Tombola Dacia - Orange: escrocherie ?

Tombola Dacia - Orange: escrocherie ? | Autor: sanziana72

Link direct la acest mesaj

Am primit ieri un telefon pe mobil de la un numar de Orange: 0747524406 pe care nu il stiam.

Azi am sunat pe el crezand ca e o colega. Mi-a raspuns un domn care a inceput sa imi turuie:

Sunt Nu stiu cum Patrascu de la Orange in colaborare cu Dacia Renault Romania. I-am spus ca m-au sunat ieri de pe numarul acesta si mi-a spus ca da, ieri Orange si Renault ar fi facut un concurs prin care alegeau la intamplare 30 de numere de telefon si ofereau cate o masina Dacia Logan cadou. Va dati seama ca mi s-a muiat picioarele de fericire.

La inceput mi-au cerut numele, adresa dupa care trebuia sa ma duc sa cumpar 4 cartele de reincarcare fiecare de minim 7 euro (deci 28 de euro in total) si ma suna ei peste 20 de minute ca sa le spun numerele cartelelor care reprezinta contravaloarea transportului masinii in judetul meu la un dealer de unde sa o pot lua, ca trimit ei un fax directorului cu seriile cartelelor.

Nu mi se intampla in fiecare zi sa castig o masina, dar dupa ce am inchis mi-am dat seama ca azi e duminica, asa ca sa imi arate mie directorul ala de lucreaza azi. Plus ca eu i-am sunat cand nu se asteptau, deci ma indoiesc ca tipul era la serviciu duminica la ora asta.

Oricat as fi vrut sa fie adevarat, mi-am dat seama ca ma imbat cu apa rece. Plus ca nu imi permit sa platesc 28 euro (vreo 130 RON) doar ca sa ma distrez.

Daca cineva are vreo 28 de euro de pierdut si chiar castiga o masina sa imi spuna si mie ca sa imi dau cu pumnii in cap pt neincrederea mea.

De fapt sunt chiar curioasa, daca sunati mai multi pe numarul asta va va spune aceeasi poveste indiferent de numarul de pe care sunati ? Si daca e o escrocherie, se poate da un numar de telefon la politie, pot face ceva cu el ?

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns speed spune:

da sanziana,stai linistita ca e escrocherie.a mai fost un subiect aproape identic nu demult pe tema asta.am incercat sa-l caut dar nu mai dau de el.

emerald isle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

asta e subiectul respectiv

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Uite ce scrie pe site-ul orange: http://www.orange.ro/about/fraud-ro.html

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Multumesc, le-am trimis celor de la Orange un email cu numarul de telefon de la care am fost sunata. Sper sa poata face ceva.

Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei

"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Asa cum scrie pe site-ul Orange (si probabil la fel si la Vodafone) daca sesizati asemenea tentative de frauda anuntati operatorul de telefonie. Am anuntat eu la Orange (am trimis un link cu acest subiect) si acum numarul de pe care ai fost sunata a fost inchis. Din pacate fiind cartela preplatita nu se cunoaste utilizatorul, astfel incat poate sa-si cumpere alta cartela si sa continue. Singura "arma" a operatorului de telefonie mobila e sa fie descurajati prin inchiderea cartelelor, dar acesta poate fi facuta doar daca exista sesizari in acest sens. De asemenea Orange-ul a trimis mesaje scrise in care se specifica sa nu fie comunicate nimanui seriile cartelelor de reancarcare (am primit eu mesaj).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mai da' s-a si calicit omul la 4 x 7 euro:)) Evident ca e o teapa, dincolo de faptul ca nu iti permiti nu poti fi atat de naiva incat sa nu iti dai seama ca ii trebuie seriile ca sa isi reincarce omul creditul.
Frate ce ii mi duce capul pe unii la d-astea. Ma mir ca nu cer si codul de la card de banca.

"Mami, unde sunt papucii cu Nemo?"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

buna fetelor...pe noi ne-au sunat,spunandu-ne sa luam 2 cartele de 20 dolari...am sunat la dacia pitesti,bineinteles ca este o teapa,cei de acolo deja stiau despre escrocherie,si au un fel de avertisment pe site-ul lor

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)

mihaela

Mergi la inceput