Stelute de ian/feb 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
rali spune:
Romaria- e o scumpa Riahnna. Pupam fetita sa-i vina si pofta de mancare. Vlad se curbeaza asa cand vreau sa-l pun in carut sau in scoica de la masina si el nu vrea (or fi nervisori :))!
Florin-a - asa cum ti-au spus fetele- fiecare copil are ritmul lui propriu de dezvoltare. Vlad al meu, e si el un voinic, a inceput sa se intoarca pe la 4 luni iar de dus piciorul la gurita pe la 5 luni, eu zic sa stai linistita!
Kate - cata energie pe Anelin...
Messa- sa va fie de bine (vroiam sa spun pofta mare dar cu siguranta ati mancat deja). Arianna a mancat? Ii dai carnita la gratar deja? La noi e cale lunga pana o sa pape si Vlad din mancare noastra. Dar e bine ca papa fara sa faca nazuri piureul de dovleac simplu sau cu morcov deocamdata!
Lili- multa sanatate! Felicitari lui Adam pt. ridicare!
Azi Vlad a reusit sa-si vare de tot un inel gingival in gura, bine ca a fost sotul langa el si i l-a scos la timp. Daca aveti si voi inele simple ( www.flickr.com/photos/97909760@N00/1174238126/" target="_blank">ca asta)aveti grija cu ele!
Noapte buna!
Messa spune:
Rali, pai fac carnitza la gratar bine-bine, apoi curat ce e prajit si ii dau din interiorul bucatii , am doar grija sa fie bine facuta carnea.
Fetele cu gupii cu stomace sensibile, luati caini si mitze la gupii - daca si Reuters spune...:
http://www.supereva.ro/newsitem.asp?ID=1212
quote:
Animalele de casa protejeaza copiii de bolile de stomac
Animalele de casa ii protejeaza pe copii impotriva organismelor patogene care ataca stomacul, conform unui studiu australian.
Animalele de casa ii protejeaza pe copii impotriva organismelor patogene care ataca stomacul, conform unui nou studiu, preluat de agentia de presa ANI. O echipa de cercetatori de la Universitatea din Crawley, Australia, a descoperit ca incidenta gastroenteritelor (Stare patologica constand in inflamarea simultana a mucoasei stomacului si a mucoasei intestinului subtire) este mult redusa in cazul copiilor care traiesc alaturi de pisici sau caini.
Timp de sase saptamani, cercetatorii australieni au observat atent un grup de 965 de copii cu varste intre patru si sase ani. S-a constatat ca acei copii care au in casa un caine sau o pisica prezinta un risc cu 30% mai scazut de imbolnavire cu gastroenterita.
sursa stirii: Reuters
romaria spune:
Catalina, Rali, Aventura. Sa-mi de-a Conchita site-ul acela, ma exaspereaza si chiar cand sta in fund o apuca si se arcuieste si se da cu capul de parchet...ufffff
Pupice,
mihacarm2002 spune:
romaria, la cat e de frumoasa Rianna o vroiai fara bazdaci? Zic asa pt ca si Eva se arcuieste cand vreau sa ii dau laptic si ea nu vrea.
Cu mancarea asta mai de oameni mari dar la regim stam prost, fructele nu ii plac, ne certam in fiecare dimineata pana cedeaza cea mai desteapta dintre noi, legumele sunt asa-asa. Azi i-am dat si iaurt, cateva lingurite, cate a vrut. Maine sper sa vrea mai mult.
Azi Eva a facut de 2 ori www.flickr.com/photos/mamicile_ianfebr2007/1175527346/" target="_blank">la olita cativa carnaciori. Prima oara era pe la vreo 17 si m-am mirat ca nu mai sporovaia asa ca am venit langa ea. Facuse ceva carnat in pampers dar nu terminase asa ca am asezat-o pe olita si a facut un ditamai carnatul plonez. Costin langa mine comenta ca nu mai face, ca o chinui. Eva era in extaz, ii place teribil. Sper sa ii placa mereu ca am auzit multe cazuri de copii carora la inceput le-a placut ca apoi sa le displaca total.
A doua oara, o pusesem in patut sa adoarma si nu vroia, asa ca eu, ca o mama buna m-am asezat pe scaun langa ea si spargeam seminte. La un moment dat vad ca se opreste din joaca si se screme. Am strigat la ta-su sa vina cu olita si eu repede i-am desfacut scutecul. Nu apucase sa il murdareasca deloc. Lucru bun ca ieri dupa baita am murdarit 3 scutece pt ca nu mi-am dat seama ca ea nu terminase.
De cand cu diversificarea asta, Eva are scaune dupa fiecare masa. Culmea e ca umple scutecul desi mie mi se pare ca mananca putin.
Iar o alta parte frumoasa e ca ce ramane in cratita din mancarica ei mananc eu ca de, e pacat sa arunc. Ei bine, eu is alergica la morcov si uitash. Asa ca azi iar m-am trezit cu bubite pe maini.
katy, l-am vazut pe voinicel. Asadar tati de mic il invata cu "Hai, gagici?"
mihacarm2002 spune:
rali, ce ai putut sa patesti cu un inel pt dinti. Nu am vazut modelul acela pe-aici dar cred ca nu i-as fi luat pt ca un nepotel si-a indesat o minge in gurita. Noroc ca era mama prin apropiere ca bunica-sa se pierduse cand l-a vazut.
Sa va mai povestesc o faza comica de ieri cu Eva mea. Dupa baita, ca de obicei se intinde dupa una alta ca sa imi fie mai usor sa o imbrac. O minge nu stiu cum ajunsese pe pat deasupra capului. Si cum nu ajuntea cu mainile, isi arcuieste capul pe spate, mai intr-o parte, scoate limba si incepe sa o linga de parca era un catelus. Si avea o mutricica asa de comicia de zici ca lingea o acadea.
romaria spune:
Mihacarmen2002 ce repede ati facut voi la olitza. Si eu acum am cumparat una si incercam sa vedem daca face sau nu.
Eva este o dulcica
Pupicei,
marinar spune:
mihacarm felicitari pt facutul la olitza! si emmi are olitza acelasi model am pus-o si eu dar nu a facut nimic. oricum ideea e sa se familiarizeze cu olitza, sa stea pe ea.
rali nasol cu inelul ala, bine ca ati fost pe faza. emmi nu se joaca cu alea, dar e innebunita dupa cutiutze de carton cu e cea de la vigantol, le molfaie....
ralu74 spune:
BUNA DIMINEATA!!
Fetele mele, spuneti-mi de unde as putea cumparat un patut de lemn, eventula 3 in 1, pe care sa-l pot folosi si mai tz cand va creste?
Am cautat pe la firmele de mobila dar nu fac astia patuturi pt copii. Voi de unde ati cump si cat ati dat pe el??
Multumesc mult
poze
gabriela_s spune:
ralu patut asa cum spui tu au la magazinul BARZA aici in bucuresti,costa cam 5 milioane daca nu ma insel,e mare,e solid,are comoda cu sertare pt lucrurile lui bebe,si se transforma in pat de o persoana.vezi ca au site,cauta pe google,poate fac si livrari in tara.messa mi se pare ca a luat pat de la ei pt arianna.eu n am mai luat ca am primit unul de panza.
mihamiha ce frumos sade zambareata de eva pe olita.felicitari pentru reusitaeu sunt cam incurcata cu pusul la olita,am citit in spock ca ar fi indicat sa ii lasam sa se aseze singuri mai incolo,cand ajung sa inteleaga una alta,mai intai sa le aratam noi ce si cum facem,apoi sa le prezentam doamna olita si sa le explicam...in spock scria sa incepem cu olita pe la 1 an,pentru ca acum nu inteleg defapt ce se intampla si in loc sa isi dea drumul in pampers isi dau drumul in olita,dar nu inteleg scopul miscarii.habar nu am ce sa fac.eu am zis ca o sa incep prin a o imprieteni cu olita,o sa i-o arat,sa se joace cu ea,si oi vedea ce iese.marog,in spock sunt multe lucruri de-andoaselea fata de ce se practica la noi:sa incepem de exemplu cu albus de ou de la 6 luni si de la 9 luni cu galbenus,sa nu mai dam grasimi animale deloc dupa 2 ani .cica astia mici isi pot lua necesarul de calorii din vegetale.adica nu lapte,nu oua,nu carne.americanii astia sunt speriati de obezitate am impresia si vor sa schimbe radical foaia,dar nu isi dau seama ca nu carnea si oul ingrasa ci rahaturile lor de mc donaldsuri.
nici eu nu pun chemicale in mancare,insa sunt lesinata dupa rozmarin,oregano,cimbru,curry,mararsi folosesc sos de soia ca sa sarez mancarea.
pttii,rali urat cu inelul.bine ca ati fost pe faza...dar totusi e maricel inelul,cred ca s-a chinuit ceva dl vlad sa il pape.
iese cineva prin parc astazi?eu ma duc in cismi sau tineretului.
Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
rali spune:
'neata!
Mihacarm- e o scumpa Eva cum sta ea pe olita!
Gabi- da si eu ziceam ca e maricel inelul si nu are ce sa pateasca...dar si l-a pus in gurita (ce-i drept ca are si gura mare ) si taica-sau era fericit ca uite il tine in gura fara maini si s-a intors Vlad pe burta cu el in gura. Probabil punand capul inainte s-a indesat inelul de tot in gura...era al meu sot alb ca varu...
Toata ziua trebuie sa fim cu ochii pe el