Cresa Ciobanasului

Cresa Ciobanasului | Autor: andrus

Link direct la acest mesaj

Intentionez sa dau baietelul meu la cresa in toamna si v-ar ruga sa-mi spuneti daca aveti ceva informatii despre Cresa Ciobanasului. Despre educatoare, despre ce experiente ati avut cu privire la aceasta cresa...

Multumesc tare mult si astept mesajele voastre,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AdrianaB spune:

Eu am avut fetita acolo asa ca voi vorbi din propria experienta: am fost f.multumita. Cred ca pe forum sunt multe persoane care au avut sau chiar mai au copii acolo. Personalul e f.dragut. Fetita mea s-a impacat bine cu toti: educatoare/ingrijitoare/asistente medicale. Daca am avut probleme le-am spus si au reactionat f.frumos si au fost intelegatoare. Dupa 2 ani de cresa nu pot spune decat lucruri frumoase.

Dar sa mai vorbeasca si ceilalti parinti.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Si eu sunt multumita de aceasta cresa, noi mergem de 1 an si a fost foarte bine, iar din toamna tot acolo mergem.
E super.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

spuneti-mi si mie, va rog, unde este cresa ciobanasului? are cumva si gradinita?

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maruca spune:

Va roooooooooooog, cine poate sa dea mai multe amanunte despre gradinita asta???? - adresa, tf. pret, conditii, spatii de joaca, program etc.

cu multumiri

Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaB spune:

Cresa Ciobanasului: str.Ciobanasului Nr.23, tel 323-72-28 (zona piata Iancului-Muncii)

E cresa si nu are si gradinita. Program de la 6 la 18 de luni pana vineri. Au si grupe la saptamanal. Mancarea e Ok: totul e gatit, mezeluri in 2 ani de cresa n-am vazut, branza topita doar rareori. 4 mese pe zi: la 8 (mic dejun), 10 (fructe), 12 (pranzul), 16 (gustare: iaurt, placinte, prajituri, etc). La avizier poti citi meniul pentru ziua curenta. Spatiu de joaca: curte dar putin amenajata insa f. verde. Pe timp frumos copii sunt scosi afara. Au suficiente jucarii, tobogane, balansoare, castele si alte chestii ( gen cele de la Toy Zone) in interior. Grupurile sanitare sunt renovate. E curat, cald iarna, poate chiar prea cald. Nu stie sa faca copilul la oala: ii duci scutece, schimburi. Eu primeam chiloteii spalati de la educatoare. Personalul e dragut cu toata lumea. La sarbatori: Mos Nicolae, Craciun, Paste, Ziua Copilului se fac serbari, copii primesc cadouri: jucarii, dulciuri, carti. Nu ni s-a cerut niciodata bani pentru ele, sunt luate din sponsorizari.

Sper sa va fi fost de folos.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bobita spune:

Daca inca nu v-ati inscris bb-i, anul asta dupa 25 august incep inscrierile.
Multa bafta, poate ne vedem in toamna pe acolo.

Sa fim fericite
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=224&cid=229

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyCM spune:

Vedeti cum sunteti, fetelor???!!! Cand v-am intrebat, ati tacut chitic! Ha, ha, glumesc! Oricum a venit la tzanc subiectul asta ca si noi tot cautam cresa si nu prea eram multumita de ce gasisem.... Cea de la Ptcoava era relativ ok, dar din ce ziceti, se pare ca se poate si mai bine. O sa merg si eu acolo si... Cum zicea si bobitza, poate ne vedem in toamna acolo! ;)

Corina si bb Matei

Mergi la inceput