Idee inedita pentru petrecere

Idee inedita pentru petrecere | Autor: miruna28

Link direct la acest mesaj

Buna,

Dati-mi si mie o idee inedita de o petrecere pentru ziua mea de nastere; implinesc 33 de anisori si imi doresc ceva special, inedit.Ziua mea este maine dar o voi serba in weekend cu prietenii.Ceva ce ati facut si v-a placut, ceva de care ati auzit.......
Va multumesc si va pup !
Miruna

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Cu ideile mai putin, dar iti urez "La multi ani!" Acum poti zice ca la doctor: 33!

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

multumesc, da..e varsta frumoasa de aceea voiam ceva special :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

La multi ani Miruna!Sa fii sanatoasa si sa ai parte de multe bucurii!
Acum hai sa-ti spun si idea mea: sa inchiriezi un strand sau o baza sportiva, eventual dupa 7-8 seara cand majoritatea clientilor pleaca, sa faceti gratare sau sa ai bufet suedez, sa va puteti balacii in apa, sa jucati volei, sa dansati desculti, etc... Eu asa mi-am sarbatorit ziua de nastere acum 3 ani si a iesit mai bine decat daca as fi facut-o intr-un cadru pretentios unde toata lumea sa vina imbracata la patru ace.
Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Cea mai misto petrecere a fost un bal mascat pe care l-am organizat la mine. Dupa cateva ore am plecat cu totii, asa costumati, in club. A fost excelent, toti voiau sa faca poze cu noi.. Eram costumati ca la carte, cu machiaj si tot tacamul: o chinezoaica in chimono, un luptator de arte martiale, un politist, o scolarita (cu sarafan adevarat), o Marilyn Monroe, un clown..
Secretul succesului este totusi ca invitatii sa ia lucrul in serios si sa nu iti apara la usa imbracati "normal"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Dap , si noi am facut un chef bal mascat la care spre surprinderea mea eram toti mascati ca la carte.
Am vrut sa iesim si noi in club , dar nu am putut pt. ca un baiat era Shrek si avea ceva probleme cu vopseaua de pe fata , altul era o balerina , tinand cont de faptul ca era fost sportiv , deci mare , ca avea rochita din 2 tu-tu-uri si ca avea ciorapi albi transparenti nu am putut iesi. Altul a fost prostituata , o fata roman , un doctor preot , eu Nicoleta Luciu , prietenul meu scolarita
Personajele au fost trase la sorti dintr-o palarie si a fost mai haios asa .

Mai poti inchiria strandul , e o idee f. buna , poti sa duci cateva fotolii -puf micute , niste felinare sa fie mai frumos .

La ziua unui prieten noi ne-am dus toti la o statiune de langa Timisoara. El a inchiriat camerele acolo , barul , si am stat 3 nopti.

POti inchiria un cub si sa pui tinuta obligatorie , aici ai 100 de optiuni :alb-negru , peruca obligatorie, anii 80 , perechi celebre din filme ,samd.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

La Multi Ani Miruna si multa sanatate!

Petrecere frumoasa indiferent ce alegi.

ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SEASOUL spune:

LA Multi Ani si tot ce iti doresti!Petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns akella spune:

Si io tot atat, doar ca prin aprilie... Insa avand in vedere ca o avem si pe Dariusha-carabusha, ne-am dus prietenii la restaurantul chinezesc preferat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna28 spune:

multumesc mult pentru urari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katie30 spune:

Ce idei frumoase aveti, fetelor! Eu ma gandeam sa luati trenul si sa faceti o escapada la mare, la o balaceala scurta, de we! E cam greu pe tren cu caldurile astea, ati putea muta destinatia la munte, eventual, dar distractia pe tren e garantata hehehe! Puteti sa cantati, sa jucati carti -cu pedepse, sa cunoasteti oameni noi, sa mancati sandvisuri sau chiar pizza la pachet, si un tort la destinatie!
Asa... studenteste!
Si... LA MUUUUUULTI ANI SI VESELIE!!

Mergi la inceput