Candy, de cind e povestea cu Alhambra, eu am fost acum citiva ani si am putut sa o vizitam linistiti, chiar de doua ori in aceeasi zi (pentru ca trebuie vazuta si noaptea, e superba!)
Granada e un mic orasel superb, acum citiva ani se tineau in fiecare seara spectacole de flamenco in fata bisericii din centru... spectacolele sunt gratis!
Sevilla, Toledo, Malaga, sunt iarasi nemaipomenite...
Eu as merge la o agentie de voiaj, as spune cam ce buget am si ce dorinte, si sigur vin si ei cu idei, doar sunt cei mai bine informati.
Mult succes, o luna cu adevarat de miere, si o viata fericita!
Iris, am vizitat Alhambra in iulie 2000, cu un grup international si ghid spaniol, ghidul ne-a spus ca exista o un nr. maxim de vizitatori admis/zi. Zicea ca nr. mare de turisti si porumbeii (din cauza gainatului toxic) risca sa distruga in timp Alhambra.
E-cata, incearca sa gasesti oferte in tara si strainatate pe www.lastminute.ro, sunt preturi convenabile. De multe ori Grecia, Turcia sau Croatia sunt mai convenabile ca pret decat Romania, mai ales in extrasezon, si conditiile sunt mult mai bune. Anul trecut am vazut pachete turistice de Grecia (bine, e drept ca nu in Rhodos, Corfu sau Atena) pe la 120 EUR/pers., cu transport, cazare si masa. In zona Paralia-Katerini sunt preturi mai mici si conditii foarte bune, chiar si la particulari.