Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Amma, mi-am amintit ca intr-o vreme, cand se reamenaja apartamentul de sus, aveam o rutina cu fata:"Cum face, mama, piscuta? Miauu, Miauu. Si catelusul? Ham-ham! Si ursuletul? Morrr, morrr! Da' bormasina cum face mami? Brrrrrrr-brrrrrr!" Iar ea era cu gura pana la urechi. Atunci ajunsese bietul copil sa doarma cu zgomot de bormasina, ca de 3 luni nu mai terminau astia. Ea nu este foarte sperioasa oricum.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

arrisa ai o dulceata de fetita. Te-am recunoscut din poze intr-o zi pe faleza. Erati toti trei si va statea f. bine.
pupici

gabi

-Albert Mihai, 10.05.2007
botez
http://photos.yahoo.com/ph/bunica164/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

quote:
Originally posted by arissa

Amma, mi-am amintit ca intr-o vreme, cand se reamenaja apartamentul de sus, aveam o rutina cu fata:"Cum face, mama, piscuta? Miauu, Miauu. Si catelusul? Ham-ham! Si ursuletul? Morrr, morrr! Da' bormasina cum face mami? Brrrrrrr-brrrrrr!" Iar ea era cu gura pana la urechi. Atunci ajunsese bietul copil sa doarma cu zgomot de bormasina, ca de 3 luni nu mai terminau astia. Ea nu este foarte sperioasa oricum.

pozici

Exact, asa fac si eu

Ama si Lucas 12 Martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Buna la mamici si bebici pe ziua de azi

Tot legat de sperietura,azi m-am apucat sa fac curatenie si pe Carl l-am pus cu scaunelul in patut ca sa ma vada.Am inceput sa aspir,nimik dar cand am scos varful ca sa pot atinge colturile se facea un zgomot mai altfel,mai puternic si a inceput sa tipe.Am inceput sa imit aspiratorul si a inceput sa rada dar cand am dat drumul iar la aspirator a dat-o iar in tipat.Mai cu plans,mai fara am terminat o camera mai am restul,dar ii dau o pauza acum

Cat despre bone- in Ro,o vecina a hotarat sa plece in Italia cu sotul si au angajat o matusa.Baba se apuca sa bea si ca sa n-o deranjeze fata ii dadea somnifere.Rezultatul,fetita nu poate vorbi,pare tot timpul drogata,..un caz foarte trist.Stiu ca e o poveste un pic diferita dar asta ne ajuta sa gandim un pic ce pot face altii cu copiii nostrii.O bona ce e angajata pe meseria asta,intr-o companie,da,da incredere dar asa prin una si alta e periculos.
Cat despre soacre- mai,mai sunt ele rele cu nurorile dar nu cu bebelusii iar daca fac ceva gresit nu cred ca in intentia de a-i face rau,lipsa de rabdare cum s-a mai spus,obiceiul cum se cresteau odata copiii.Eu si acum vedeam in Ro mamici ce isi bateau copiii sau mentalitati cum ca eu te-am facut eu te omor...

Eu daca am gasit ceva de munca acum,incep.Cum a zis Martutza,cresa pt mine e sfanta.Numai cand merg la intalnirea cu mamici,e o sala foarte primitoare,cu jucarii,copii si il vad pe Carl cum se simte bine.

La multi ani pt bebelusii care azi mai fac o lunisoara,Mark Alexandru,Alexandru Stefan,Eduard Darius

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Saru'mana, gabiu de aprecieri. Sa-ti traiasca bebe Albert, sa creasca sanatos si vioi!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

ce le pregatiti azi de papa la copilasi?
haideti cu idei!

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

gagiici????! dormiti cu puii vostri?

Kmi & Timeea - 4 martie 2007
ALBUMUL MEU
TIMEEA
BOTEZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

nickol_f.....................camasa este.ei vor sa-i faca prog.fix,dar mititica plange mai mereu ca nu se satura cu laptele de la mama.si ca sa nu-i strice prog..pac!cu degetul in gura.
senzatia cand i-am dat sa suga????......am plans in timp ce ea papa.plangeam de dragul ei si mi-am adus aminte si cum era cand era Darius ca ea si ii dadeam sa suga.bucurie si nostalgie ....asta amsimtit.vorba sotului:Darius pare un urias pe langa ea.

stefaniya............sper sa fie asa cum spui tu,dar cred ca la ei este inconstienta.nu v-am spus ca fata doarme in camera cu ei.nimic rau in asta,dar ei tin in dormitor si un iepure care umbla peste tot si blana lui pluteste peste tot.cred ca naparleste.ziceti ca sunt fulgii aceeia de la plopi.

Rebiana27,Amma23,anamana123.......si eu am vazut in spital metoda asta.sunt mai mult bulversata ca el nu e atent nici cu igiena.s-a dus si a dus gunoiul si apoi a venit fuguta sa i-a fata in brate.daca s-ar fi spalat pe maini poate nu m-as fi ofuscat.am incercat sa vb.cu ea(si soacra mea la fel)dar ea nu vede nimic rau in asta si ii tine lui partea.am zis ca nu ma mai bag.

Camitu.....bine ai revenit!

Kitty......si eu am dureri de oase de simt ca ma rup in 2.asa de activa e Giulia???

ditu..............nu stiu ce sfat sa-ti dau,caci noi suntem inca numai pe lapte.poate are si ea zile mai cu toane.

roxygeo.............si eu m-am enervat,dar degeaba.

hai,ca mi se trezi ,,uriasul,, meu.

Carmen si Darius

am crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

Carmen94 - pai deja nu mai pot spune ce greseste el cand si ea accepta unele lucruri,precum iepurele.Nu stiu,nu am avut iepure,dar sunt multe mamici care au pisici si e ok.Nu stiu daca iepurele face pe unde ii vine sau are loc amenajat.Daca naparleste asa tare,nici cumnata nu e in regula.Nu te mai supara,tu bucura-te de Darius,ca il cresti asa cum tu doresti.Daca ei sunt fericiti asa,asta conteaza.Inteleg ce spui,cum ca e greu sa vezi nepasarea unora pt copiii lor,dar un om nu se poate schimba peste noapte.Stii,Kay (mama Sosonicai spunea ca ea a sterilizat orice si fetita tot a facut infectii,...iar alti copii stau in mizerie si sunt sanatosi.

KMI - eu azi ii dau pireu din morcov.Martutza a zis ca da doar asta fara sa-l amestece si incerc si eu.Am incercat morcov cu cartofei dar mi l-a refuzat,o sa le fac separat.
Da,eu dorm cu Carl in dormitor,sincera sa fiu nici nu am curajul sa-l las singur in camera lui si noi avem doar 2 camere.

Am vrut sa luam apartamentul de sub noi si sa le unim prin scara dar prin proiectia apartamentelor trebuia sa fac scara prin living-uri si dormitorul lui sa fie sub al nostru.Deci era prea greu pt varsta lui.Mai asteptam pt ceva mai bun.

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaalina spune:

Salut !!! Noi fetele suntem pe tastatura si va scriem ca am papat azi:
6-170ml lapte
10-piureut de la o piersica (dupa fructe nu mai vrea lapte sub nici o forma)
14-supita de legume(morcov,pastarnac ,dovlelel)date la blender si pt ca era prea zemos si "se mascarea" toata am pus o lingurita de cereale orez + 130ml lapte.
Mai tarziu pe la 6 vom papa 170ml lapte si la culcare lapte. Intre timp mai bem niste apa , niste suculet de mar si mai nou struguri (ii curat de seminte si coaja si papa de rupe)

Varsta Catalinei Teodora

Mergi la inceput