unde va faceti unghiile ?
buna fetelor
voi unde sau cum va faceti unghiile
de ce intreb?
pt ca singura nu pot sa mi le fac bine
le fac si eu dar nu arata foarte bine
pana acum ma duceam la salon dar am auzit (si sunt sigura)ca se pot lua diverse boli
si m-am cam speriat
Raspunsuri
Dory232002 spune:
Intrucat nici eu nu mi le pot face ft. bine acasa , singura, merg la salon, bineinteles ca imi asum riscurile.
daniella4 spune:
Acasa.
Am ajuns la o asemenea dexteritate din cauza lipsei de timp...de bat toate recordurile!!!
XIO spune:
Nu mi le fac . Am fost o singura data la salon , pur si simplu nu-mi place sa imi taie/pileasca altcineva unghiile.
Sunt ingrijite , lungi , dar fara oja/lac transparent.
M-a chinuit pe mine talentul sa-mi fac french cu benzi de la Oriflame , dar a iesit ca naiba![]()
Asa ca pt. o oja in an in Paste stau acasa.
Mama-mea e insa fana pedichiura si merge la o buna prietena de-a ei care e cosmeticiana si munceste acasa .
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422
amyarabella spune:
Eu mi le fac la plazza rom in militari si sunt multumita de cum ies ele nu folosesc forfecute asa ca riscu de boli nu este pt ca nu te taie nici un pic.
Pana sa raman gravida mi le mai faceam si acasa dar acum nu mai am rabdare deloc
(o consum toata cu baiatu cred) si nu mai pot sa mi le fac.
mami Amy si bebe Stefan
Annie80 spune:
acasa
la inceput mai stangace dar am capatat experienta, de lac de unghi... mai rarut
cat de french manicure, ... varza! 
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
unboticutz spune:
amyarabella, cat dai in plaza? pielitele ti le imping sau cum?
mie mi-e teama de hepatita si evit sa merg la salon dar nici nu-mi place sa le fac singura. e un chin; imi vine sa le smulg sa nu mai creasca.
---------------------------------------
common sense is not really so common
Sobi spune:
io am incercat mai multe locuri, dar cel mai bun mi se pare perfect nails din victoriei; ei au saloane si in ce doua mall-uri dar parca tipele din victoriei sunt mai bune. 70 ron manechiura + pedichiura, fara bacsis. si asa cum zice amy nu folosesc forfecute de pielite.
cait spune:
Eu una le fac acasa cu toat eca mi-as dori sa-mi pun false dar pe langa faptul ca sunt scumpe se pare ca atata si unghia.Inainte le faceam din cand in cand la vreun salon pana anul trecut cand pur si simplu si-au batut joc asa k mi-au cumparat o super pila si un ulei pentru cuticule si mi le fac eu.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
YLARI spune:
Si eu tot singurica mi le fac, si ies superbine!!! Cred ca experienta... hi, hi, hi!!!!! French-ul cu benzi a fost un esec si ptr mine, dar acum am descoperit betisorul de ureki!!!! Il imbib in acetona si ce iese gresit sterg frumusel si iese o dunga de french, mama-mama!!!!
Pupici la fete.
Si stiam ca parca au interzis forfecutzele in saloane!!! Iti imping acum cuticulele... Nu stiu sigur, ca eu ma fac singurica. Dar asa auzisem.
YLARI
http://tt.lilypie.com/sxWxp3.png
adana spune:
Si eu mi le fac singura si ies bine,imi curat singura pielitele,ca oricum la munca nu avem voie cu unghii mari si nici cu lac,eventual doar lac transparent
Pe mine m-a invatat mama de la 14 ani sa imi fac unghiile,asa ca am ceva experienta