Copiluti de mai-iunie 2005 (45)
Raspunsuri - Pagina 18
patriciaRO spune:
Omustata, margelutele sunt luate de aici. Intamplator le-am gasit, cautam altceva si am dat peste ele... Sunt foarte faine ca-i pune imaginatia la incercare..
NewMami, sarutmana mult de urari. Desi am problema cu spatele nu ma las frate deloc. La fel sunt, ma duc mereu la sala fac miscare multa, nu stau o clipa acasa, plec cu Pifos cu bicicleta, pai ce mama naibii ma face el pe mine? Eu banuiesc patul, ca e problema. De la saltea, ca e cam tare... Oricum ca sa fiu sigura mi-am facut programare la doctor...
Mie nu-mi place sa ma complac in astfel de chestii. Ei, da, ma doare, dar ce sa fac?.. Sa-mi plang de mila? Oricum nu ma ajuta nimeni, asa ca imi fac programul meu normal. Odata si odata trebuie sa-mi treca!
Loreen, ai mai, priveste inainte si nu te lasa dezamgaita niciodata.. Da-i incolo de oameni rai.. Capul sus ca va fi bine! Pupam!
Nelia, vin eu sa te ajut la treaba. Ma primesti? ca mie imi place sa ajut pe oricine are nevoie...![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
nelia spune:
Beatrice, cu draga inima! Primesc pe oricine, eu abia ma misc. Nu stiu de ce sint atit de greoaie, e clar ca e altfel sarcina decit la fete. De stat nu stau, ca merg pe jos pina la gradinita si inapoi, dus-adus copiii, treaba, din seara asta incepe Agata si patinajul, in scurt timp si restul activitatilor toti, si eu si tati scoala... Dar seara sint pur si simplu rupta de oboseala. Numai ca ma misc in reluare...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/day.php?userid=297799&cdate=20070525&ctime=104503" target="_blank">
24+ , www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070505&ctime=090808" target="_blank">AGATA si www.dropshots.com/day.php?userid=132493&cdate=20070530&ctime=103800" target="_blank">TUDORA
omustata spune:
onixone-stai linistita ca noi nu iti uram sanatate ca sa asteptam sa ne multumesti tu. Ai grija de tine
!
Anca-multumesc pentru informatiile detaliate. Eu nu prea voi avea nevoie de rucsacel pentru ca nu prea stiu ce i-as pune in el. Ea are toate mesele asigurate acolo, iar schimburi ii duc odata pe saptamana. Tu ce-i pui in rucsacel zilnic?
Beatrice-te inteleg ca eu am probleme cu spatele de o viata, dar salteaua chiar poate fi de vina.
Androix-eu o tin in chilotei de panza sau Training Pants (aici se gasesc un fel de Easy go, dar cica copilul se simte ud-Maya face in el fara jena), si-mi iau schimburi la mine, cum ziceau si fetele. Regula de baza este ca inainte de a iesi pe usa trebuie sa mearga la WC, fara discutii. Am avut si surpriza sa-mi faca pe ea intr-un magazin (noroc ca era de animale si oricum nu era mare curatenie) si sa-mi iau frumos talpasita de acolo ca mi-era si rusine sa le spun alora ce s-a intamplat. Daca stiu ca mergem undeva unde este mai delicat cu facutul ii pun training pants. Aia tin un pipi fara sa dea pe afara, dar doar unul. In Romania am cautat asa ceva dar nu am gasit. Insa eu o intreb pe Maya de zeci de ori daca vrea sa mearga. IN general spune, dar cum ziceai si tu, daca se ia cu joaca mai uita.
Voi mai gasiti pampersul ud noaptea? Ca la Maya este full.
Laura-imi pare asa bine ca ai dat un semn si asa de rau ca nu-ti este viata cat de cat mai frumoasa.
si cand ai tu chef mai da un semn. Poti sa-mi scrii si pe PM sau pe e-mail.
OlgaT-nici o veste inseamna veste buna, nu? Cam cat le ia astora sa-ti spuna rezultatul?
babygirl-ma bucur ca ati dat un semn si ca va simtiti bine acolo.
Olga si Maya (28.05.2005)
onixone spune:
hi, hi, hi...eu ma inscriu prima la pampers arhi full noaptea, chiar cate o data daca nu il schimb il gasesc ud pe copil pana in gat.Oricum , perioada asta bea mult.Pai aseara i-am dat lapte 300ml, dupa care copilul tzipa in gura mare LAPTE, LAPTE....i-am mai dat 230ml sa zic..dupa care noaptea a baut ceai 210ml cam asa ceva...iar la 6 a vrut lapte.M-a ucis azi-nopate.Pai asa cum sa nu fie copilul ud pana la gura.Una peste alta...da ma inscriu la pamapers full.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Danelutza spune:
Margott ai un flacau chipes in poze,
pare mult mai mare de virsta lui.
Beatrice am vazut pifos mumos. Parerea mea e ca incepe sa semene tot mai bine cu tati.
OlgaM multumesc pentru vizionarea pozelor. eu n-am mai vazut-o de mult timp pe Maya, dar stiu ca trebuie sa trimiti invitatie, iar eu n-am primit
. Cind ai timp, nu ma uiti ? 
Pampersul eu i l-am scos in momentul cind l-am gasit dimineata uscat, asta nu inseamna ca nu au mai fost mici accidente, mai ales acum ca e mai rece si domnisoara nu vrea papucei in picioare si a racit. Incerc sa o duc la baie pe la ora 4.30-5 si dupa aia doarme bine pina la 8.30.
Cuscra multumesc pentru vizionarea pozelor. Incearca sa-l lasi pe Dragos fara pampers, o sa mai faca si pe el cite un pic, dar acum cit e inca vreme calduroasa e momentul sa-l lasi fara si sa-i lasi olita la indemina nu in baie.
Andreea baga o poza sa te vedem cit esti de bella
.
NewMami bun revenit.
monu spune:
ola, am revenit cu o zi mai devreme de la mare din motive da tati oculat la serviciu. Alexia e racita cobza cu faringo amigdalita acuta. cu ocazia asta am verificat si sistemul sanitar din constanta.
important ca fata nu face febra si inca nus e sufoca. eu am luat raceala de la ea. desi nu am mai racit de 3
ani si ma astept si la valul 3, adica Antonia/ Loreen, mii de multumiri pentru ajutor.
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Tdi speranta ca maine va fi o zi mai proasta ca cea trecuta, ca mai am inca rabdare sa fac haz de necaz ma face sa zic ca "wow viata mea in derulare este un cliseu rasuflat demn de toata jalea la Bollywood"...nu ma bucur ca mai sunt si alte persoane in situatia mea,dar imi pare bine ca macar nu ma simt in ultimul hal de dementa...
Olguta din America eu ma tin tare cu pampersii,iar Delia zica ca mine ...nu vrea sa renunte si pace.Peste noapte face cantitati astronomice,desi nu bea nimic peste noapte.Ziua cand si cand isi face mila de mine si mai imi zice "mami pipi",insa restul in chiloti,mic sau mare sau in pampers...Sigur Revelionul o prinde cu pampersii la fund...o sa-i caut unii de sezon
Oana eu pentru cap mai nou m-am dedat la graunte homeopate ca nu se mai poate...sunt prea troglodita si durerea de cap,de fapt migrena( cu voma si frisoane,vajaieli prin teasta,m-am gandit ca-mi danseaza neuronii dansuri erotice),este consecinta clara a acestei stari.Ultima migrena am dovedit-o cu VOLTAREN supozitoare...cu mana mi-a luat-o ca-n reclama,durerea ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Monule drag nu am fost un ghid prea bun pentru ca fug de spitalele alea ca de dracu...da noroc cu voi ca asa am mai vazut si eu cate-o clinica particulara...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Danelutza spune:
Teddy ce-a facut Alyssa ? Tu cum te mai simti, cind te opereaza ?
Laura bun revenit, cit despre parerea rudelor, eu am fost considerata proasta pentru ca eram prea buna si taceam, dar si cind am inceput sa deschid gura, au amutit.
Nu mai stiu cine intreba de iesitul afara fara pampersi. eu am dus-o pe Isabella la joaca in parc, asta pentru vreo o ora, o ora jumate, dar cu chilotei de schimb. a facut doar o data un picut iar alta data tot, cind m-am suparat pe ea si am lasat-o o tira cu chiloteii uzi. De-atunci n-a mai facut pe ea, iar la drum lung cind am fost in vacanta, de cite ori vroia sa-l faca pe tat'su sa se opreasca pe strada, incepea sa strige "pipiiiiiiii", chiar si atunci cind nu facea
.
Revin, ma duc sa culc odrasla.

monu spune:
Loreen, din pacate cu noi inveti ce spitale si ce clinici bune sunt in fiecare oras prin care trecem. Poate ar trebui sa scriu un ghid cu asa ceva.![]()
Nu imi vine sa cred ca rau ma simt! de la raceala!
, mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia