Bucurii de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

LA MULTI ANI si pentru tatal tau Ramona!

Alina&Bianca(25 August 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

sLa multi ani!!!!Bianca,sa cresti mare si frumoasa si sa ai parte numai de bucurii....
"La multi ani!" Ramomar si pentru tatal tau.

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Mexxa....iti urez tot binele din lume.Casa de piatra, multe bucurii, intelegere si tot ce va doriti sa devina realitate.
Te asteptam cu pozici...

www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze

Mergi la inceput

Lilina.....Mersi de cafelutza.Sper sa va simtiti bine la curte!Week-end placut!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

buna seara!

Bianca LA multi ani la primul anisor! sa dea DD sa ai parte de cat mai multi ani linistiti alaturi de parintii tai, o viata lina si multa sanatate. de frumoasa n mai spunem pentru ca esti super

Mexxa multa fericire iar casa din ce vrei tu sa fie
Lili merci

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

La multi ani,Bianca.Sa cresti mare,sanatoasa si frumoasa.

La multi ani ,Ramo,tatalui tau.

Mexxa multa fericire alaturi de Sebi si sotul tau.Casa de piatra.

Noi o sa plecam in concediu.Va pup si ne "revedem" in septembrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

LA MULTI ANI! In avans pt. bucurii de:

29 August
Darius Teodor - Martha78
Julia Maria - Fusca

31 August
Adelina Oana -Alina Morostes

SEPTEMBRIE

01 Septembrie
Teodor - Sympa
Ana Iarina - Adnas

03 Septembrie
Ariana Ioana - Msl

05 Septembrie
Bogdan Ioan - Flavia Ramona

06 Septembrie
Daria Elena - Roxana01
Teodor - Mephala30
Sophia-Adina - Ionica
Patricia Maria - Ramomar

07 Septembrie
Antonia - Naty_blondy
Alexia-Nicole - Andreea_Stancescu

08 Septembrie
Eric - Omy

09 Septembrie
Stefan-Andrei - Lullabay
Lukas-Daniel - Susa
Dorian Constantin - Bedrosmart

10 Septembrie
Mihai Sebastian - Mexxa

11 Septembrie
Eric - Beatrix
Ioana - Gabitzica
Dragos Andrei - Ionela-Roxana
Erik - Biancaiulia

12 Septembrie
Alexia-Maria - Mi-Ka
Matei - Osna

13 Septembrie
Cosmina - Monique_new

14 Septembrie
Gruia Alexandru - Acai24
Ana-Luiza - Alina constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

De ce-n avans, Roxanae? Pleci undeva?

Itzy, ce mesaj frumos ai scris!

M-ati intrebat zilele trecute de Mathias, cum sta cu sanatatea. Am scapat in sfarsit de mucisori, dupa...2 saptamani . Doar la tratament intensiv cu Sinupret au cedat. Eh bine c-am doborat balaurii. Multumesc celor ce s-au gandit la noi!

Auzi Vauva, o felie de tort nu meritam si noi?

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

LA MULTI ANI, BUCURII DE SEPT-OCT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

itzy multumim c-ai intrebat de noi, nu suntem bine, dupa 4 zile de antibiotic D a inceput sa tuseasca si sa fie ragusit, dr mi-a zis ca a colectat un virus intre timp, acum suntem toti bolnavi, si eu si tati ragusiti si cu gatul vraiste, in scumb D e vioi si papa. Speram sa treaca repede.

Ne supara din nou si dermatita atopica, am inceput cu alta crema Atolys se numeste, a nu stiu cata care nu are nici un efect... deja m-am programat sapt. viit la al 3 lea dermatolog, nu stiu cum o s-o rezolvam si pe asta.

Hai ca m-am plans destul, va pup si va doresc o duminica placuta, la noi s-a mai racorit, in sfarsit, iesim acusi la plimbarica.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Uram si noi LA MULTI ANI! Biancai Maria pentru primul anisor de viatza. Sa fie sanatoasa si fericita alaturi de parintii ei!

Pentru Dori, Dumnezeu iti va da putere sa mergi mai departe pentru ca motivatia ta este si va fi Raducu, baietelul tau scump!

Mirabela, si eu am avut probleme cu Rares, cu dermatita atopica. Noi i-am venit de hac cu urmatoarele: spalat cu sapun lichid Protex (cel cu musetel) si uns pe tot corpul cu Lapte Atoderm. Acum are o pielica curata si fina. Poate iti este de ajutor sfatul meu.

Multumim tuturor celor care ne-au felicitat luna de luna de ziua noastra si va dorim aceleasi ganduri bune!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

VARSTA RARES

Mergi la inceput