Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID tare rau imi pare de Dienutza,ai grija cu scarile alea
MARAKI pai de trei ori nici nu e mult.Diana a facut aseara 2 ture en gros una dupa alta Ea face tot des si acum,cel putin de 2 ori pe zi.Imediat cum consuma cereale,iaurturi sau fructe.

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Denisa ma bucur ca v-ati distrat fain si copiii au fost cuminti! Mai am pana nasc, zic eu cam o luna.
Giova, sper sa nu ai emotii si sa te intorci cu bine. La multi ani pentru evenimentele importante de le sarbatoriti.
Maraki, daca banuiesti probleme de stomacel, da-i branzica in loc de iaurt.
Anasol, iar la mare, iar la soare, ce fain de voi (eu ma plang care m-am bucurat anul asta de mare ca niciodata)
Despre barfa la intalniri..........ar fi chiar placuta, daca ai avea cum. Dar fiecare alearga disperat dupa odrasla din dotare. Mereu e cate unul mic necajit, suparat, flamand sau obosit, asa ca......Nici nu apuci in cateva ore sa vorbesti suficient de copii si obiceiurile lor, ce sa mai ai timp de tocat alte subiecte. Poate daca am face iesiri cu niste bone cu tot......ar fi interesant. EU si cand ies singura cu Ana mea, asha ash vrea sa pot da si eu un telefon doua sa vorbesc cu barbatul sau cu o prietena, dar am cum? N-am. MA consolez si asta este.
Si noi am sarbatorit ieri 2 ani de casatorie civila. Mai fara cadouri sau fasoane. Dar am fost la restaurant Duminica seara si-am mancat lasagna. Vorba vine ca eu "am mancat", asta pentru ca dupa 3-4 guri, n-am mai putut baga in mine. Si era buuuuna.A mancat RAdu, ca doar trebuie sa faca si el norma de kilograme puse in sarcina!
Bee 33+

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Stiam eu ca mai trebuie sa spun ceva.
Ingrid, bine ca nu a fost mai rau! Dar cred ca ti-a sarit inima din piept! Dianei.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Multumesc pt. sfaturi fetelor! Moni la noi nu e ceva obisnuit sa faca kk de 3x intr-o zi,cel mult de 2 dar rar....
Bee la multi ani si casnicie fericita
Moni trebuie sa citesc mai atenta mesajul tau, il las deocamdata pe Giorgos sa faca niste plati prin banca...revin....

p.s. fii-miu nu stie sa sufle nasul, nu a avut probleme deloc si acum daca are ceva nu ma lasa sa il ating la nas....trebuie sa-i fac baie ca sa fie curat....

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Noi am serbat 13 ani de casnicie pe 20 august prin ... uitare totala ca sa mor eu daca mai stiam in ce zi a saptamanii sunt luni sau vineri,darmite de data in care ne aflam.Pe vremuri tot la mare ne prindea evenimentul,dar nu uitam ca acum.Ce sa fac,eram prinsa in intalniri (cu sau fara "barfe" )

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

MARAKI Diana a fost mucoasa tot timpul la mare - in exclusivitate pe plaja ii curgeau la liber .Si am fost extrem de surprinsa sa vad ca stie sa sufle in serveztel ! Da' ce dragutza e cand sufla in mancare! Zice ca e "calda" si mi-o intindea si arata din buze sa ii suflu in mancare!

Mergi la inceput

Nu ratez sa va zic: din cauza Dianei,pe Mario cica nu-l mai striga acasa MARUTZA ci ... MALOI !!!

GIO cand te intorci sa imi zici ce-ai gasit in materie de tzoale Iana,ca poate dau si eu o tura. Trebuie sa fac inventarul sa vad cam ce are si ce i-ar lipsi domnisoarei,din garderoba pentru toamna-iarna-primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufumic spune:

Salutare, lume!

La noi s-a cam infundat conducta de net, ca sa stiti de ce-am lipsit.

VAd ca Moni v-a pus la curent cu intalnirile, asa ca nu stiu ce-as mai putea adauga. Doar sa confirm ca Moni e tare vorbareata, Ghita la fel, deci nu-i nici un mister de unde i se trage Dianei cu vorbitul repede .

Va anunt ca l-am tuns chilug pe musiu Vladimir. A fost foarte cald in ultimele zile si nu s-a mai putut. ii aparusera bubitze, se scarpina saracul, sa-si rupa pielea, nu alta. Asa ca am strans din dinti si l-am deposedat de podoaba capilara. N-arata rau, dar cand ma uit la el imi vine sa plang.

E tot in greva foamei, abia de ciuguleste ceva. I-a mai spart un canin, mai avem doi. Vrea numai la mine, cand plec ma cauta peste tot prin casa. Nu zice cuvinte noi, dar balmajeste tot mai cu foc pe limba lui. Aaa, sa nu mananc ceva, zice in sfarsit tata. Clar si cu adresa.

Denisa, sa va traiasca micul crestin! Inteleg ca Emma a petrecut cu foc. Brava ei. Am fost si noi la botez, la nepotul nostru, pe 26. L-a cocosat Vladimir pe taica-sau. Ca eu m-am dat lovita ca-s pe tocuri si nu pot sa ma tin dupa el (vax, ma tin foarte bine pe papainoage, dar sa mai alerge si el ). O sa pun si poze de la eveniment, sa vedeti ce tunsoare i-am tras.

Va las, ca ma solicita.

Ioana si Vladimir (08.02.2006)

http://www.dropshots.com/ipeltod

Mergi la inceput

PUFU vai ce rau imi pare dupa freza lui Vladimir
Sa vedeti cum se uita toata lumea dupa el pe strada si majoritatea il credeau fetitza Felicitari pentru progresul de la "nenea" la "tata"!!! Chiar am uitat sa precizaz ca si Vladimir e destul de vorbaretz ,dar si el ... nu la comanda.In schimb,numai te miri ce scoate brusc din guritza - nu doar chestii neinteligibile!
Si bravo ca l-ai mai plasat si la taticu',ca destul l-ai carat,sa stiti ca e pe bune o mama eroina,are o fortza si indemanare la manevrat caruciorul si purtat odorul in bratze de m-am crucit!Io-s varza pe batz,nici cele 9,5 kg ale Dianei nu le pot duce mai mult de 5 pasi,chit ca-s mai inalta ca ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Moni...eu am fost la teba la iasi azi...aveau bluze polo la 4 ron, si costumase de vara tricou cu pantalon scurt o multime..tricouri l afel. la bluze cu mineca lunga stateau cam prost...si ca sa vedeti ce fata cuminte am..la locul de joaca din magazin era o masa lunga...ca cele de la acasele de vacanta...si cind a luat-o Ioana si a miscat-o de 2 ori a cazut cu tot cu jucariile de pe ea...Anasol si Irina...gata cu locul de joaca...fii-mea a demolat TOT!!!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput