caut croitoreasa

caut croitoreasa | Autor: J G

Link direct la acest mesaj

Hello,

Va rog sa-mi recomandati si mie o croitoreasa buna, daca aveti. As vrea sa-mi fac acum o fusta dreapta, simpla. Iar in general mai cumpar Burda si imi plac unele modele dar nu are cine sa mi le execute.

Multumesc!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna, as avea eu pe cineva. spune-mi daca te mai intereseaza. tipa e o "meseriasa" si in reparatii, refaceri. a lucrat 25 ani croitorie de barbati in fabrica. parca am auzit-o ca face si de femei, cand i se cere, dar nu bag mana in foc. oricum, daca mai vrei, spune-mi.

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Eu am nevoie de lucruri simple: fuste drepte/conice sau modele din Burda (deci au tipare, trebuie doar sa stie sa taie, sa insaileze, probeze, coasa si surfilaj - chestii pe care trebuie sa le stie, nu?)
Eventual intreab-o daca face, chiar ma intereseaza.

Problema mea in general sunt fustele, nu gasesc simple si care sunt au pense ciudat, nu-mi vin bine sau trebuie stramtate... prefer sa-mi fac cu proba sa fie pt mine.

Merci frumos.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

am vb deja cu ea, dar nu ma intreba de banutzi, chiar nu stiu, sincer. eu am avut chestii mai marunte de facut. oricum, nu mi s-a parut ca ia scump. dar pot sa iti spun ca e f priceputa si atenta la detalii, mie imi place. iti trimit pm cu nr ri de tel.

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Helenutza, da-mi, te rog, si mie PM cu numele si tel croitoresei (eventual, adresa), ca si eu sunt in cautare de o croitoreasa buna. Ca acum, dupa ce am nascut, trebuie sa-mi refac garderoba dupa noile dimensiuni si nu gasesc nimic pe placul meu in magazine (si care sa fie si convenabil ca pret). Merci.

Alina de Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

saluty,
ma cam intereseaza subiectul...in urma cu ceva timp mi-am luat o super rochie. intre timp am luat proportii, deh! stiti cum e in sarcina si dupa....si i-am desfacut pensele si am vrut sa o calc si am ...gaurit-o...cum pot cunoaste o crositoreasa le dux? (rochia este de la yokko din tafta cu broderie...stiu k am dat o gramada de bani pe ea cam in iarna lui 2005)

Madalina-mamica lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian(20.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna fetelor!
si pe mine ma intereseaza subiectul...
doar ca eu as vrea o croitoreasa care sa lucreze pentru mine,sa o angajez eventual,am nevoie de o persoana care sa faca croitorie din pasiune si sa fie deschisa la tot felul de idei traznite...si daca s-ar putea sa vina sa lucreze la mine acasa....ar fi chiar perfect.am mai multe masini,am o camera speciala aranjata pentru asa ceva.
daca auziti ceva....sa nu ma uitati.
salutari la toata lumea
dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Imi spuneti si mie cam care sunt preturile?
Ca am dat pete o croitoreasa fffff. buna, bunica-mea spune ca e ieftin rau de tot , dar ma intereseaza si pe mine niste preturi in general.
Ms.

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Croitoreasa mea, lua anul trecut (in toamna) 120 lei de rochie de ocazie, simpla.

Eforie-august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

claujro te rog sa-mi trimit un nr de tel la care pot contacta aceasta croitoreasa. nu mi se pare mult. eu nu am de facut o rochie, doar de modificat ceva la una pe care o am deja. materialul rochiei este pretentios, si nu ma pot apuca eu de ea, k altfel...
multumesc anticipat

Madalina-maimca lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian(20.07.2006)

Mergi la inceput