***LA REDOUTE (46)***
Raspunsuri - Pagina 20
lama spune:
quote:
Originally posted by brianna
Tocmai am primit mail de la Christine, cum ca ieri au trimis deja cecurile si le voi primi in 10 zile
Intrebare: Aiurea! si specifica daca au trimis un cec cumulat sau pe fiecare comanda in parte? Ca daca e pe comanda le punem in rama .....
Bratu Monica spune:
Lasa Giova ca sunt persoane care fac misto si de mine cu engleza mea de balta.Dar nu-i problema,eu scriu pentru ca asa cum stiu eu engleza de balta ,toata lumea mi-a raspuns si zic eu ca am facut cat de cat ceva pentru cauza noastra,in loc sa stau si eu in fata calculatorului si sa ma minunez.Nu?
Sper totusi sa avem castig de cauza pana la urma.Cand va fi acest"la urma",nu stiu.Dar eu merg inainte.
Te pup si daca mai aveti ceva idee care ne-ar putea ajuta scrieti aci,ca eu ma ocup.

Monikka
zoti spune:
Buna ziua fetelor
sunt noua pe forum, dar se pare ca sunt la fel de veche ca si voi in prb cu redoute. ok, am inteles ca nu mai livreaza catre Romania(chiar am sunat si eu la ei), insa de ce continua sa trimita oferte pe mail, ba chiar mi-au trimis prin POSTA ROMANA saptamana trecuta noul CATALOG REDOUTE pe 2008? Adica comenzile nu le mai livreaza insa cataloage noi, da? Cum vine asta?
Felicitari pt reportajul de la PRO TV si pt initiativa!
Comanda facuta de mine pe 13.07 nu mi-a ajuns (noroc ca m-am oprit la timp) insa nici mail de anulare a comenzii nu am; nici de rambursare.
Va voi mai tine la curent!
madau spune:
Am primit si eu mesajul ala cu rambursarea

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
catutza spune:
Am primit si eu mail azi dimineata , ala cu rambursarea. Acum sa vedem cand ajunge. O sa merg la banca si daca i-mi ia comision mare refuz sa incasez banii si fac cerere la banca.
A sunat cineva la Alpha ca sa intrebe care este comisionul la cec?
EDIT : nu ma pot loga, voi puteti?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Lilly79 spune:
Nici eu nu ma pot loga.Si nici nu am primit nici un email.
Stiti ce mi-am dat seama? Ca daca am fi fost in SUA, si i-am fi dat in judecata am fi castigat banii nostri inapoi + daune.
Ei cred ca si-au facaut datoria prin returnarea unui cec din care poate mai ramanem cu jumatate din suma.
Dar au pus in calcul ca banii aia i-au folosit 2 luni? Ca ar fi trebuit sa ne dea dobanda, nu sa ne ia comisioane. Dar s-au gandit la timpul nostru pierdut in cautarea si comandarea produselor care apoi nici nu au mai ajuns la noi? S-au gandit la timpul pe care-l vom pierde cand vom merge la banca sa incasam cecul? S-au gandit la stresul pe care ni l-au provocat?
Raspunsul este: nu. Eu zic ca ar fi fost un caz de proces clasic in Sua, care-ar fi avut castig de cauza.
Anyway, nu am avut timp sa citesc din urma, asa ca ma scuzati daca am repetat ceva scris aici, dar ma enervasem iarasi pe ei...
Ajutati-o pe Sonia
claujro spune:
quote:
Originally posted by alian
Buna dimineata
Am vazut ca mi-au trecut si mie cec-urile la "remboursement".
Eu cred ca am sa le trimit inapoi, asa cum i-am avertizat. Pentru cine e interesat acestea sunt "instructiunile" lor.
"Dear Madam,
I inform you that you will receive a cheque first. We have many customers to reimburse and the fastiest way is by cheque. However, I advice you to send back the cheque to La Redoute, Customer Department, 59081 Roubaix FRANCE and to join the full coordinates of your bankaccount. We will make a banktransfer. If you have some complaints, join a letter to the cheque.
I apologize once again for all the troubles and I thank you for your patience.
Christine
Relation Clients"
Binenteles ca voi avea si o scrisorica pentru ei cu o analiza a caracterului lor..
As incerca chargeback, dar am cont la Credit Europe (fost Finansnbank) si nu stiu daca au procedura asta. Stie cineva?
Gabi
Sigur, e mai rapid cu cec...pentru cine?!

Si cele 200.000 lei cat ma costa sa trimit plicul cine mi-i plateste?!
Lilly, ai mare dreptate! Acolo s-ar fi judecat si pentru 1 cent. Si ar fi primit si despagubiri pentru stres si pt faptul ca au fost pusi pe drumuri ca noi. Da, deh, mentalitatea europeana nu ne permite sa reactionam asa, desi poate ar trebui.
alian spune:
tot pierzand timpul am mai citi comentarii pe site-ul protv si o ex-clienta la redoute sugera o reclamatie la FEVAD(Federatia societatilor care se ocupa cu comertul la distanta(vezi conditii generale de vanzare de pe site-ul laredote)).
Daca e cineva in verva...
gabi
claujro spune:
http://www.achetergagnant.com/forums/index.php?showtopic=34959&st=0&gopid=361731#entry361731
lioami
Groupe : Membres
Inscrit : Aujourd'hui, 09:54 AM
Membre n° 22 241
Je suis: une Fille
Bonjour,
Je veux vous signaler quecequi se passe en Roumanie: plusieurs personnes ont fait des commandes et ils ont paye sans recevoir aucun collis...
C'est un grand scandale presente par la television nationale!!!!!!!!!!
J'ai recu un mail envoye par LR qui m'annonce que je recevrai ma somme par courrier: c'est a dire, quelq'un va faire un tour en Roumanie pour payer tous les clients? Incroyable!!!!!!!
C'est une honte pur une si grande et renommee companie! Et...faites attention: vous puver vivre la meme experience en commander a LaRedoute!!!!!!!!! Alors, vous avez notre histoire et le temps de renoncer...[size="2"][/size]
Je vous informerai sur les prochains eveniments...
Abientot!
Lioami
PS Excusez mon francais mais je ne l'ai plus parle depuis longtemps...
Bienvenue Lioami.
Nous avons été mis au courant de l'arrêt des commandes en Roumanie.
Maintenant, peut etre pas de mise en garde a faire ici car LR fait partie du group Pinault-Printemps-redoute... si ils arrêtent LR en FRance, ils arrêtent LR partout!
Maintenant il serait de connaitre la raison de LR pour avoir arrêté de facon aussi brutale ses commandes en Roumanie? Avez vous eu des explications?
PS: je déplace ton post dans la rubrique LR...