Bucurii de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Lexi aceleasi motive m-au motivat si pe mine,de a scrie si acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Ati vazut stirea cu iaurtul Danone? Cica un lot din cel cu visine si din cel cu fructe de padure contine dioxina, o substanta fff toxica. N-am retinut exact care loturi, parca cele cu data expirarii 20 sept, dar nu-s sigura. Oricum, atentie mare!

Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole2005 spune:

daca vreti sa ma ajutati ce pot sa ii dau pentru intoxicatie? cred ca a facut intoxicatie. i-am dat iaurtel cu un picut de branzuca si putin unt crema.

si cel din 11 sept

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

quote:
Originally posted by alexutza_26
[

Itzy - deci sa inteleg ca tare vesela mai esti azi...da pune dom'ne ceva si pe masa nostra aici ca doar trebuie sa mancam si noi ceva la pranz ca destul ne-am ciondanit de dimineata...ni s-o fi facut foameee si noua

Daaaa vesela nevoie mareee. Pai uite ca Mamilili vine la ospat si va ia cu ea . Hai ca mai pun o data masa ce sa fac... daca dimineata nu ati vrut...

E de ajuns sau ma duc sa mai pregatesc?

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Deocamdata e de ajuns!!!!Vedem mai pe seara ce facem.....cu ce ne mai servesti!!!!

Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mira, , eu nu am spus nici o secunda ca plec. Si nu m-am suparat pe nimeni, fiecare e liber sa-si spuna parerea, nu mi se pare normal sa te superi pentru asta, atata vreme cat tonul si limbajul sunt civilizate!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Roxana o sa-ti raspund, acum sunt la serv si am ceva treaba. Revin.

*****************************************Mirabela, mamica fericita de DAVID STEFAN (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput

Eloise - am uitat printre atatea mesaje pline de....si atatea mancaruri buneee sa iti urez LA MULTI ANI sorei tale si toata sanatatea si fericirea din lume!!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by nicole2005

daca vreti sa ma ajutati ce pot sa ii dau pentru intoxicatie? cred ca a facut intoxicatie. i-am dat iaurtel cu un picut de branzuca si putin unt crema.

si cel din 11 sept

nicol
mami de puiut dulce ANTONIO 26 septembrie 2006

www.totsites.com/tot/puiantonio" target="_blank"> Antonio's site

piscotel

Exact la fel a patit si Monique cu Cosmina la inceputul diversificarii de la iaurt...cred ca i-a dat calciu sau claritine...sper ca nu ma insel

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Nicol mai bine mergi la medic.Eu i-as da Zyrtec sau Peritol,dar numai daca se agraveaza.La inceput insa as incerca cu niste Ca gluconic.

Mergi la inceput

MamiLili -am retinut ideea cu lotul compromis si "ucigas"de la Danone - noi nu folosim Danone in casa nici pt noi nici pt pitix

PRINTZUL

Mergi la inceput