Nou stil de viatza (149)
Raspunsuri - Pagina 24
Tzuni spune:
Io mai am de lucru....
Sper sa plec pe la 2. Noapte buna, frumoaselor!
Noapte buna, Aida! 
Zuzilici, lipsesti cam mult, nu crezi? 
![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
aidaciolac spune:
O fi scapat prin cofetarie. Poate vrea sa primeasca si ea
, dar pun eu spatele ca inca mai am urmele ![]()
Aida - mama de pisica mica.

nov2006
dordia2000 spune:
Buna seara...
Am ajuns si eu la pC...in sfarsit!!!
Doroty o sa ma mut in Ozana...pe scara cu mama...de care imi e teama ca gateste...de te lingi pe botic...dar sper sa isi tina minunatele mancaruri departe de ochii mei.
Eu incerc sa nu tin neaparat regim...dar...evit dulciurile grasimile si alte prostioare.
Azi mi-am respectat meniul..cu mentiunea ca seara am mancar vreo 3 linguri de taietei cu lapte de la fi'miu.
Mercedes, Mephala, Doroty, luati voi niste
pe spinare sa va reveniti pe calea cea buna fara interzise...da?
Roxana imi pare rau sa aud de problemele tale...dar o sa treaca si osa fie bine. Ai incredere ca o sa se rezolve in final.
Eu nu voi pune decat parchet si atat. Cel putin asa zic acum....dar sa vedem cand ne-om muta cum va fi!
Mamica dulce ...bravo pt curaj si performantza.
Violeta ...ia si tu
daca le ceri!!!
GAta fetelor...ma duc sa pregatesc listutza si la nani cu mine ca imi pica ochii in gura dar...noroc cu strungareatza sa mai vad sa scriu 2 randuri...
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
ina C spune:
Buna dimineata, fetelor!Ma bucur sa va gasesc vesele si vorbarete.
Raport: stagnare,72 kg.
md cereale cu lapte, cafea
11 morcov
p sunca presata,rosii
c mamaliga cu brinza...cred
ieri am respectat meniul cu exceptia unei felii de tort care zacea "sarmana" in frigider si a unei felii de sunca pe la 22.
Nu se va mai intimpla!!!!!
cit despre activitate...astazi voi avea primul transport de usi...
acum intelegeti de ce sunt asa bine dispusa si vorbareata,nu?
va pup si va doresc o zi minunata1
somn usor, Tzuni!
doroty, te-ai descurcat de minune cu melodia!
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
cornelia_laura spune:
Hop si eu la raport:STAGNARE. Ne-am intors de la munte unde ne-am simtit bine dar am facut un frigggg...bine ca nu au racit baietii. Incerc sa pun cateva poze.
Cornelia, mama sefilor Eduard(21.06.2004) si Eric(13.07.2006)
dordia2000 spune:
'Neatza fetelor....
Raport: 84.700 kg...deci nu e asa dezastru...avand in vedere starea in care ma aflu dar...sper sa nu depasesc 85 macar inca o luna-2
Va poop ca am treaba muuulta.
Am sa mai intru pe la pranz sa fac modificarile...
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
dordia2000 spune:
Am uitat sa zic meniul de azi:
Md: 2 piersici si un mar mic
P: rosie, castravete ardei gras, + branza si sunca de praga (cate 100 gr)
C: salata cu multa ceapa rosie (abia astept)
Diana
6+ mamica de
Delidana spune:
Buna dimineata!
In primul rind,
sarbatoritilor de astazi: Andrei Sebastian (baietelul lui Bfly) si Sofia (fetita Sabinei)! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi! 
Tzuni, mai dormi? ![]()
Ina, spor la treaba! 
Carmen, am uitat sa-ti zic ieri, multa sanatate lui Teo, sper sa-i treaca raceala cit mai curind. 
Violeta, am priceput, sa traiti! ![]()
Duminica va fi ziua mamei mele si ma gindeam sa-i fac o supriza si sa-i cumpar un tort, insa nu stiu de unde...n-as vrea s-o dau in bara, mai ales ca are si invitati...as vrea un tort de fructe bun da' sa nu fie gretos.
Poate ma ajutati voi cu numele vreunei cofetarii/patiserii bune. 
Revin cu raportul.
www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mamica dulce spune:
Neatza fetele si La Multi Ani sarbatoritilor!
Raportez ,din nou, STAGNARE

Aseara m-am dus la nani cu Marc la 9 si de la 7 bantui prin casa ca nu mai pot dormi...si tocmai azi cand mi-as permite un 8.30 nu pot.
MA duc cu masinutza in oras..cand vine barbatu-meu acasa e clar ca ii bag embargou![]()
VA pup si va urez la toate un raport frumos!
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc