Durata menstruatiei
Raspunsuri - Pagina 2
marynik spune:
Irinabobe , si eu am avut un avort menstrual acum cateva luni , practic durata menstruatiei s a marit cam de atunci , era si f abundenta dar acum de la duphaston nu mai este chiar asa , dr spune ca ar fi o dereglare hormonala cauzata de avort
irinabobe spune:
inseamna ca la mine durata s-a micsorat tot de la avort? sa fie vorba tot de o dereglare hormonala? eu imi fac probleme deoarece in februarie inainte de avort am mai pierdut o sarcina de 11 saptamani si a fost nevoie de 2 chiuretaje. asa ca imi era frica sa nu fie o sinechie uterina, ca stiu ca aia poate sa apara si la cateva luni dupa chiuretaj. 
andriushca spune:
eu aveam inainte CM de vreo 5-6 zile cu totul. acum, de vreo 1-2 ani, s-a redus CM la 2 zile de rosu plus inca 1-2 zile inainte de maro pe care nu le mai socotesc. deci 2 zile si nu am avut niciun avort. (recent). fetelor voi cati ani aveti? eu am 33, sa fie de la ... varsta?
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
marynik spune:
Irinabobe , nu stiu ce sa ti zic daca si la tine o fi tot dereglare , mie asa mi a zis dr ,ca dupa o sarcina se produc in organism multe modificari si ca in timp totul o sa revina la normal , referitor la sinechie , si eu stiu ca poate aparea chiar si dupa cateva luni , nu vreau sa te sperii , dar tu nu ai intrebat dr despre asta , ca eu stiu ca orice modificare a CM poate insemna o problema
irinabobe spune:
andreea eu merg pe 30 asa ca cine stie o fi si varsta. dr l-am intrebat de sinechie si mi-a facut o eco , endo era bun si a zis ca eventual poate fi o sinechie partiala dar in nici un caz totala avand in vedere grosimea endo, si ca o sinechie partiala nu creeaza probleme pt o viitoare sarcina. ma gandesc ca o fi si hormonal pt ca penultimul cm a fost la 30 de zile si ultimul la 27 ... asa ca nu stiu ce e. stiu ca ar trebui sa fac mai multe investigatii dar sunt satula pana peste cap de analize care mai rau ma baga in ceata.
goldi spune:
Si eu tot cu 2 zile de menstra. Si cand ma gandesc inainte, cand eram "normala" si aveam si eu ca tot omu' 5-6 zile, ce exasperata eram.
Pt ca ma chinui de cativa ani buni pt un bb ( apropo, Andriushca , te salut, ne-am mai intersectat de cateva ori la aspirante) sunt convinsa ca nu inseamna ceva prea bun. Desi mai multi medici mi-au spus ca nu are vreo semnificatie deosebita, atata timp cat ovulez, ajung la un endo bun, etc, nu sunt prea convinsa. Mai ales ca si durata ciclului s-a scurtat la 25-27 zile.
Mie mi s-a schimbat in urma anticonceptionalelor, pe care le-am lasat de 5 ani, dar nu mi-am mai revenit. O alta cauza este varsta.