Posibil schema concediu copil?

Posibil schema concediu copil? | Autor: Girasol

Link direct la acest mesaj

Ma întreb daca pot aplica urmatoarea schema pentru concediul de îmgrijire a copilului:
Sunt în prezent în concediu de îngrijire a copilului. Acesta expira în luna Decembrie 2003, când copilul împlineste 2 ani.
Totodata sunt însarcinata si urmeaza sa nasc în luna Noiembrie.
Am înteles ca ar fi mai avantajos sa intru în al doilea concediu de îngrijire a copilului din luna Ianuarie 2004, deoarece venitul meu actual este de cca 1.000.000 lei.
M-am gândit ca dupa nastere sa intru în concediul de lehuzie pâna la sfârsitul anului si apoi sa cer concediul de îngrijire.
Întrebarea mea este daca este posibil si daca mi se pot pune probleme de ordin legislativ din parte patronului sau altor terti.
Va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Nu sunt nici un fel de restrictii, totul este Ok, deci se poate. Da, pt. situatia ta schema cum o numesti tu e cea mai buna varianta.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Te-ai gandit la o solutie corecta.
Patronul nu are de ce sa-ti puna piedici, indemnizatiile se platesc din contributia datorata bugetului asigurarilor de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Girasol spune:

Multumesc frumos.
Liviu, referitor la treaba cu piedicile din partea patronului, stie bine ca indemnizatia nu o plateste el, dar tot timpul se vaita ca îl aducem în sapa de lemn, stii cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Pai lasa-l sa se vaite. Tu vezi-ti de viata ta, nu?

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

quote:
Originally posted by Girasol

Multumesc frumos.
Liviu, referitor la treaba cu piedicile din partea patronului, stie bine ca indemnizatia nu o plateste el, dar tot timpul se vaita ca îl aducem în sapa de lemn, stii cum e.

Ar putea sa fie fericit, in perioada concediului tau el scapa de plata unui salariu: al tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Girasol spune:

Cool, multumesc.

Mergi la inceput