iritatie sub sani

iritatie sub sani | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

Dupa sarcina am mai capatat un numar-doua la sutien. Nu e o chestie care sa ma dea pe spate intrucat fac parte din categoria femneilor care ar interna-o pe Pamela Anderson la Spitalul 9 asa "sa se caute" nitel.

In fine. In vara asta am observat ca mi-au iesit niste bubite asemanatoare cu niste cosuleti sub sani, cred ca de la transpiratie, problema e mai mult enervanta decat grava. As vrea sa stiu daca ati patit si voi asa ceva si cu ce as putea sa dau sa treaca minunile.

..ca la dermatolog nu ma duc pt prostiile astea!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ar cam trebui sa mergi la dermatolog....sau nu ai citit inca la Discutii generale topicul despre farmacisti?

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Mea culpa! Nu l-am citit. Il citesc...da' la medic tot nu merg pt prostia asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Pai porcaria asta poate sa se transforme in mai multe pe care nu cred ca le-ai dori.
Este foarte usor sa-ti spunem ce creme am folosit noi pt. afectiunile dermatologice , dar in loc sa astepti atatea zile cred ca ar fi mai intelept sa mergi la doctor sa-l intrebi ce sa faci .
Se poate sa fi facut foliculita , se poate sa ai o simpla iritatie , se poate sa se infecteze , samd.

http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

si eu mai patesc asa daca n-am un sutien bun, care sa sustina bine sanul.de la transpiratie, ma irit. la mine trece de pe o zi pe alta daca reusesc sa mentin zona uscata. am mai dat la un moment dat cu bepanthen, dar daca am vazut ca trece si fara, am renuntat

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Incearca cu pudra de talc mentolata.

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Multumesc mult!

Mergi la inceput