Astept comentariile voastre la aceste articole

Astept comentariile voastre la aceste articole | Autor: florentza

Link direct la acest mesaj

Pt ca nu am reusit sa pun adresele aici, o sa va rog sa intrati pe Google - ziarul Adevarul - arhiva pe luna august - 2007, Nr 5315, luni 13 august 07 - la rubrica 24 ore- subiectul Spitalul Militar are o mare miza imobiliara -dupa ce cititi, in dreapta se afla si celalalt articol - Spitalul Militar, falimentat si mutat intr-un nou sediu - cititi aceste doua articole interesante - cine se pricepe, poate pune linkurile- pt a fi mai usor accesat ...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Exista vreo tombola, premii, pentru cei care citesc?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Comentariul meu: NO COMMENT !

Va doresc o vara minunata tuturor !

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Nu stiu ce sa zic la articolul asta.Nu mai este nimic o noutate,nu ma mai mira nimic si poate ca ar trebuie sa ne asteptam si la mai multe.

Numai bine.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Dar tu ce comentarii ai?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florentza spune:

Sirimie - - comentariul meu ar fi similar cu cel facut de Darael - in ceea ce priveste ascensiunea Comandantului.
Sunt sigura ca exista cazuri similare si in alte domenii ... invatamant, financiar etc.

Despre spital pot spune ca este posibil sa aibe o mare miza imobiliara datorita spatiului pe care il detine si amplasamentului( Ambulatorul, cladirea Aviatiei - au ,de asemeni, valoare mare). Faptul ca s-a schimbat poarta de acces in spital, din Stefan Furtuna in Plevnei - nu inseamna ca s-a mutat spitalul sau ca terenul a fost vandut.Spitalul este acelasi, doar ca fiind foarte mare, se bloca des strada Stefan Furtuna ( o str. destul de ingusta si pe unde circula si troleibuze )cu ambulante, masini mari, personalul ...
Cat despre calitatea actului medical .... medicii sunt competenti insa nu au aparatura necesara pt un act medical de exceptie. Se spune ca sunt cei mai buni medici din Romania ...v. Nedelcu, Horvat s.a.m.d.
Cat priveste " existenta SMC se apropie incet,incet de sfarsit" -il citez pe ziarist - nu pot sa cred asa ceva ...ziaristul s-a cam grabit sa traga concluziile ...
La politica nu ma pricep asa ca sunt rezervata ...

Mergi la inceput