Luna de miere.Unde?
Raspunsuri - Pagina 2
Crystinne spune:
Laura
Multa sanatate ,fericire o casnicie cat mai reusita si ... cati copii iti doresti
Sper sa reusiti sa gasiti totusi ceva frumos. Pana la urma eu incep sa inclin catre Spania pe insule. Poate ne vedem acolo :-)
Te pup
Alina
Lauraa spune:
Va multumesc de urari fetelor! Vi le intorc insutit, sa va ajute Doamne-Doamne in tot ce va doriti!
Chrystine, vad ca esti si tu in De. Sotul tau e neamt? Pe unde va aflati? (daca nu-s prea indiscreta, natürlich)
LAURA
emoison spune:
quote:
Originally posted by Crystinne
Hei , dau luna mea de miere pe o casatorie la Las Vegas Ce zici?
De fapt intrucat ma voi casatori departe de toti prietenii si familia din Romania mi-am dorit luna de miere sa fie ceva special care sa compenseze. Normal ca pot renunta , pot trai si fara asta , dar nu e bine sa renunti la vise...
Va multumesc si va pup dulce... O sa va spun unde am reusit pana la urma sa mergem
Alina Crys
[/quote]
Ai dreptate, Crystine, nu e bine sa renunti la vise. Noi am fost in "luna de miere" vreo 5 zile, am dormit in hoteluri formule1 sau etap, si am vizitat castelele de pe valea Loarei (noi locuind in Franta). Initial nici eu nu voiam sa plecam, sorul a insistat, dar acum imi pare atit de bine ca am facut-o !!!
Drum bun si casa de piatra !!
Elena
Crystinne spune:
quote:
Originally posted by Lauraa
Va multumesc de urari fetelor! Vi le intorc insutit, sa va ajute Doamne-Doamne in tot ce va doriti!
Chrystine, vad ca esti si tu in De. Sotul tau e neamt? Pe unde va aflati? (daca nu-s prea indiscreta, natürlich)
LAURA
Laura
Eu locuiesc in Bonn Bad Godesberg. Daca ai vreun program de chat poate intram la "o vorba" asa ca intre fete
Daca nu scrie-mi pe e-mail.
Te pup
Alina
bubi spune:
quote:
Originally posted by Crystinne
Laura
Multa sanatate ,fericire o casnicie cat mai reusita si ... cati copii iti doresti
Sper sa reusiti sa gasiti totusi ceva frumos. Pana la urma eu incep sa inclin catre Spania pe insule. Poate ne vedem acolo :-)
Te pup
Alina
Alina,
noi am fost in Tenerife in luna de miere si daca te intereseaza pot sa-ti povestesc mai multe. am fost in noiembrie 2001. Daca dai o cautare pe forum mai exista o poveste despre Tenerife, f interesanta, dar diferita de a noastra (o sa vezi de ce, daca o citesti)
Tu la ce insula te-ai gandit?
CASA DE PIATRA ALINA SI LAURA!
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi
Crystinne spune:
Multumesc mult pentru urari... Bubi
Ne gandim pana la urma sa mergem in Mallorca. Acolo am gasit cele mai bune oferte pana acum. Din pacate s-ar putea sa amanam putin pana in octombrie ( nu ne ies actele ) si nu stiu ce vreme va fi atunci.
Da, despre Teneriffe am citit o poveste aici pe forum si nu prea m-a incantat.Recunosc, m-am lasat influentata de aceasta poveste.
M-as bucura daca as mai avea si alte informatii.Daca ai timp poate imi spui cate ceva
Jasmine spune:
Ia te uita ce subiect pe gustul meu.
Eu am nunta in octombrie si ma tot gandesc unde sa mergem in luna de miere.Ca si voi,m-am gandit pana acum la :
Mallorca,Tenerife,Portugalia,Venetia (Dumnezeule ce preturi au la cazare....) sau o insula greceasca.
Intrebarea mea e : cum e vremea in octombrie?Nu vreau neaparat la plaja,dar nici sa ploua non-stop.
Pentru Bubi : cum a fost in Tenerife in noiembrie?
Orice informatie e bine-venita.
madadum spune:
buna fetelor
noi am fost anul trecut in mallorca. nu a fost luna de miere, insa veneam dupa un an de la nasterea Marei, un an foarte greu si in care bb a fost pe primul loc. asa ca a fost cam o a doua luna de miere. sezonul dureaza pana in octobrie/noiembrie, desi cred ca nu prea mai este de plaja atunci. noi am stat intr-o statiune foarte mica si cocheta, Camp de Mar, la 25 km de Palma. pe insula sint foarte multe statiuni mici, linistite si potrivite pentru luna de miere. nu mi-a placut playa de palma, unde este foarte mare galagie, aglomeratie si agitatie. insula este foarte frumoasa si sint multe locuri de vazute. peisajele sint de-a dreptul incantaroare. mi se pare o destinatie ideala pentru luna de miere...
mada
Victoria spune:
Jasmine,
Eu m-am casatorit in noiembrie, si pe 5 noiembrie am plecat in honeymoon in Cipru, unde a fost ABSOLUT SUPERB. Ne-am intors in 18 nov, bronzati. Temp, era 27-28, cu 25 in apa. Drept care am fost si anul trecut, in octombrie, si a fost la fel de frumos, iar preturile sunt mult mai convenabile decat la celelalte destinatii exotice.
Daca vreti mai multe info, spuneti-mi.
V.
moto spune:
Draga Irina ma bucur ca mai aud pe cine va cara s-a casatrorit la Vegas si poate o sa ne intalnnim si noi aici in America asta cu bb-ii nostrii intr-o buna zi ....Va pup .Delia si bb-ul Sebastian