Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (214)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Dia a mancat bine azi:supa de pui cu galuste la culcare si cand s-a trezit cartofi piure cu carnitza de pui,pe urma vreo 4-5 napolitane.Bonus doua sticlute cu suc acruu de mar.Acum urla dupa "boboane" A vazut doua caramele (primite rest,ca nu consum) pe birou si a ajuns in stadiul de tavalit pe jos si urlaaat ca din gura de sarpe: " Nu ciocooooo !!! BOBOANEEEEEEEEEEE!!!!" Ca voiam sa ii oferim la schimb cioco umpluta cu branza,dar e capoasa rau.Asa ca am ajuns la uin fel de pace si acum se indoapa cu ... drajeuri umblute cu stafide,tot mai bine decat caramelele.
Ziceau fetele ca o prea cicalesc,da' si am pe cine!!! Pai sa va zic: am plecat de acasa cu proaspatul ei cucui in frunte (a sangerat en gros) de cand si-a izbit fruntea de dintii mei. La mare si-a zdrelit buza de jos pe interior la coltul unei mese - iar sange.Apoi s-a zgariat in trandafiri la Daniela.La Predeal iar un cucui cat toate zilele in partea cealalta a fruntii - asta in timp ce-l asteptam pe husband sa iasa dintr-un market (juma de ora ) iar eu fugeam de bezmetica dupa Diana care facea ture in viteza in jurul unei banci,pe traseu jumate pe iarba jumate pe beton.O imploram sa fuga doar pe iarba,dar ai pe cine??? In final ... poc si "BUBAAAA"
In plus, degete prinse pe la carucior,mobile,vanatai la maini si picioare ... astea-s deja mizilicuri Fuge si tzopaie si se catzara ,nu sta o secunda intr-un loc si desi are ceva dexteritate si stabilitate,totusi o ia mereu in freza la atata zbenguiala. Evident ca tot strigam la ea,ca mai asta imi lipsea s-o vad si cu nasul spart pe-acolo

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULETZE 3
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> VACANTA 2007

Mergi la inceput

Ca tot am aparut,sa mai scriu ceva, sa nu stric linia de excese
Ma bucur mult ca au mai scris Tatiana si Bumbita,Silvi,Mira,Oachi,Crisu sau ca Dana scrie mai des Parca se revine cat de cat la normal asa
Diana a dat gata si doua bezele ,ca nu mai voiam sa ii dau bomboane umplute cu stafide si cand a cautat in sertar,bomboanele erau dosite sub ... bezele Eu si rezervele mele N-am avut ce face, i-am dat bezele numai sa imi dea pace sa ... vorbesc cu Denisa ca n-am apucat de-un cincinal.

Voiam sa va mai zic ceva,poate va amintiti de sangerarea mea usoara diagnosticata ca metroanexita (bine am zis?).S-a oprit cam a patra zi dupa ce am ajuns la mare,adica in 15 august.Mie trebuia sa imi vina CM cam prin 20 aug,ca in 22 iulie avusei luna trecuta.Si suntem in 27 august si niet E posibil sa nu mai vina din cauza ca am sangerat aiurea 2 saptamani???
Diana ma dispera:iar ma trage de maini si striga incontinuu "boboane boboane boboane" ca o moara stricata .Ce naiba sa mai fac cu ea??? Ziceti voi
Maine merg la serviciu si se pare ca am de vizionat si puhoi de poze restante.GIO unde sunt cele cu intalnirea,sa nu mai caut?Macar pe alea sa le vad in seara asta,dupa ce pleaca Diana la plimbare,sau dupa ce adoarme,evident
Merg sa pun a treia tura de haine la spalat.Prima tura e deja uscata,iar a doua acum a intins-o husbandu'

MONI SI DIANA (01.01.2006)www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> FILMULETZE 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Moni, bine te-ai intors acasa. Se pare ca v-ati distrat pe cinste si la Predeal! FAin. Si Ana mea e in taone foarte proaste cu "bobo". Imi cere toata ziua numai bomboane (noroc ca nu stie de ciocolata, ca o striga si pe aia). Nu mai stiu ce sa fac cu ea. Si nu prea i-am dat prostii. Ufff ce nervoasa sunt. Cat despre noi mamicile calme cu copii cuminti.......Poate de asta or fi copiii cuminti ca suntem noi calme? . EU una daca m-ash agita ca tine, ash fi muuult mai slaba. DAr cum greutatea "sanatoasa" trebuie mentinuta......Ano, dai popcornul pe jos? Ok, nu mai ai ce sa mananci. "vrei sa bei apa din sticla singura?" "ok, dar te uzi si ramai uda, racesti si vine aspiratorul". "Alergi, fugi draga mami, cazi, asta este, te lovesti vii pup eu acolo si eventual trece". Le au cu totii pe ale lor. Ana mea varsa apa pe jos prin casa, arunca mancarea pe unde apuca, se isterizeaza complet aiurea si nejustificat (si inchid geamurile la apartament si o las sa zbiere. Sau mai nou, o mare realizare-vazuta si pe ceva filmulete cu psihologi si copii pe programul 2- o iau in crizele ei de isterie si o inchid pentru 2 minute in camera ei. Intelege despre ce e vorba, nu se sperie, dar se potoleste imediat cum am deschis usa) La un singur lucru nu pot sa ma calmez: cand mi se pare ca e in pericol (asta se intampla cand o ia razna pe strada si e prea aproape de masini sau de lac sau cand haelste porcarii de pe jos sau de la pisici). Atunci chiar imi ies rau din fire.
Denisa, sa-ti traiasca micul Crestin. SPer ca v-ati distrat pe cinste!

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

BEE acasa si eu o mai trimit in dormitor cu bibi si cu Bau sa se calmeze singura.Mai problema e cand o apuca in public,ca nu ti-e totuna sa se uite toti la tine ca zbiara aia mica si da din picioare la restaurant,in tren,autobuze sau prin parc
Si apropo de calm,eu sunt calma,pe langa domnu' sotzu' care parca e turbat de cum o aude miorlaind Nu mai zic ce nervos e cand face mademoisele crize de crize,cred ca mai tare o agita,da' nu ma pot intelege cu el sa se schimbe
Ziceai de udat.Pai Diana cand se uda, zbiara ca iar "uda uda uda" si plangeeee pana o schimbi A fost figura intr-o zi cand isi bea laptele numai ce-o auzim: "LATE HAINE MOASE" si izbucneste in plans Vezi doamne, isi turnase lapte pe rochie ... a trebuit sa o schimbam,ce sa fac cu ea??? Si cat am stat in Predeal a vazut ca am mers eu si dimineatza si seara sa ii incalzesc laptele la bucatarie.Duminica dimineatza ,de cum a deschis ochii,zice catre mine: "DU-TE MAMI,LATE".Noa,ce sa fac,am tras neglije-ul pe mine si am urcat la etaj,la bucatarie Mai distractiv a fost ca am dat peste un tip tanar ce se chinuia sa aprinda aragazul cu bricheta si nu-i iesea M-am pus si i-am aratat cum se aprinde electronic cica
Inca ceva; la munte Diana a circulat mai mult pe jos decat in carucior,pe care l-am utilizat mai mult la bagaje.Chit ca era traseu accidentat cu multe pietre si gropi(nu mergeam doar pe trotuare sau pe strazi asfaltate) si pe drumuri in panta!!! A zburdat de numa' cu adidasii primiti cadou de la sorella,acum ii sunt numai buni! La mare obosea mai repede,e exact ca si mine!

Mergi la inceput

Mami zice ca i se pare ca a slabit Diana.
Dar e clar ca e muult mai miorlaita,decat la plecare si un-dpi si "mamiii bau si bibi" Plus vine cu para la mine " tati lau" .O vad eu de maine incolo
Cert e ca nu e atat de bataioasa pe cat as fi crezut,avand in vedere cat e de zburdalnica.Nici vorba,dimpotriva,e o miorlaita, ea a incasat-o si n-a ripostat defel,ba parca odata mai mult l-a mangaiat in cap pe Vladimir,decat l-a lovit.Si pana nu e lovita mai tare nu zice nici pas,doar cand au lovit-o putin mai tare Ioana si Vladimir a venit la mine plangand sa plecam "pa pa" de-acolo.Era si miorlaita de nesomn,dar nu e prima oara cand cere ajutorul.Cand vede la cineva strain o jucarie pe care ar vrea sa puna mana ,nu prea mai indrazneste singura,numai vine si ma trage de mana intr-acolo si imi zice 'hai mami colo".Da' interesant ca la tarabele cu lucruri de vanzare nu cere ajutor,pune mana singura ,se pare ca stie diferenta ca alea n-au stapan inca

Mergi la inceput

Mai ce era sa uit!
Cea mai haioasa expresie a Dianei e cand ne arata ceva si zice cu un accent pur moldovenesc "UITII COLO NENEA" sau "UITII COLO GODOLA ... LUNA ... BUZU ... TAIU ... APA MALE ETC. (telegondola,autobuzul,calul in traducere )
GIO dupa cum vezi, multe le si poceste ,important e ca inteleg eu ce zice. La iaurt zice ULTU,la carne CANE,la peste PETE,la copii tot PIII sau TITZA la fetitze etc.Daca o rog,cand e bine dispusa repeta si cuvinte mai lungi si mai greu de pronuntat,dar in rest le foloseaste pe astea prescurate.Sa vedeti cat ne-am distrat cum se chinuia sa zica TELE-CABINA,nu mai tin minte exact cum ii iesea,oricum haios rau.Ea a zis din prima numai BINA (ba intai i-a zis tot "godola",ca la aia de la mare) ,nu stiu de ce zice mai mult coada cuvintelor compuse,asa fac toti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Moni, eram interesata de mamici pt ca ele nu apar in pozele spiridusilor. Pe spiridusi ii vad tot timpul. Eu sunt altfel, mie imi place sa cunosc persoana cu care discut, sa stiu cum arata. Cu mamica spiridusului vorbesc nu cu spiridusul sau cu calculatorul. Cel putin eu asha vad problema. Cand ma gandesc la tine de ex imi place sa te vad in fatza mea nu sa ma gandesc..."Oare cum arata aia?".
Sincer in pozele puse de tine nu stiu care e Ursulina si care Anasebe. Pe Bee am recunocut-o pt ca a pus de curand poze de la nunta. Pe tine, Giova si inca pe cateva le-as recunoste daca le vad pe strada, in schimb pe unele...le vad rar de tot si nu pot sa le memorez.
Poate ai inteles ceva din ce ti-am explicat in stilul caracteristerictic.
Merg sa mancam ca acum am venit de afara.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

BIANCA am priceput,dar pe site-ul facut de Dana,sunt poze si cu majoritatea mamicilor,deci daca chiar vrei,le gasesti! Si sa stii ca eu cat timp am fost gravida,eram aproape singura prin zona,ca n-aveam aparat foto digital.Abia dupa ce am nascut am imprumutat unul de la o prietena sa pun poze cu Diana si atunci m-am desconspirat si io Lasa mai ca ti le identific pe amandoua pe mess,esti ingrozitor de curioasa
Daca ma gandesc bine sunt cateva prin zona care habar nu am cum arata,sau n-au scris demult,sau n-au pus poze cu ele demult sau deloc. Dar chiar nu imi era asa de important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bine Moni, astept sa ma lamuresti
In album sunt mamici burtoase care nu seamana cu mamicile de azi(inclusiv eu) + ca pozele sunt mici si la unele nu sunt de loc. Uite si Cosmi si-a schimbat look-ul si nu am mai recunoscut-o, eu o stiam blonda cu parul cat de lung si cand colo..ea s-a facut bruneta cu parul mai scurt
Am mancat si noi cam tarziu...si merg sa il culc pe Dani ca i-a trecut demult ora de somn. Azi a dormit de la 13 la 16.30 si a mancat binisor..(cred ca m-am plans ieri si a avut efect sau e de la Sana-Sol)

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Moni da ce multe spune Dia ta...a mea parca are lacat la gura...chit ca nici eu nu eram prea vorbareata cind eram mica-acum ce mai turui...
spune "cra"la ciori, "chi" sunt cheile, chec, si creta..."ba" e barca..."mi"e vecina mea mihaela...doar inceputuri de cuvinte..e si asta un fel de inceput
si daca vreti sa vizionati..poze noi cu Ioana in drop
www.dropshots.com/anymony

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput