Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (214)
Raspunsuri - Pagina 6
paula2003 spune:
Paul daca nu papa zilnic carnita sau preparate pa baza de carne, tipa toata ziua ca ii este foame!!!!!
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
Giova spune:
Toanca stiu toata povestea cu laredouyte, chiar fetele au contactat protv-ul. imi pare rau ca nu am vazut stirea. nu am apucat ieri sa intru pe net deloc, si nu stiam cand apare.
Paula bafta la gradinita, lasa ca va fi bine, joaca va fi si acolo. tin pumnii sa decurga totul bine.
au plecat finii, eu am fost dupa sandale, mi-am luat, mai vreau sa caut un sal gri, sa mai astupe grasimile de la spate si de la piept.
am vb. despre nunta la olteni. mi-au zis ca nu va fi cu lautari[coool], asa ca nu va canta nimeni: nasule, nasule. va fi o petrecere mai mult, cu max. 60 pers. sa speram ca vremea va fi frumoasa ca atunci va avea loc afara, langa piscina. avem camera rezervata, asa ca de vineri vom pleca la Slatina. problema va fi duminica la intoarcere ca vor fi multe ore de condus si trebuie sa intram prin Alba sa luam piticul.
Tot tambalaul va fi in Alba, asa ca aici trebuie sa ma pregatesc psihic si fizic. Cosmina ar vrea ca Marco sa intre cu o fetita in fata lor in biserica. nu stiu daca va avea vreo sansa, caci si fetita e mica si poate nu merg unde trebuie, dar incercam. sincer nu-i mai iau costum, ca sunt patita cu cel de la nunta mea, ca nu l-a suportat deloc si a 30 minute incontinuu. as vrea sa vad daca ii mai e bun totusi, ca atunci ii era marisor si am facut tiv la pantaloni.
cam atat despre noi. marco a fost iar marait. In Tm e o circulatie infernala, cred ca a avut loc un accident grav in drum spre Arad si acum a dat drumul circulatiei, asa ca faci si 10 min. pt. 5 metri.
Problema naspa va fi ca trebuie sa fac marti un drum de Arad, singura, sa o iau pe sora-mea de la aeroport.e prima data cand ies singura cu masina in afara orasului, drumul e bun, dar numai accidente grave s-au petrecut, ca sunt multi idioti care depasesc in acelasi timp. vai ce groaza imi e.
fug la telefon, revin.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
toanca spune:
Giova, acum au anuntat la radio ca a fost un accident la TM soldat cu 5 morti; au intrat intr-un copa; Of, of, of, Doamne Fereste - prea multe accidente.
Sa stii ca mare lucru nu au spus la stiri; uite aici stirea daca vrei sa o vezi: http://www.protv.ro/filme/peste-40-romani-pagubiti-de-site-ul-francez-la-redoute.html?id_file=28027#28027
Paula, bafta la gradi
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Giova spune:
Am banuit eu ca a fost un accident grav cand am vazut 3 ambulante, o masina de descarcerare si una de politie. eu il duceam pe Marco la gradi, el a fost cel mai incantat de "Nino-Nino". of...doamne fereste.
am intrat si eu la subiectul laredoute si am vazut stirea de pe site-ul Protv-ului. cica nu s-a spus chiar tot, acum asteapta si d-na protv si noi reactiile... .si eu am sunat-o si i-am trimis extractul de cont si confirmarea comenzii. daca eram din Bucuresti eram si eu acolo cu fetele.
_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
maraki spune:
Paula credeam ca ne.ai uitat La ce gradinita il duci pe Paul? la aia de la Moghioros? A inceput sa vorbeasca? Pupicei la fata si baiat
Ieri a facut Angelo Priorix-ul, sper peste o sapt. sa nu mai faca temperatura mare ca data trecuta. Urmatorul vaccin va fi la 6 ani iar o noua vizita la medic o facem cand implineste 2 ani( pt masuratori )
Ursulina mie mi-a placut cum ai descris intalnirea,mi se pare corect sa scrii exact impresia care ti.ai facut-o pt. ca in general nimeni nu a fost asa " franca " si am citit doar: e fata de fata, super, etc. Macar stim ca Moni are logoree nu numai grafoloree....grafoloree acūm l.am inventat Apropo de asta....am o prietena care vb foaaaarte mult, de cate ori mergeam la ea in vizita, luam neaparat inainte o pastila pt. durere de cap Pt. Giorgos era un chin sa-l duc la ea in vizita
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
cosmi1975 spune:
sal gagici, ce faceti?noi suntem ok ,pe stef l am dus la mama ca pe la 5 cred ca plecam la tara
stef papa carne , inghetata nu i dau..la anul poate, lasa a ca baga bianca si ptr el
a inceput sa imite tot ce face bianca si as i turuie guraaaaa.......capacul= apacu, baubau=babau, lapte=ape, alta =ata....ne capieaza plus ca i pus pe sotii, cum aude muzica danseaza....
stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
Giova spune:
Toanca cand plecati?
Maraki te cred ca te durea capul, iar pe Giorgios il inteleg perfect, am unul identic acasa.
Cosmi si drum bun la tara. marco mananca doar cornetul de la inghetata.
azi e ziua a 8-a de cand am facut Priorixul si nu are nimic, INCA.
eu mai tare sunt stresata de varicela....sa vedem pe luni/marti cum va fi.
_
Bee spune:
Bravo Paul pentru gradinita! Sper sa-ti mearga bine intre copii.
Maraki, sper sa nu pateasca nimic Angelo de la vaccin. Si macar sa nu ajungi cu el la doctor pana la 2 ani. Ar fi minunat. Ana mea de la Priorix n-a facut nimic nasol. Dar ea nici la restul n-a reactionat urat.
Giova, stiu si eu drumul Timisoara-Arad. Periculos, mai ales ca e bun si se poate goni. Am fugit si eu cu masina mea pe el, acum vreo 2 ani jumate. Si eu am o adevarata fobie pentru condusul in afara orasului. Mi se pare periculos. Cand vezi o coloana de masini pe sensul opus, trebuie sa te astepti sa vezi niste nebuni incercand sa iasa din coloana si sa intre in depasire pe sensul tau de mers. Brrrrr.
AnaM, cu optimism, cred ca le depasiti voi pe toate.
Cosmi, ce bine ii prinde lui Stef o sora mai mare! Foarte dragut.
Eu sunt necajita, ca am barbatul plecat in delegatie de luni. Si abia la noapte se intoarce (sper). Si mi-au iesit prost niste analize si se pare ca am diabet gestational. Acasa e cald, afara e cald si pe Ana am trimis-o azi la tara cu ai mei, la pisici, catei si ce mai are pe acolo. Macar ea sa se distreze. Sper sa ajung si eu maine la ei, desi in curand o sa am nevoie de elicopter sa merg acolo. E drumul foarte scuturator. Nici nu stii pe unde e mai rau: pe unde nu e asfaltat deloc sau pe unde sunt cratere in asfaltul vechi de ani de zile. Si asta la 40 km de Bucuresti.
Bee 32+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
maraki spune:
Bee ai facut analiza aia cu sucul ala dulce rau? E sigur ca ai diabet gestational? Asta trece dupa ce nasti? Stiu ca am facut si eu analiza asta dar daca as fi avut nu stiu urmarile... Iar e canicula in Ro ? Aici dimineata e chiar frig!
Ieri cand am plecat la sv. am vazut in fatza blocului un arici baban, avea cam 30 cm si era grasun, cand m.a vazut a luat.o la fuga in tufisuri.Sant si o gramada de veverite
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Giova spune:
Bee tocmai ii ziceam lui Clau de accident...nu ma mai lasa sa merg singura.....of...si eu vroiam sa merg mai repede, si sa ajung la magazinul fabricii Iana sa iau haine de toamna la pitic. asa...vom fi pe fuga si numai timp de prostiile mele nu va avea.
ai grija de tine, lasa drumetiile, caci Ana e in maini bune cu parintii tai.
Chiar ma intreba mama daca sa vina si ei la nunta, si i-am zis ca nu...trebuie sa stea cu marco ca eu nu-l las cu soacra-mea. vorbesc eu cu finii si ma vor intelege.
am auds costumul lui Marcutzu, cel de la nunta noastra. ii va fi bun, asa ca e si el gatit. sper ca acum sa nu fie mofturici si sa participe si el cat de cat, putin la petrecere, la poze....
sunt sigura ca la primarie si in biserica ma v-a striga si va vrea sa vina la noi.
_