propunere indecenta

propunere indecenta | Autor: miruta

Link direct la acest mesaj

Tocmai ce am teminat o descutie pe messenger cu un membru dc .A vrut sa se bage in lista mea spunandu-mi ca are adresa mea de mail( aceeasi si de mess) de pe forum .I-am dat accept gandindu-ma ca e o persoana de buna credinta .Curioasa din fire , femeia a inceput cu intrebarile : cati ani am , unde lucrez , bla bla bla) Am intrebat-o de unde atata curiozitate , mi-a raspuns ca mi-a vazut poza la avatar si ii par draguta , mi-a propus sa ne intalnim , cica e casatorita dar ii plac si femeile frumoase , i-am spus ca nu ma intreseaza , tot incercand sa ma convinga
, i-am spus ca nu ma intereseaza relatiile cu fete , apoi mi-a zis ca fratele ei e un tip foarte generos in toate privintele . Ce scarbosenie .Binenteles ca i-am dat ignore dar a reusit sa ma enerveza , am un nod in gat si-mi vine sa de la propunerile ei .Ce oameni tampiti !!!Nu-mi vine sa cred !!!Ati patit asa ceva?????Din pacate nu stiu numele ei pe de dc ,doar adresa de mess ( in cazul in care administratorii pot face ceva ) :cristina25p( cristina petre cica o cheama ) .Mi s-a parut de-a dreptul scarbos si revoltator modul ei de a " agata " pe net !!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

mai miruta, ia si tu partea amuzanta a povestii: esti inca pe piata ca sa zic asa!...
eu n-am mai primit o propunere indecenta de o gramada de timp...

Serios acum, ai facut foarte bine ca le-ai spus moderatorilor problema. Sunt sigura ca o sa-i dea de urma...

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

iAHHHHHHH Daca vrei sa stii mai multe despre ea cauta si tu la membri da-i la cautare si scrie nick-ul ei....Rusinos din partea ei...

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by moniboni

mai miruta, ia si tu partea amuzanta a povestii: esti inca pe piata ca sa zic asa!...
Serios acum, ai facut foarte bine ca le-ai spus moderatorilor problema. Sunt sigura ca o sa-i dea de urma...

mamica de rockerash

ce faci diseara, scumpi?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

A scuze nu stii numele ei de pe dc.Soryy m-am bagat si eu ca musca-n lapte

Irina lui Pierre-Sebastien ( 05.06.2007 ora 9:45)

www.onetruemedia.com/my_shared?z=1c2fc1fae729596c5d1d9f&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj sebastien
paginuta colorata
pozici sebastien
nasterea cu noroc a lui pierre-sebastien

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

quote:

mamica de rockerash

ce faci diseara, scumpi?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

tzuni, tzuni, te ochisem demult, dar nu stiam cum sa zic si ce sa fac...

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

I-am spus si sotul despre propunerea pe care am primit-o .La amuzat foarte tare , cica l-ar deranja mai tare sa-l insel cu o femeie decat cu un barbat .Eu inca nu vad partea amuzanta , mi se face greata !!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miruta

I-am spus si sotul despre propunerea pe care am primit-o .La amuzat foarte tare , cica l-ar deranja mai tare sa-l insel cu o femeie decat cu un barbat .Eu inca nu vad partea amuzanta , mi se face greata !!

Hai ma miruta, nu mai pune si tu la suflet...gandeste-te ca poate fi oricine...femeie, barbat, poate chiar un pusti de 16 ani pus pe shotii.
si l-ai intrebat pe sot de ce e mai ok sa-l inseli cu un barbat?

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

quote:

mamica de rockerash

Hai c-ai fost tare, moniboni!

Elle_seb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Vin si eu cu o intrebare pe langa subiect, va rog: cum se da ignore pe mess ca am uitat unde e optiunea si am pe cineva in lista de care vreau sa scap.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

miruta cu tot respectul nu cred ca e cineva de pe Dc , ci cineva cunoscut tie care a vrut sa iti faca o farsa ..si sa iti spun de ce ...

1. NU ai publica adresa de e-mail ...ci numai optiunea PM ..daca vrea cineva sa iti dea e-mail foloseste optiunea din profilul tau care spune "E-mail utilizator: Apasa aici sa trimiti un mail " cand apesi sa iti de-a cineva e-mail folosind aceasta optiune apare:

Trimite un E-MAIL

Trimite lui: miruta
Numele tau: alessia105
Adresa ta de E-mail: axxxxxxxx@live.nl
La la primire ti sa da mesajul ..membrul X ti-a trimis un e-mail ..

2.Si chiar daca pana acu ai avut id-ul/e-mailul public pe dc ... si te aborda pentru anumite chestii , tanti se risca enorm ...adica de unde sa stie ea ca da exact pste cine ii place ....pe mine una daca "ma agata" ar fi avut un soc si s-ar fi lecuit de cautat gagici pe net .

3. In general membrii Dc ( ma refer la cei seriosi si care isi merita numele de dc-isti) cand te abordeaza te abordeaza intai pe PM si iti cer permisiunea si chiar daca dadea navala iti spunea sunt x-ulescu de pe dc.Mai citeste odata convorbirea daca o ai si vezi daca nu s-a recomandat ..e cam aiurea sa iti vina cineva sa iti ca doar te cunosc de pe dc hai sa ne intalnim .

Acu cu id-ul de yahoo nu prea poti face nimic ...ca poate este un id care nu apare pe dc ,ci unul privat...mai citeste odata conversatia si vezi ce ti-a spus despre ea , poate ti-a scapat ceva .

Parerea mea

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput