ATENTIE LA IAURTEL DANONE ! ! !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Intreb si eu ca ala prost...aditivul asta de care se vorbeste ca ar fi importat din India, e folosit doar de catre cei de la Danone???????????

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Eu aveam in frigider un iaurt din lotul asta. Tocmai l-am aruncat! Fructe de padure, expira pe 11 sept. Oribil...

Madau, si eu la fel...ma intreb, da' doar in iarturi o fi e-ul ala contaminat??? Nu l-a mai importat nici o alta firma de productie din Romania? Ca vad ca adidtivul respectiv e folosit si in procesarea carnii, si la dulciuri, etc.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

quote:
Originally posted by diana21

Eu aveam in frigider un iaurt din lotul asta. Tocmai l-am aruncat! Fructe de padure, expira pe 11 sept. Oribil...

Madau, si eu la fel...ma intreb, da' doar in iarturi o fi e-ul ala contaminat??? Nu l-a mai importat nici o alta firma de productie din Romania? Ca vad ca adidtivul respectiv e folosit si in procesarea carnii, si la dulciuri, etc.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
Dialoguri strumfesti

Poze strumfesti

un exemplu care tocmai imi trece prin minte este pateul pt. copii de la Unicarm, proaspat aruncat pe piata cu mare reclama. si mai sunt multe, lactate, sucuri, sosuri, mezeluri etc.etc.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

http://www.sictir.org/node/593

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Ce sa zic? S-au spus multe despre Danone. Eu am spus ca nu-l folosesc niciodata, altii spun ca-l folosesc de mult, fara probleme. Singura diferenta este ca, acum, eu stau linistit, iar altii nu.
Semnale de alarma au tot fost...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miriama spune:

Fara sa fiu rautacioasa, de ce , dragi mamici, nu faceti iaurt acasa din lapte de vaca? E chiar asa de greu? Si nu se compara cu nici unul din comert.
Atunci copiii chiar ar manca un produs natural!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Reclama e sufletul comertului, nu?
Din pacate reclamele la iaurturile Danone ii imbie pe copii sa le manance. Nu am vazut reclame la Monor sau la alte iaurturi.
Ce pot sa spun, si eu ii dau copilului Actimel de la Danone, pentru ca refuza orice alt produs din lapte.

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Miriama, spune-mi si mie, te rog, o reteta rapida de iaurt preparat in casa, ca eu din carti nu am reusit nimic
Eu nu am de unde sa procur lapte natural ( adica de la o vacuta despre care sa stiu sigur ca este sanatoasa )si in aceasta situatie ce lapte sa aleg ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Miriama, nu fac iaurt pentru ca n-am vaca pe balcon ca sa fiu sigura de calitatea laptelui. Daca am incredere si cumpar lapte zuzu, cumpar si iaurt si am incheiat povestea. In plus, oricit de mult ne-am dori, sanatos tot nu mincam, pina si fructele si legumele sint supertratate sa reziste mult. In concluzie, nu am de ce sa ma obosesc sa fac iaurt in casa din lapte cumparat din comert.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Sunt de acord cu ce spune Natasa despre fructe si legume
dar parca m-as "obosi" sa fac iaurtel in casa, chiar daca este cu lapte din comert, macar iaurtul astfel preparat nu are amidon
eu, de ex, fac bors in casa ( !!!)
Pupici

Mergi la inceput