Pampers sau altceva?

Pampers sau altceva? | Autor: pisi_ella

Link direct la acest mesaj

Buna! As vrea sa va intreb... Ce scutece de unica folosinta imi recomandati? ...Inafara de Pampers, exista oare ceva bun si...un pic mai ieftin? Pana acum am cumparat Pampers, insa as vrea sa incerc si altceva...Va multumesc anticipat!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Si eu tot numai pampers nr 2 si deja ne-au ramas mici. Intre timp am mai folosit doua perechi de libero pe care le-am primit la iesirea din maternitate impreuna cu alte esantioane pentru reclama. Scutecele Libero mi s-au parut mai bune cel putin ca croiala, parca se aseaza mai bine pe solduri, de la Pampers uneori am gasit fetita rosie pe picioruse in dreptul benzii adezive, ea pedaleaza mult si a ros-o marginea acelei benzi. Ca pret nu cred ca sunt mai avantajosi.
Si eu sunt interesata de parerile celor cu mai multa experienta, as mai incerca si altceva. Dana si bb Ilinca de 2 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Eu am cumparat acum un pachet mare de Pampers dar nu-mi plac deloc. Pana acum am folosit Happy si eram f multumita. Mi-au placut si mostrele de Libero pe care le-am primit in maternitate. Oricum, cred ca fiecarui copil ii prieste altceva. Mie mi-au recomandat unele mamici scutece de care erau multumite si am intalnit altele care criticau foarte tare aceeasi marca.Trebuiesc incercati mai multi pana gasesti ceva sa te multumeasca.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Noi am folosit scutece Pampers si nu avem de ce sa ne plangem, ni s-au parut foarte bune. Acum, ca suntem mari , implinim 1 an pe 12 iulie am inceput sa folosim chiloteii de la Libero, sunt buni dar sunt mai scumpi. De ce nu-ti plac scutecele Pampers?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Pampersul 2 si noua ne-a ramas mic asa ca am incercat Libero midi si se pare ca ii stau mult mai bine. Chiar si pampersul mai mare ii sta bine si nu il mai jeneaza. Cumpara cateva bucati din fiecare si incearca si apoi alege. Noi asa am facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Multam frumos, fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

quote:
Originally posted by Marianar

Noi am folosit scutece Pampers si nu avem de ce sa ne plangem, ni s-au parut foarte bune. Acum, ca suntem mari , implinim 1 an pe 12 iulie am inceput sa folosim chiloteii de la Libero, sunt buni dar sunt mai scumpi. De ce nu-ti plac scutecele Pampers?
Pupici!

Mariana & Vladutz

In comparatie cu Happy pe care le-am folosit mai bine de 1 an si jumatate, Pampers nu absorb bine, trebuiesc schimbate mai des si se lasa foarte tare.In fiecare dimineata imi gasesc baiatul in funduletul gol.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marianar spune:

Mie nu mi s-a parut ca s-ar lasa si nici nu l-am gasit pe Vladut in funduletul gol. Am folosit aproape un an. Fiecare foloseste ce i se pare mai bun, oferta e destul de mare! Pampersul mi se pare destul de bun, asta e parerea mea.
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mumulina spune:

Libero ne-a placut mai mult decat Pampers. acum am trecut la Up&Go, ca avem aproape 1 anisor. se aseaza mai bine, dar asa cum spunea cineva, sunt mai scumpi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Eu am folosit si Pampers, dar si Huggies si mi s-au parut buni (sint si cu arici) si sint un pic mai ieftini. Poti sa mergi la un en-gros ca acolo sint ceva ma ieftini.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

Noi folosim Huggies...mi se par buni..chiar mai buni ca Pampersii...iar ca pret sunt acceptabili..in orice caz mai ieftini ca Pampersii

KORINA mamica x 2

Mergi la inceput