Ce pot sa fac?Sunt oripilata!Sistemul sanitar!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Dana, dar daca toti am face reclamatie, eu cred ca nu pot ignora chiar asa...
si am inteles ca medicii vor acum sa existe o lege care sa-i apere de acuzatiile de malpraxis...ce parere aveti? ei considera ca pacientii s-au "obraznicit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Roxana imi pare tare rau ca Teo inca plange noaptea si are cosmaruri.

Da , nu trebuie sa ii lasam sa se compotre urat. Asa poate isi vor aminti ca au jurat nu injurat cand au terminat faculta.

Multa sanatate!

Aida - mama de pisica mica.

nov2006

vara2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

nesimtire si delasare ca la IOB rar am mai vazut.o pacienta operata de cancer vine la control periodic si un asemenea "control"care ii umple buzunarele medicului dureaza 3MINUTE!!! cronometrat de mine! in timpul asta intra si imbracat-dezbracat .ies toate fericite ca sunt bine .am intrebat-o pe una operata de cancer la san in ce consta consultul :"s-a uitat si m-a intrebat cum ma simt". erau fericite ca sunt bine . le asigur eu ca acel control estemai mult pentru refacerea bugetului medicului respectiv!pe mama operata de cancer de col uterin au chemat-o in fiecare luna timp de un an .niciodata nu i-au spus ca acest tip de cancer poate sa afecteze si colonul ,sau sa o controleze la colon medicul chirurg care a operat-o ca a luat caramida de bani! acum ne spune ca este cancer de colon stadiul IV, pai a fost la control la tine nesimtitule si inconstientule tu ce-ai pazit?ce ai controlat tu care sti de ce ai operat-o?de ce nu i-ai spus ca dat fiind riscul acestui tip de cancer sa-si faca periodic colonoscopie?" si se intreaba de vreau sa-i dau in judecata? PENTRU INCOMPETENTA SI PT CA PUN ON PERICOL CU BUNA STIINTA VIATA UNUI OM!!!

dana

Mergi la inceput

Nu trebuie lasati in pace ca asa ocupa posturi aiurea , doar pt bugetul personal.

Eu am niste (2) 'candidati' si daca mai sunt trimisa la ei la consult jur ca bag reportofonul in buzunar.
Eu sunt genul de om 'buna , buna , dar nebuna.

nov2006

vara2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Roxanal deschide si tu alt subiect (acelasi cu nr.2) ca se vor mai scrie multe pagini , poti sa fi sigura.

SANATATE!

nov2006

vara2007

Matza Emma in actiune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Calinescu Lucia spune:

Nu spun unde, nu spun ce doctori, nu spun ce spital. Important este ca este in Bucuresti, capitala europeana, important este ca noi cotizam.
Nu are rost sa va mai povestesc, pentru ca peste tot este la fel. Si eu ma asteptam sa ne trateze omeneste, nu regeste. Da probabil ca a ne trata omeneste este de fapt regeste.
Asistentele si infirmierele sunt ...... stiti si voi(nu vreau sa generalizez dar eu asta am vazut in spital. E inadmisibil.
Nu vrea nimeni sa stea de vb cu tine. Nu vreau sa imi povesteasca cate luna in stele dar macar sa imi spuna pe limba mea ce s-a intamplat. Nu vreau sa ma tina in brate nimeni, dar sa nu ma impinga in salonul acela infect si sa imi spuna sa stau acolo cu o voce militaroasa....oare ele nu au copii, nu stiu cum e.
Sunt dezgustata, si oripilata. Chiar nu se poate nimeni purta omeneste cu noi. Cu ce suntem noi devina ca salariil sunt cum sunt si
ca....noua oricum ne iau din salarii impozitele.
Multumesc lui D-zeu ca am trecut bine de operatia de polipi, de altfel o operatie banala, dr. ok, conditii mizerabile, murdarie, caldura, ce mai, intr-un cuvant INGROZITOR

Va imbratisez pe toate si va sper sa nu treceti prin ceea ce am trecut eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

rog moderatorii sa inchida acest subiect, am deschis partea a II-a
Multumesc!

Mergi la inceput