Cum ne mai batem joc de copii? ( Atentie! Oribil!)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

niciun raspuns . maine ii sun...

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rbw spune:

O nenorocire, imi pare rau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vandana spune:

BOLNAVI MINTALI, de fapt la noi ete totul posibil iar asta este generatia urmatoare,RUSINE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea23 spune:

Sunt sub stare de soc...nu-mi vine sa-mi cred ochilor c-am vazut asa ceva!!!Asemenea oameni nu merita sa fie numiti parinti...Sunt atatea familii care-si doresc un sufletel,un copilas si se chinuie mult pt a-l avea,iar animale ca astea il au si-si bat joc!!!!!
Fara cuvinte!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

mi-am facut si eu cont pe youtube pentru report inappropriate content; poate totusi vor aparea si masuri.

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

dezgustator...

si astfel de podoabe intalnim mai des decat credem. in scara blocului ce mi-a fost dat sa aud la un concurs intre copii, pe care de altfel ii stiam si mi se pareau chiar cuminti...

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)

Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

oripilata sunt! nu pot sa cred ca exista asemenea oameni. brrrrrrrrrrrr!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei este Humulesti.jpg - Va place?

Petitia online:
http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

mareeee mareeee nerusinare....dar cum la noi se practica aproape orice,este de speriat si mai ales pt o mama,e ingrozitor si nici nu vreau sa ma gand la papusa mea de aproape 2 ani,la ce vremuri o sa mai vine.
bafta multa unboticutz,speram sa primesti rasp.cat mai rapid si cum spunea si ira,parca sa nu gresesc numele,e abuz si violenta psihologica si verbala,trebuie facut ceva.........dar avem puterea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

Fara cuvinte...
Oameni inconstienti, asta in cazul in care pot fi numiti oameni...

Criss si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliass spune:

cu siguranta copila aceea nu stie ce zice, dar se vor stradui parintii sa o invete...problema e ca asa ca ei sunt multi si foarte mandri de copii lor

Mergi la inceput