caut croitoreasa
Hello,
Va rog sa-mi recomandati si mie o croitoreasa buna, daca aveti. As vrea sa-mi fac acum o fusta dreapta, simpla. Iar in general mai cumpar Burda si imi plac unele modele dar nu are cine sa mi le execute.
Multumesc!
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Raspunsuri
Helenutza23 spune:
buna, as avea eu pe cineva. spune-mi daca te mai intereseaza. tipa e o "meseriasa" si in reparatii, refaceri. a lucrat 25 ani croitorie de barbati in fabrica. parca am auzit-o ca face si de femei, cand i se cere, dar nu bag mana in foc. oricum, daca mai vrei, spune-mi.
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
J G spune:
Eu am nevoie de lucruri simple: fuste drepte/conice sau modele din Burda (deci au tipare, trebuie doar sa stie sa taie, sa insaileze, probeze, coasa si surfilaj - chestii pe care trebuie sa le stie, nu?)
Eventual intreab-o daca face, chiar ma intereseaza.
Problema mea in general sunt fustele, nu gasesc simple si care sunt au pense ciudat, nu-mi vin bine sau trebuie stramtate... prefer sa-mi fac cu proba sa fie pt mine.
Merci frumos.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Helenutza23 spune:
am vb deja cu ea, dar nu ma intreba de banutzi, chiar nu stiu, sincer. eu am avut chestii mai marunte de facut. oricum, nu mi s-a parut ca ia scump. dar pot sa iti spun ca e f priceputa si atenta la detalii, mie imi place. iti trimit pm cu nr ri de tel.
Helenutza +
Horia Constantin (18feb2007) = 

ALAPTATUL HELPLINE
cresc
Graviduta spune:
Helenutza, da-mi, te rog, si mie PM cu numele si tel croitoresei (eventual, adresa), ca si eu sunt in cautare de o croitoreasa buna. Ca acum, dupa ce am nascut, trebuie sa-mi refac garderoba dupa noile dimensiuni si nu gasesc nimic pe placul meu in magazine (si care sa fie si convenabil ca pret). Merci.
Alina
de Mara
madalinaSC spune:
saluty,
ma cam intereseaza subiectul...in urma cu ceva timp mi-am luat o super rochie. intre timp am luat proportii, deh! stiti cum e in sarcina si dupa....si i-am desfacut pensele si am vrut sa o calc si am ...gaurit-o...cum pot cunoaste o crositoreasa le dux? (rochia este de la yokko din tafta cu broderie...stiu k am dat o gramada de bani pe ea cam in iarna lui 2005)
Madalina-mamica lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian(20.07.2006)
tonsis spune:
buna fetelor!
si pe mine ma intereseaza subiectul...
doar ca eu as vrea o croitoreasa care sa lucreze pentru mine,sa o angajez eventual,am nevoie de o persoana care sa faca croitorie din pasiune si sa fie deschisa la tot felul de idei traznite...si daca s-ar putea sa vina sa lucreze la mine acasa....ar fi chiar perfect.am mai multe masini,am o camera speciala aranjata pentru asa ceva.
daca auziti ceva....sa nu ma uitati.
salutari la toata lumea
dana
XIO spune:
Imi spuneti si mie cam care sunt preturile?
Ca am dat pete o croitoreasa fffff. buna, bunica-mea spune ca e ieftin rau de tot , dar ma intereseaza si pe mine niste preturi in general.
Ms.
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
claujro spune:
Croitoreasa mea, lua anul trecut (in toamna) 120 lei de rochie de ocazie, simpla.
Eforie-august
madalinaSC spune:
claujro te rog sa-mi trimit un nr de tel la care pot contacta aceasta croitoreasa. nu mi se pare mult. eu nu am de facut o rochie, doar de modificat ceva la una pe care o am deja. materialul rochiei este pretentios, si nu ma pot apuca eu de ea, k altfel...
multumesc anticipat![]()
Madalina-maimca lui Sebastian(21.02.2003) si a lui Cristian(20.07.2006)