chitanta medicala

chitanta medicala | Autor: doramatei

Link direct la acest mesaj

este normal ca la medicul de familie sa platesti 5 lei pentru o chitanta de inscriere la facultate? si este normal sa platesti chiar mai mult pentru un certificat prenuptial decat la o policlinica particulara? sunt foarte derutata.......

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Nu stiu cat de normal este, dar si la medicul meu de familie de aici am vazut o lista cu taxe pentru completarea unor formulare. Am impresia ca astea nu sunt decontate de casa de asigurari, asa ca pentru munca pe care o depune, medicul recupereaza banii din buzunarul pacientului.
Asta doar ca sa stii ca nu doar in Romania se practica.
Plus amenda pentru faptul ca nu te-ai prezentat atunci cand ai fost programat, si nici nu ai anulat programarea.

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Da, este normal. Anumite servicii nu sunt decontate de casa de asigurari.Ar trebui sa aiba o lista de servicii + preturi , neacoperite de asigurarea de sanatate.Orice cabinet individual de medicina de familie este un cabinet privat si atunci poate sa-si puna ce tarif considera. Daca nu-ti place tariful de certificat prenuptial, poti sa te duci in alta parte , nici o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

din cate stiu si eu se practica... in general sunt afisate la toate cabinetele preturile pentru anumite servicii care nu sunt decontate de cas. pe certificatul prenuptial am dat acum 4 ani 200mii lei vechi.

diana, denisa si raisa
http://community.webshots.com/user/dianadumitroaie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

quote:
Initial creeata de doramatei

este normal ca la medicul de familie sa platesti 5 lei pentru o chitanta de inscriere la facultate? si este normal sa platesti chiar mai mult pentru un certificat prenuptial decat la o policlinica particulara? sunt foarte derutata.......

matei

Ai prefera sa dai spaga pentru completarea formularelor respective, sau preferi chitanta???
...banuiesc ca nu poti merge cu "mana goala" sa ii ceri medicului un serviciu?!

Saphir, Amos si Ailish

pozele noastre

Mergi la inceput