***LA REDOUTE(47)***

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

sigur ca nu pot sa dovedeasca faptul ca ai primit cecul,din moment ce l-au trimis ca scrisoare simpla.
S-a pierdut dom'le pe drum,ca si coletele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Eu pana la urma am fost azi la BRD si am depus cec-urile. Din aprox 270E, pierd cam 30E. Cel de la ghiseu mi-a calculat un comision de 6% dar nu era foarte sigur, a facut o regula de 3 simpla cu alt cec care-l avea acolo; oricum zicea ca sistemul va calcula automat asa ca am depus 20E sa fie acoperitor. Banii se incaseaza cam in 30-40 zile si la retragere iti mai opreste 0.5% din ce retragi.

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by croco21

Eu pana la urma am fost azi la BRD si am depus cec-urile. Din aprox 270E, pierd cam 30E. Cel de la ghiseu mi-a calculat un comision de 6% dar nu era foarte sigur, a facut o regula de 3 simpla cu alt cec care-l avea acolo; oricum zicea ca sistemul va calcula automat asa ca am depus 20E sa fie acoperitor. Banii se incaseaza cam in 30-40 zile si la retragere iti mai opreste 0.5% din ce retragi.

Croco

La ce sucursala ai fost? Ca mie mi-au zis ca numai Cea din Academie primeste cecuri

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Am fost la BRD-ul din Drumul Taberei, statia Orizont

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Monica, suntem pe baricade aici...spuneti numai ce sa mai fac si facem. Io am fost cam prinsa zilele astea, am avut multe lucrari si nu m-am ocupat deloc de LR...sotul n-a ajuns la banca sa vada cum e cu chargeback-ul..asa ca n-am nici o noutate

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Mada,ce sa facem///.?!!!!!!!!1
Nu mai facem nimic.Pana la urma asta e.Lumea incaseaza cec-urile iar LR-ul nu mai livreaza la noi.Nu prea mai avem incotro.
raspunsul primit azi:timata doamna,

Am luat nota de problema cu care va confruntati si suntem la fel de surprinsi ca si dumneavoastra de faptul ca societatea « La Redoute » nu v-a informat din timp cu privire la deciziile pe care urma sa le ia. Speram ca este vorba doar de o problema temporara si ca firma va va rambursa sumele datorate. Intelegem neplacerile suferite ca urmare a situatiei pe care ne-o prezentati, insa « La Redoute » este o societate privata, fapt ce exclude posibilitatea unei eventuale interventii a noastre in deciziile comerciale ale acesteia.

Va stau la dispozitie pentru orice informatii suplimentare si va rog sa nu ezitati a ne semnala eventualele problemele viitoare legate de rambursarea sumelor datorate.

Cu deosebit respect,

Demetra-Nora PADUROIU
Assistante du Chef de Mission
Mission Economique de BUCAREST
Ambassade de France en Roumanie

IONELA-ROXANA
N-am uitat ,dar daca-ti aduci si tu aminte ,textul pe care l-am trsdus cu ajutorul Petaludei,era deja trmis la Ambasade(pentru ca n-am mai avut timp sa scriu altul) si este o partea din povestea ce-am patit-o eu.daca vrei ti-l trimit si poti sa-l adaptezi,ca nu putem trimite amandoua aceleasi randuri sa ne rada o Franta intreaga.
ce zici?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am facut si eu la Alpha cerere de refuz de plata, acum sa vedem cat dureaza pana se rezolva.
Cec am primit doar pentru o comanda, sper sa vina si pentru a doua ca sa am ceva sigur la mana in cazul in care nu se rezolva ceva cu refuzul de plata.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Monica,marea majoritate a fetelor au fost la banci si au facut cereri de refuz de plata.Cred ca numai 2-3 persoane incaseaza cecurile.

Oricum noi am facut asta ca sa ne recuperam integral banii,nu pt ca am crede ca putem schimba ceva.Sunt ferm convinsa ca alora de la LR prea putin le pasa de refuzurile noastre de plata.

Pe mine trimiterea atator mailuri la care nu am primit nici un raspuns m-a agasat si mai tare.Parca acum ma simt si mai nedreptatita,si mai nebagata in seama.Raspunsul pe care l-ai primit tu de la ambasada era cat se poate de previzibil.

Nu mai e nimic de facut,cred ca ar trebui sa acceptam toate situatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

nici io n-am avut vreme sa intru azi, am alergat sa depun dosarul pentru creditul de casa, ca pana ne-am c..t noi in care complex vrem apartament s-au scumpit incredibil.

Io sunt hotarata sa nu incasez cec-urile; am convingerea ca LR nu are cum sa dovedeasca ca m-a despagubit/a livrat comenzile.

, mamica de David (24.04.2007)
poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Hello fetele ...
Si eu incerc sa rezolv cu UnionCredit (sau cum se mai cheam acum ca eu ii stiu de HVB) sa imi faca refuz de plata ... la inceput au zis ca nu se poate, dar apoi dupa ce au vazut mail-ul de la Ovidiu, brusc si-au dat seama ca se poate face ceva .
Monica sa sti ca apreciez ca ai scris pe unde ai putut, sunt convinsa ca mai sunt si alte fete care scriu ... eu una nu prea am avut timp, dar o sa trimit si eu ceva mail-uri zilele urmatoare.
bye,

Angi de motanel (5.02.2006)

Mergi la inceput