*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007***(8)
Raspunsuri - Pagina 14
corap spune:
eu la andrei am vut 3 biberoane, si ii dadeam completare dupa fiecare masa aproape (pana la 3 luni si jum, cand am terminat-o definitiv cu alaptarea, nu pt ca am vrut eu). acum la anais am vreo 4, dar nu le folosesc. (bine, mai am si 5 ale lui andrei, care nu vrea cu nici un chip sa renunte la biberon)
sunt suparata ca iar mi-a venit cm
, a treia oara de cand am nascut, si anais nu mai vrea sanul, si oricum productia de lapte s-a diminuat considerabil, 

, dupa ce abia reusisem sa o alaptez exclusiv. sper ca dupa ce-mi trece sa reiau alaptatul exclusiv ................offfffff
in rest eu nu am de ce ma plange, copiii mei dorm noaptea (andrei de la 21-22 la 7, anais de la 22-23 la 6-7, nu suge in timpul noptii)
in schimb nici unul nu doarme ziua, andrei deloc, anais cate 10-15 min intre supturi). azi, cred ca de la vreme, anais doarme de vreo ora 
va las ca ma solicita junioru'
c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
ankaa spune:
KAY si Sosonica,va asteptam cu drag acasa.Sa dea DD sa fie bine de acum inainte.ANDRADA multa sanatate lui Antonio si o
pt mamica optimista.
LA MULTI ANI si La multe lunisoare mamicilor si bebeilor sarbatoriti zilele astea.
ankaa spune:
Si mie mi-a venit cm de 2ori pana akm.Prima oara am scapat usor,a 2oara cu dureri mari d burta si spate,k si inainte
.Imi cade si parul,dar nu exagerat...bine ca are de unde
.Mai aveam multe de spus,dar neuronii mei au alta treaba acum,asa k va las.O zi placuta si linistita tuturor.
moko spune:
si eu, chiauna de oboseala!Raportez ca iar mi-au furat extraterestrii baietelul si mi-au pus un isteric in loc!

Nimic nu-i convine- se enerveaza din senin, il iau in brate, sta 5 minute, se enerveaza din nou, il pun la san, il apuca urlatul dupa ce suge 5-10 minute...laptic e de ajuns...poate e doar o toana, asa ca incerc sa ma calmez si sa astept sa treaca!!
Fetele care iau exluton, voi ati avut CM?sau sangerari de vreun fel?pe mine ma chinue o usoara sangerare de cateva zile si nu stiu cat de normala e...
kay si Soso, bine ati venit acasa!Va asteptam numai cu vesti bune de acum!!!
va pup pe toate!!( nu am timp sa citesc nimik din urma, poate reusesc mai tarziu!!)
" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe
www.totsites.com/tot/stefan-baby" target="_blank">pagina de Stefanut
angelabv spune:
Lilly_love, da eu eram ...Dupa tratament a fost bine citeva zile, apoi a inceput iarasi, am sa o sun si as vrea sa merg s-o vada iarasi, poate dimineata, sa poata sa-i recolteze, dar o sa intreb daca ii poate face analiza, ai mare dreptate cu alegerea antibioticului , e tare important - eu am strabism si am umblat de l a2 ani pe la doctori, tare as vrea ca ea sa nu ma mosteneasca, dar vom vedem - oricum acum e mai avansata medicina ( in comparatie cu acum 30 de ani !). Marsi de informatii , o sa mai scriu cum evolueaza, stiu ca si Petit_ange avea problemuta asta. Acum incerc sa mentin zona cit mai curata si o voi suna la cabinet.
Angi si Nicole ( 28 mai 2007)
Pozici la: http://www.totsites.com/tot/nicole-amber
chiquitita spune:
Hello, hello!
Andrada multa sanatate puiutului! Videoclipul mai poate astepta cu siguranta!
Referitor la biberoane eu am 2 de la Avent pe care le fierb aproape dupa fiecare masa. Mai am unul de la Chicco, insa nu imi place forma tetinei. Tetina de la Avent nu e lunguiata, are o forma excelenta si o recomand.
Chiqui +
Livia (08.06.2007)
vas spune:
Buna mamici si bebici.
Eliza doarme de vreo 2 ore deci cred ca trebuie sas e trezeasca asa ca ma grabesc cat pot de tare sa scriu.
Poohy, eu am plasa de tantari la patut si sa stii ca e super. Foarte rar a bazait-o vreun tantar.
Alexalice, sincer eu zic ca trebuie sa mergi la control .faptul ca te simti bine nu e intotdeauna semn ca totul e ok. Nu doare deloc, sa stii![]()
![]()
. E ultranecesar un control dupa nastere.
Miniutza, pun si eu data. ai perfecta dreptate.
Iar in ce priveste ajutorul din spital eu l-am primit pe tot de la mamica ce nascuse al 3 copil.Tot ce imi spunea era folositor. Chiar si acum mai am momente cand ma gandesc lac e imi explica ea , si a avut perfecata dreptate.
Lilly, am si o obsesie cu ce va fii in viitor cu bebele meu. Ma tot gandesc ce viata o sa aiba, cum o sa se descurce, ma simt responsabila ca l-am adus eu pe lume. Atat de deaprte a mers nebunia incat ma gandeam oare cat de greu o sa nasca atunci cand va fi momentul.
Moberi, si eu am aceasi problema cu suculetul. Sa-i dau sa nu-i dau, si uite asa trec zilele si tot nu i-am dat.Daca o mai tin asa imediat face 4 luni si poate atunci nu ma mai stresez asa.
Sunt mamica
poze
kid spune:
Fetelor, am nevoie de un sfat, va rog!!!
De azi noapte a inceput sa ma doara sanul drept de nu mai stiu de mine. Temperatura nu am, e 38.3.
Sa pun comprese rece pe san sau calda? Cand ii dau juniorului sa suga, parca m-ar taia cu cutitul. De la ce poate fi? Sa ii mai dau sa suga?
Azi juniorul a fost f cuminte, mai mult a dormit, temperatura nu are. Nu stiu daca m-am facut inteleasa, ma doare capul de numa. Multumesc.
Teodora Ana
de
Mihail Vladimir(15.05.2007)
Poze cu juniorul meu
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Madi spune:
Kid 38.3 ??? Ca asta e temperatura! Ai vrut sa scrii altceva?
Madi si
Ana Teodora(27 aprilie 2007)
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
vas spune:
Kid, chiar e temeperatura!!!!!!!!!!
Am schimbat semnatura si va pun o poza sa vedeti cum sta Eliza mea la pozat. STAM LA POZA
Sunt mamica
poze
13.05.2007