvinte...

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

nu vreau sa te supar dar subiectul asta va redeschide din nou polemica pro contra avort...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Ok, indignarea mea era legata de cumplita eroare umana, nu de avort...

Pozici superbe! The Cutest Babies! Zambiti, va rog! Un clic pour la forêt
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Click aici pentru a primi zilnic bancuri in casuta de mail!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Pai probabil mama nu indesase spaga si pentru ecografie inainte de avort. Ma intreb daca medicii aia se asteptau sa stea copiii locului doar ca vor ei.

"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Neatentie din partea doctorilor din pacate....

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

ce poti comenta pe marginea acestei intamplari tragice?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Ali31si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mess0804 spune:

quote:
Originally posted by Clover

Pai probabil mama nu indesase spaga si pentru ecografie inainte de avort. Ma intreb daca medicii aia se asteptau sa stea copiii locului doar ca vor ei.

Pai probabil ca ar fi trebuir sa citesti titlul subiectului: se spune ca e vorba de Italia, inainte sa sari repede cu spaga... Oricum daca era cazul in Ro saream toate sa zicem ca numai la noi se poate intampla...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

quote:
Originally posted by mess0804

quote:
Originally posted by Clover

Pai probabil ca ar fi trebuir sa citesti titlul subiectului: se spune ca e vorba de Italia, inainte sa sari repede cu spaga... Oricum daca era cazul in Ro saream toate sa zicem ca numai la noi se poate intampla...

Daca s-ar crea casa fericirii, cea mai mare incapere ar fi sala de asteptare.

mi-ai luat vorba din gura...
am vazut si eu stirea aici, cica i-au facut femeii ecografie inainte de "procedura" insa fetzii au schimbat locul intre ei imediat dupa aceea...ce pot sa spun, imi pare rau ca s-a putut intampla o asemenea tragedie, mai ales ca mama respectiva avea 40 de ani si isi dorea de mult timp copil. totusi nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ca si-au facut-o cu mana lor, vorba aia, cred ca au primit o scumpa si dureroasa lectie de viata....trebuiau sa mearga inainte si sa-si accepte soarta, nu poti arunca un suflet - propriul tau copil! - doar pentru ca are o problema, atunci facem asa: pe asta il tin ca e frumos, pe asta il arunc ca n-are oki albastri, si pe asta il arunc ca are o problema de sanatate?????????

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Da ce? In Italia nu merg spagile? Fetele de acolo ar trebui sa stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

am uitat ceva...in Italia nu exista spaga, cel putin in spitale si la medici e de neconceput sa dai sau sa ti se ceara ceva. cheltuielile in sarcina (analize si ecografii) sunt gratuite, la fel si nasterea, iar in spital ti se dau cele necesare de la A la Z fara sa trebuiasca sa "indesi" buzunarele nimanui.

Album Alyssa

Mergi la inceput