Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 14

bamboletta spune:
bamboletta spune:
 Laura- si noi am fost prin Copou la Teiul lui Eminescu
si noi am fost prin Copou la Teiul lui Eminescu 
gata am fugit 
Bamboletta de
de Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Antonia-Gabriela(1 nov 2006) luna 10
luna 10
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
 www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Ktrinel spune:
Ktrinel spune:
 ei, stiu ca nu se intampla, dar asa ca cifra rotunda, ca record personal 
of, cum ? acum il paste o alergie pe Mihaitza   ? multa sanatate, ii asteptam cu vesti bune.
? multa sanatate, ii asteptam cu vesti bune.

glumeatza tare nepotica stefania!

a_deju spune:
a_deju spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
...realizati ca eu scriu aici de dragul de a atinge cele 1000 de mesaje , nu ?
uite , pana si deju recunoaste ca ne scrie din curtoazie.. cum vine asta? ia expliciteaza modulul....
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
vine, si anume, asa: nu prea aveam cine stie ce mare chestie a zice. in afara poate de mazare. ca de puncte...nu prea ma'-ntereseaza... :) intelasesi??? :))
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
 www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

Ktrinel spune:
Ktrinel spune:
 bine, simtul datoriei ...nu te intereseaza de puncte ca tu marchezi la deschideri de capitole, nu?
cand/cum/cu ce/cat plecati/stati la regina? transmite-i salutarile mele si sa se grabeasca cu cetatenia aia a mea...ca cred ca mi=a pierdut dosarul...spune-i ca sunt contribuabila cinstita, consum, am mortgage....ce mai vrea? hai ca nu mai am chef sa fac pasaport de ro , ca expira..mai bine fac direct d=alalaltu'. cica marele ben e in reparatie , te rog sa ne confirmi ...ca uite , suntem debusolate tare 

a_deju spune:
a_deju spune:
 iaca, na, sa nu ziceti ca va ignorez (!!) cu gratie.. :)) am fost in oras, in singura imitatie de mall care se exista "momental" (si nu e vorba de carrefour), da' oricum..tare bine mi-a fost... hranit una bucata motan, care a bagat in el nesperat de bine si de repede, lasat bucata de motan cu ma-sa lu' mihaiul, la plimbare intr-o imitatie de parc (edilitaro-patriotic, in fata primariei... [omulet cu cravata de pionier fluturand in vant]). breeee, si daca n-am cumparat... si-am tot cumparat.. de nu m-am mai oprit. nu stiu (si nici nu vreau sa..) cat e gaura pe carduri (la plural, ca nu mi-a ajuns doar unu'...). da' bine-a fost. am mai zis?? eee.. si ce.. mai zic o data: tari bini o fost.. :)) stiti ca e treia oara in aproape 9 luni cand ies fara copchil, da? deci se intelege... :))
ma duc la baita, ca a fiert apa. in oala, pe aragaz. eee... nu, nu ne-am mutat la tara, e doar constanta, anul 2007, in plina revizie a radet-ului, asa..de control, inainte de iarna, ca doar bate la usa.. (nu va mai zic ca-s osutasaptej' de mii de grade la umbra, noaptea, si ca-ti vine sa faci un dusulet din 5 in 5 minute...)
 hai ca fug! a bientot, cu caciulele de rigoare :)))
Deea, mami de Eric (15.12.2006) www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"

a_deju spune:
a_deju spune:
 raspund dupa baie. sa ma tragi de urechi daca ma fac cumva ca ploua.. :)
(..e un joc subtil metaforic in ce-am zis io acolo, va scutesc de "corelari".. :)))) )
quote:
Originally posted by Ktrinel
bine, simtul datoriei ...nu te intereseaza de puncte ca tu marchezi la deschideri de capitole, nu?
cand/cum/cu ce/cat plecati/stati la regina? transmite-i salutarile mele si sa se grabeasca cu cetatenia aia a mea...ca cred ca mi=a pierdut dosarul...spune-i ca sunt contribuabila cinstita, consum, am mortgage....ce mai vrea? hai ca nu mai am chef sa fac pasaport de ro , ca expira..mai bine fac direct d=alalaltu'. cica marele ben e in reparatie , te rog sa ne confirmi ...ca uite , suntem debusolate tare
Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Ktrinel spune:
Ktrinel spune:
 la cat de cald e la voi...ar vrea fetele sa te faci ca ploua 
 ...macar sa te faci...da' se mai poarta reviziile astea la radet?
...macar sa te faci...da' se mai poarta reviziile astea la radet? ...
...
auzi kiki, vezi ca te-a scutit de corelari :))
eu imi fac de cap, ca vad ca Juliei i-a intrat in simtiri ff bine orarul de la gradi si doarme in intervalul 1-3...cooooll, chiar ma gandeam cum o sa reusesc sa ii mentin naravul...ca de vineri pana luni e drum lung...si poate uita...

a_deju spune:
a_deju spune:
 gata, rezolvat, spalat, milkuit, culcat. ceea ce nu-l impiedica sa chitaie eventual peste juma' de ora, mi se pare normal, i se mai face si sete omului... (de cand cu greva laptelui, a ramas cu pasiunea pentru apa, trebuie dom'le sa lipaie si de-asta ca sa fie somnul lin.. :)) ).
booon. pai plecam duminica viitoare, cu avionul, stam doua saptamani (pe 16 ne intoarcem), in milton keynes, f aproape de londra din cate am inteles, mai mult...habar nu am. om vedea acolo ce si cum. naspa..nu prea are ce sa fie, in afara de vreme (io urasc tot ce inseamna si implica ploaia..). mi-e frica de drum, adica de cele tzshape ore pe masina, avion, si din nou masina... dar..ne-om descurca noi. vorba lu' mihai "o sa urle cat l-o tine, la un moment dat tot o sa pice rupt..". parca vad ca o sa stau cu motanu' atarnat de gat prin aeroport si mihai la 3 km distanta, cu ochelarii de soare pe nas, si cu un sal de pavilion, eventual si-o tablita legata la gat, pe care scrie "aia nu-s cu mine!!".. :)) 
habar nu am ce tre' sa iau cu mine, dar probabil ca tot, asa ar fi cel mai simplu :) am noroc cu burtica miscatoare a lu' cumnata-mea (sapt asta aflam daca e pasarel sau pasarica.. ), ca macar nu tre' sa car si piese de mobilier :)) carut imi iau de-aici (vb ceea, am de unde :)) ) pt ca cica am voie cu el la bord.. boon. mancare nici ma gandesc sa car, sunt convinsa ca o sa gasesc nush cate sortimente nemaivazute pe plaiurile mioritice, si la preturi de-o sa-mi vina sa ma apuc de trafic... angelica (cumnata, si anume) e asistenta, deci in caz ca...doamne fereste...stiti voi...ceva...vreun rosu'-n gat, sa zicem ca ne-m descurca intr-un fel sau altul (oricum ne facem asigurari) - si apropo de, cum ar fi, bai nene, sa ajung acolo la doctor si sa-mi bage un diagnostic de genu' "ahhh...it's not that bad, just a case of <<red in the throat>>" (...sa-mi fie rusine, da' nici nu stiu cum se poate traduce acest rosu'-n gat... cred ca e ceva de genul mici, mamaliga, sarmale si martisor, existente numai pi la noi.. :)))) ).
), ca macar nu tre' sa car si piese de mobilier :)) carut imi iau de-aici (vb ceea, am de unde :)) ) pt ca cica am voie cu el la bord.. boon. mancare nici ma gandesc sa car, sunt convinsa ca o sa gasesc nush cate sortimente nemaivazute pe plaiurile mioritice, si la preturi de-o sa-mi vina sa ma apuc de trafic... angelica (cumnata, si anume) e asistenta, deci in caz ca...doamne fereste...stiti voi...ceva...vreun rosu'-n gat, sa zicem ca ne-m descurca intr-un fel sau altul (oricum ne facem asigurari) - si apropo de, cum ar fi, bai nene, sa ajung acolo la doctor si sa-mi bage un diagnostic de genu' "ahhh...it's not that bad, just a case of <<red in the throat>>" (...sa-mi fie rusine, da' nici nu stiu cum se poate traduce acest rosu'-n gat... cred ca e ceva de genul mici, mamaliga, sarmale si martisor, existente numai pi la noi.. :)))) ).
mda... cam asta momentan. ma bag la mamaia (festivalu') ca n-am mai ras de multisor asa bine... p e n i b i l ! ! ! !
Deea, mami de Eric (15.12.2006) www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica

Ktrinel spune:
Ktrinel spune:
 red/sore throat...depinde . 
lasa ca o sa fie bine...auzi, mihaiu tau parca e frate cu marius al meu...la fel zice si el ..."ei, bineee, cat poate sa urle ..etc." nu cred ca vrea sa stie cat poate...
mamaia, zici? eu de 3 zile ma lupt, in lipsa de altceva la ora asta ...si tot nu imi vine sa cred ca vad  ....ma chiorasc in ecran, poate scrie undeva reluare din 1800 toamna...si nimic, nici la tine??

Ktrinel spune:
Ktrinel spune:
 io ma retrag acu', ca v-am innebunit..si nu vreau sa ma invechesc ca Mamaia...festivalul adica...