Fetele vopsite blonde, cum va intretineti parul?

Fetele vopsite blonde, cum va intretineti parul? | Autor: ralucutza77

Link direct la acest mesaj

AJutor, am si eu o problema. M-am vopsit cu o nuanta mai deschisa decat culoarea mea naturala, fara sa ma decolorez. Acum sunt un fel de blond mai inchis. De la soarele asta mi s-a degradat foarte tare parul, e foarte uscat, se rupe si e despicat la varfuri (desi m-am tuns acum 2 luni). Problema e ca urmeaza sa plecam la mare si mi-e groaza de cum o sa arate dupa ec venim. AM auzit ca ajuta uleiul de masline, sa dai pe par si sa stai cu el 24 de ore. AM facut si eu o data dar nu am vazut nici un rezultat. Stiti vreun tratament pentru asa ceva? Multumesc!

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Daca vrei blonda, trebuie sa te pregatesti sa investesti in produse profesionale de intretinere. Iti recomand Joico (sampon, balsam, masca), ulei de par. Cauta pe forum, s-a mai scris despre Joico.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Da,penru parul blond sunt recomandate tratamente mai intensive .

Si tratamentele traditionale sunt foarte bune,asa cum ai spus,uleiul de masline.
Normal ca nu vezi niciun rezultat dupa o singura aplicare.Trebuie sa faci un tratament mai lung,de doua ori saptamanal,minim doua luni.Abia atunci vezi efectele uleiului de masline.

Incearca sa folosesti uleiul doar pe firul de par,evitand radacinile.In caz contrar ti se va ingrasa mai repede parul.
Si sa stai cu uleiul in cap minim doua ore daca ai timp.

ladyJ

O palma data la timp face mai mult decat o mangaiere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alesssia spune:

eu folosesc sampoane de la Nives speciale ptr. bar blond si....balsam
d
e par.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amnesty spune:

ralucutza77, Daca nu vrei sa devina si mai rau, ai grija la apa de piscina...clorul ii da parului blond o tenta verzuie Spala-l imediat si foloseste balsam de par cu sunscreen; scurge-ti bine parul inainte sa aplici balsamul, ca sa patrunda mai bine. Eu nu mai stiu care sunt "brand-urile" prin Romania dar merita intrebat la magazin. Pune ff putin sampon in mana si freaca bine palmele. De abia apoi aplica pe par si amesteca cu multa apa. Parul oricum are tendinte de a se usca din cauza soarelui, samponul il poate usca si mai tare. De aceea urmeaza ce ti-am zis mai sus. Incearca sa ti-l protejezi de soare cat poti, cu umbrelutza sau cu palarioara. Incep sa sun ca bunica...
Clateste-ti parul imediat ce ai facut baie in mare sau in piscina, retinut, da?
Nu folosi prese, feon, sau chestii de carliontzat parul.

Interesant ca tratamentul cu uleiul de masline nu a functionat pt tine...Incearca urmatoarea chestie si sa-mi zici daca a mers si la tine. La mine reteta a functionat de minune. Ia o banana coapta (evident miezul) si zdrobeste-o pana se face ca pasta; apoi adauga cateva picaturi de ulei de migdale si omogenizeaza bine. Aplicat-ti masca asta pe par si lasa vreo 15 minute. Ia o sticla cu apa minerala si clateste-ti parul. De abia apoi te poti spala pe cap normal. Iti recomand calduros samponul de la Herbal essences cu extract de musetzel, e excelent pt par uscat.

O alta masca excelenta este urmatoarea:

Amesteca o banana coapta, pe care ai pasat-o pana s-a facut pasta, cu un ou (si galbenus si albush), 3 linguri de miere, de linguri de lapte si 5 linguri de ulei de masline. Omogenizeaza bine si apoi aplica pe par, lasa masca intre 15-30 minute si de abia apoi spala-ti parul.

La varfurile raspicate nu prea ai ce sa le faci, decat sa ti le tai. Nu folosi peria de par pe parul ud!

Samponul ideal care nu usuca e cel care contine unul din urmatoarele: TEA lauryl Sulfate/TEA Laureth Sulfate/Sodium Laureth Sulfate (asta e si mai bun). Evita-le pe cele cu Ammonium Lauryl Sulfate/Ammonium Laureth Sulfate/Sodium Lauryl Sulfate. Cel mai sigur verifica eticheta. Eu ti-am dat denumirile in engleza..

Da-ne de stire dupa ce ai incercat

If all pulled in one direction, the world would keel over.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nume spune:

Tocmai am scris la subiectul ``blond platinat acasa...``

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

quote:
Originally posted by Amnesty

ralucutza77, Daca nu vrei sa devina si mai rau, ai grija la apa de piscina...clorul ii da parului blond o tenta verzuie Spala-l imediat si foloseste balsam de par cu sunscreen; scruge-ti bine parul inainte sa aplici balsamul, ca sa patrunda mai bine.

Multumesc mult pentru sfaturi, masca cu banana si ou o sa o incerc la urmatoarea spalare. De balsam cu sunscreen nu stiam, sunt curioasa daca gasesc asa ceva pe la noi. O sa intreb prin magazinele mai mari. Fetele din Romania, stiti de asa ceva?

Fiecare zi are doza ei de amaraciune. Nu iti amari si mai tare ziua de azi, gandindu-te si la amaraciunea zilei de maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amnesty spune:

quote:
Originally posted by ralucutza77

quote:
Originally posted by Amnesty

ralucutza77, Daca nu vrei sa devina si mai rau, ai grija la apa de piscina...clorul ii da parului blond o tenta verzuie Spala-l imediat si foloseste balsam de par cu sunscreen; scruge-ti bine parul inainte sa aplici balsamul, ca sa patrunda mai bine.

Multumesc mult pentru sfaturi, masca cu banana si ou o sa o incerc la urmatoarea spalare. De balsam cu sunscreen nu stiam, sunt curioasa daca gasesc asa ceva pe la noi. O sa intreb prin magazinele mai mari. Fetele din Romania, stiti de asa ceva?

ralucutza77 uite ca exista in gama REF
http://www.tertia.ro/REF/ref.html
SAMPON pentru PAR VOPSIT 434/BALSAM pentru PAR VOPSIT 434

Ar fi interesant de aflat cat costa... (am o vaga banuiala ca sunt mai scumpute, e tratament profesional)

Ba chiar si in gama Nivea, pretul e mai accesibil (8,95 lei)

Sampon pt par vopsit blond cu filtru UV
http://www.envy.ro/frumusete/Ingrijirea-parului/Sampoane/Sampon-par-blond-620

Balsam pt par vopsit blond cu filtru UV
http://www.envy.ro/frumusete/Ingrijirea-parului/Balsam/Balsam-par-blond-619

Mai exista chiar si masca pt parul vopsit blond cu filtru UV:
http://www.envy.ro/frumusete/Ingrijirea-parului/Masti-de-par/Tratament-par-blond-621

Concediu placut!

If all pulled in one direction, the world would keel over.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucutza77 spune:

Amnesty multumesc foarte mult pentru linkuri. Chiar azi fac un drum sa-m iau samponul de la Nivea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalici spune:

eu ma vopsesc de 2 ani cu o nuanta de blond auriu, fara sa ma decolorez .de la primele vopsiri am observat ca parul a devenit la fel cum zici si tu mai uscat, mult mai uscat.

de aceea de fiecare data cand il spal, folosesc o masca de par (balsamul nu are acelasi rezultat la parul meu). Eu folosesc masca de par de la elseve pentru par uscat si deteriorat (cele pentru par vopsit imi ung parul mult prea repede).
In plus vara folosesc si sprayul protector pentru par contra soarelui, sarii de mare si clorului din piscine (eu il folosesc cel de la oriflame, daca vrei cred ca exista si de la alte firme de renume. Eu sunt multumita de cel de la oriflame).

in plus cred ca trebuie sa ai grija si ce vopsea folosesti. eu folosesc vopseaua de la l'oreal care are si un balsam pentru fortifierea parului, ce imi ajunge pana la 5 aplicari.

sper ca am fost de folos cat de cat.
numa bine,
madalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_iri spune:

as dori si eu un sfat cum sa scap de reflexele de verde din par? javascript:insertsmilie('')
bang m-am vopsit un saten fff deskis (blond inchis la salon cu vopsea keune, nuanta 6). si cam 1/3 din par (care a fost decolorat acum 1an cand am fost blonda) are reflexe verzui la lumina naturala si restul parului e un saten deschis aramiu as vrea sa fie tot uniform. ce ar trebui sa fac?javascript:insertsmilie('')
dezaprob sau cu ce nuanta sa ma vopsesc data viitoare? ma gandeam la l'oreal feria.... help me javascript:insertsmilie('')
o floare

pupici javascript:insertsmilie('')
pupici
merci

Mergi la inceput