Nu mai suport!!!
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
madalinad spune:
si eu am aceeasi problema...
slalom pe trotuar printre rahati, mai bine merg pe mijlocul strazii! si in plus, am ghinionul sa stau pe o strada care se infunda - ei bine, tot cartierul (zona piata victoriei, deci avem pretentii...) se simte obligat sa-si aduca animalele la noi in gang. pueah!
in ultima vreme mi s-a parut ca s-au inmultit exponential rahatii pe strada, si aseara vad la televizor ca ar putea sa dea drumul pe strada la cele cateva sute de maidanezi de la glina. cool!
legea exista, sunt anunturi si in herastrau... si ce daca?! la locul de joaca, serban a bagat mana in nisip si a iesit de acolo cu un kk de caine.
cine sa dea amenzile?! pai mai vezi prin parc cate o huiduma de om cu o huiduma de caine dezlegat, care-si face nevoile unde are chef si mai trage si o baie in fantana unde de obicei stau calare copiii. si daca le atrage vreun gardian atentia, de-aia nu mai pot ei...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alynutza/Alynutza.jpg)
Alynutza spune:
Pai de ce sta gardianul de povesti cu ei? Ii inmaneaza frumos amenda, nu sta la discutii. Afisat la intrarea in parc regulamentul, sa nu poata spune ca n-au stiut. Plus ca normal ar fi sa fie o zona anume rezervata pentru plimbat cainii (la parc ma refer) si clar aia n-ar trebui sa abia legatura cu locul de joaca pentru copii.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
canne-marie spune:
Mai fetelor voi faceti slalom printre kk de caine pe strada,dar sa veniti la noi la firma sa vede-ti ce e aici.Avem vre-o 15 caini, catele,catei masculi + cativa pui si + + + 3 catele bortoase.Deci va imaginati ce este in curtea sediului nostru,ca sa iesi afara la un pic de aer,faci chiar un adevarat slalom printre kk de caine ,sunt din metru in metru si nu mai zic ce put caini propru zis ,pfiuuuuuuuuuuuuuuuuu.Avem o firma care este in chirie la noi si este o tipa care vine in fiecare dimineata cu o cratita de 10 kg de mancare in ea si le arunca mancare pe ziduri ,pe geamuri,etc.Deabea astept sa vina hingherii sa ii ia odata pe toti.
Luni s-au repezit la mine sa ma muste,ca deh erau nemancati de vineri seara..
Nu am avut nimic cu ei pana acum,dar cand am vazut ca se reped la tine sa te muste ,am zis PASSSSSSS,la hingheri cu voi ca nu mai tine.
annes
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alice2004/alice2004.jpg)
alice2004 spune:
Nici eu nu mai suport !!
Partea proasta este ca statul roman - cel mai in masura sa reglementeze problema aceasta - nu face nimik, si hai sa recunoastem, chiar daca s-ar da o lege, cine ar putea urmari buna ei punere in practica ??? Rezolvarea ar trebui sa vina de la fiecare posesor de patruped care iese la plimbare, dar cum bunul simt este complet si cu desavirsire absent la o mare parte a locuitorilor acestei tari, nu mai ramine mare lucru de adaugat !!
PS - deunazi am fost cu copilul in parc ... bancute ... iarba verde ... si o tanti mai in virsta cu un ciine. Care ciine (deh, animalul ce sa faca ? de unde sa stie ca locul respectiv nu era pentru rezolvat probleme fiziologice?) se aseaza si face kk drept linga bancuta pe care trona mamaia ! Asta la vreo doi-trei metri de mine si locul de joaca al copiilor. Ma uit, ea se uita la mine, si zic ce am de zis ... imi replica ceva biiguieli, ca stie ca nu e bine ce a facut ... se ridica si pleaca ! Si eu continui sa imi impart atentia catre copilul meu si catre solul pe care calc si slalomul pe care trebuie sa il fac sa imi pastrez incaltarile (personale si ale juniorului) curate !!!
Curat murdar, coane Fanica !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 www.shutterfly.com/view/pictures.jsp" target="_blank">2006-2007www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Jasmine spune:
la toate intrarile in parcul Moghioros din Bucuresti e cate o pancarta cat mine de mare pe care scrie mare,cu litere rosii,ca nu e voie cu caini in parc si ca exista 2 zone special amenajate,cu intrari separate,pentru cei care doresc sa-si aduca animalele in parc.Cele 2 zone pt caini sunt foarte mari,sunt ingradite,au multe banci pe margine,deci niste oameni cu bun simt s-ar putea duce acolo cu cainii.
Dar nuuu...parcul e plin de stapani care plimaba cele mai diverse rase de caini,de la soricari si pekinezi pana la Rotweilleri.Evident,nici un caine nu are lesa sau botnita.
Evident,toti se kk pe unde apuca.
Stapanii lor fac parte din diferite categorii sociale:
-pensionare cu venituri mici,haine ponosite si priviri cam goale,de oameni care n-au vazut si n-au inteles prea multe la viata lor
-cucoane coafate,vopsite,machiate si parfumate care plimba ca pe o bijuterie inestimabila un catel foarte mic si foarte bine samponat si frezat (de regula un bichon maltez)
-vlajgani cu muschii la vedere prin tricourile mulate,cu capul mare si creierul mic insotiti de caini mari tip huiduma.Cainii sunt dezlegati si fara botnita iar vlajganii abia asteapta sa le zica cineva ceva ca sa aiba motiv de scandal
Toti acesti oameni ocolesc cu inversunare zona special amenajata pt caini si toti sunt gata sa sara la scandal daca indrazneste cineva sa le spuna ca nu e normal ca iubitii lor caini sa-si faca nevoile pe trotuar.
carmenpit77 spune:
Da fetelor aveti perfecta dreptate. Eu de cand ma stiu nu prea mi-au placut cainii dar acum sunt de-a dreptul revoltata de ei de cand m-am mutat intr-un cartier nou si mai presus de toate am parcarea plina de caini care mai si musca pe ascuns. Am chemat hingherii dar n-am reusit sa dau decat unul pt ca a trebuit sa prezint buletinul si sa dau semnatura. Mai departe au sarit unii vecini "iubitori de animale" care spuneau ce avem cu ei?..etc., dar ce n-am inteles eu de ce acesti oameni care le iau apararea nu-i iau frumusel in cas sa-i creasca ? Si eu cred ca singura solutie pt escrementele lor de pretutideni este amenda usturatoare pt stapanii de caini
louisea spune:
Si eu!!!! (m-am saturat).. Din cand in cand tot apare cate un kk de caine pe spatiul comun din fata casei noastre, de care tot noi avem "grija", taiat iarba, dat zapada etc. Am zis ca spionez cine e si daca nu-i zic vre-o 2 sa ma tina minte
Si eu care credeam ca Dk-i tara civilizata
addiana spune:
la blocul vecin e un "domn" care are un caine... si de fiecare data cand iese afara face pipi fix in fata blocului pe trotuar- au ramas pete pe care nici ploaia nu le curata! pt kk se duce pe marginea trotuarului unde este 1m patrat de iarba.
cine da aceste amenzi? gardieni, politia?
diana, denisa si raisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/columbiana/columbiana.jpg)
columbiana spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
la toate intrarile in parcul Moghioros din Bucuresti e cate o pancarta cat mine de mare pe care scrie mare,cu litere rosii,ca nu e voie cu caini in parc si ca exista 2 zone special amenajate,cu intrari separate,pentru cei care doresc sa-si aduca animalele in parc.Cele 2 zone pt caini sunt foarte mari,sunt ingradite,au multe banci pe margine,deci niste oameni cu bun simt s-ar putea duce acolo cu cainii.
Dar nuuu...parcul e plin de stapani care plimaba cele mai diverse rase de caini,de la soricari si pekinezi pana la Rotweilleri.Evident,nici un caine nu are lesa sau botnita.
Evident,toti se kk pe unde apuca.
Stapanii lor fac parte din diferite categorii sociale:
-pensionare cu venituri mici,haine ponosite si priviri cam goale,de oameni care n-au vazut si n-au inteles prea multe la viata lor
-cucoane coafate,vopsite,machiate si parfumate care plimba ca pe o bijuterie inestimabila un catel foarte mic si foarte bine samponat si frezat (de regula un bichon maltez)
-vlajgani cu muschii la vedere prin tricourile mulate,cu capul mare si creierul mic insotiti de caini mari tip huiduma.Cainii sunt dezlegati si fara botnita iar vlajganii abia asteapta sa le zica cineva ceva ca sa aiba motiv de scandal
Toti acesti oameni ocolesc cu inversunare zona special amenajata pt caini si toti sunt gata sa sara la scandal daca indrazneste cineva sa le spuna ca nu e normal ca iubitii lor caini sa-si faca nevoile pe trotuar.
![](icon_smile_big.gif)
dincolo de gluma, eu mi-am luat o townhouse aici, intr-un complex nou, foarte frumos,si din motivul ca scria in contract ca sunt interzise animalele in complex; vezi'de treaba! e plin de ciini, mai mult, culmea nesimtirii incepusera sa-i aduca la piscina; intr-o zi am adunat cu plasa o gramada de floci de prin apa de la o javra cam latzoasa ce se plimba tacticoasa pe marginea piscinei, suflind copiilor in gura
![](icon_smile_disapprove.gif)
si eu am avut ciine acasa, in Romania, dar la curte; un ciobanesc alb, urias, cu par scurt, pe care l-am iubit foarte tare, dar nu l-am dus sa sufle sau sa baleasca pe copii altora' si nici n-am lasat kk prin parcuri de copii sau sa-l imbaiez in piscina complexului; doar ca au toate o limita...deci cam peste tot in lume exista, numai ca aici e un pic mai curat, se spala strazile si trotuarele mereu, si asa se duc kk uitati de unii stapini de ciini.
http://www.floriinro.ro/
In der Kürze liegt die Würze
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/onitza/onitza.jpg)
onitza spune:
Eu nu suport stapanii care isi lasa liberi cainii mari fara botnita, ca sa nu mai zic de babele inconstiente si carora asa le=as trage o mama de bataie, care vin din casa cu farfurii si le pun mancare cainilor vagabonzi, pe strazi inguste is care se dau la tine cand treci pe acolo, nu ca sa iti faca curte ci ca sa te muste!!!!!
mai eram si cu copilul dupa mine
Oana si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL