sterilet = sarcina?
Raspunsuri - Pagina 2
adita spune:
sigur ca se poate sa ramai insarcinata cu steriletul. la a treia nastere am intalnit in spital o fata venita si ea sa nasca. tot cu sterilet ramasese, s-a dus repede la dr, i l-a scos si sarcina a mers bine pana la capat.
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Germina spune:
Se poate si cu sterilet. Dr. ION IONUT ADRIAN mi-a explicat prima oara cand mi-a pus sterilet ca a avut cateva cazuri de-a lungul carierei lui, unul fiind chiar o asistenta din spital. Se poate pastra sarcina daca se doreste. Pe mine asta ma interesa, daca e sa se prinda si cu sterilet sa nu afecteze copilul. Asa ca am sterilet si dupa al 2-lea copil. Deocamdata n-am patit nimic. Dar stiu ca se poate.
SANATOSI SA FITI!
Si alege iubirea!
Povestea nasterii printului: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106096
Povestea nasterii printului 2 (praslea): http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105746
Poze cu noi: http://s175.photobucket.com/albums/w157/GERMINA_album/
Lumi
kitzy spune:
Da, se poate! O prietena de-a mea a ramas luna trecuta insarcinata cu sterilet cu tot. Din pacate sarcina a fost afectata si a trebuit sa renunte la ea. Iti tin pumnii sa fie bine!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
Mironna spune:
Cand eram insarcinata, am vazut o doamna la spital care ramasese insarcinata cu toate ca avea sterilet. Aseara am vazut la stiri o tipa care lua anticonceptionale si ramasese insarcinata de doua ori.
zeririlouiza spune:
Iulia iti tin pumnii sa fie bine si sa ai bb sanatos. Eu nu am stiut ca se poate ramane si cu sterilet, si incep sa-mi schimb parerea despre aceasta metoda, si tre sa gasesc alta dupa ce voi naste
Louiza
19s + 60% 
cand vine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
iulianegrea spune:
Dragelor
Sa stiti ca sunt insarcimata si ca steriletul era undeva jos la iesirea din col, dr a zis ca am avut activitate intensa
si de aceea s-a deplasat steriletul. Suntem in al noualea cer, abia asteptam sa vedem ce este si sa mai avem un bb.
Asa ca nici steriletul nu e sigur! Nu stiu ce ar putea fi in afara de abstinenta....
Sanatate la toti copiii pamantului
Iulia Negrea
numeioana spune:
Iulia, felicitari! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Ioana
14+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
liliana_28 spune:
FELICITARIIIIIII!!!!!!!!
M-a bucur ca esti insarcinata. Sanatate multa si SARCINA USOARA.
O zi bunuta.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Gabbriela spune:
felicitari, sarcina usoara si bb sanatos.
PS: nu a fost montat bine steriletul.. nu are voie sa cada nici daca prestezi zilnic de 5 ori...
quote:
Originally posted by iulianegrea
Dragelor
Sa stiti ca sunt insarcimata si ca steriletul era undeva jos la iesirea din col, dr a zis ca am avut activitate intensasi de aceea s-a deplasat steriletul. Suntem in al noualea cer, abia asteptam sa vedem ce este si sa mai avem un bb.
Asa ca nici steriletul nu e sigur! Nu stiu ce ar putea fi in afara de abstinenta....
Sanatate la toti copiii pamantului
Iulia Negrea
Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato