mai are vreo scapare?!
Raspunsuri - Pagina 2
nicole221 spune:
stiu k nu trebuie sa ma stresez,insa este inevitabil...pana saptamana urmatoare knd primesc rezultatele simt k innebunesc!am luat chiar si niste anti-depresive,insa nu au nici un efect;plus k tremur toata,imi ia foc tot corpul,simt k nu imi circula sangele si ma simt f slabita!oricum mi-am facut mai multe analize si sper k dumnezeu sa ma ajute si sa nu am nimic!saptamana asta trebuie sa primesc rezultatele de la testul papa nicolau si imi este f teama k ceva nu ar fi in ordine,nu mai pot gandi pozitiv,nu mai am incredere in mine...apropo,unde trebuie sa merg prima oara dupa ce primesc analizele?la ginecolog si apoi la dermatolog in caz de ceva?nu stiu ce sa mai fac,simt k incep sa innebunesc,iar logodnicului meu,degeaba ii spun pt k el crede k nu am nimic si k totul e in regula..l-am stresat si pe el enorm de tare...parintilor mei nici nu ma gandesc sa le spun pt k nu stiu cum ar reactiona,fratilor mei nici atat..mai ales k acum nu mai locuiesc in tara simt k nu am pe nimeni in care sa pot avea incredere,careia sa ma plang....de aceea o fac aici pe site si vreau sa va multumesc tuturor pt timpul acordat si sper k nimeni sa nu treaca prin ce trec eu acum!sper k dumnezeu sa aiba mila de mine si sa imi fi facut griji degeaba..pupici
Alé spune:
Este de pe acest topic este si pe site-ul Desprecopii
Dai acolo cautare dupa 'siflis' si gasesti.
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |
nicole221 spune:
alé,am cautat cum mi-ai zis u,dar nu am gasit cine stie ce,din pacate nu prea gasesc informatii despre acest virus,oricum merci;totusi,mai bine incerc sa nu ma mai gandesc si sa astept rezultatele!
nicole221 spune:
tocmai am sunat doctorul si am primit rezultatul la papa nicolau si mi-a spus k nu am dc sa imi fac nici o grija pt k nu am nici o infectie si k totul e ok.....la testul papa nicolau se depisteaza si virusul hpv,ranile pe col sau trebuie sa fac un alt test?acum 2sapamani am fost pt prima oara la ginecolog si nu prea stiu ce controale,analize sa mai fac k sa stau linistita si sa nu ma mai stresez..