Miresele anului 2006 (78)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Toata lumea stie de ce pleaca Krelia si sotul in weekendul asta.

fug sa pun ciorba la foc, acum am venit de prin oras si am ceva treaba.
poate ajung si finii deseara, sau la noapte.
pe maine.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:
Originally posted by Giova

Toata lumea stie de ce pleaca Krelia si sotul in weekendul asta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

exact...toata lumea stie...

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...
...si o clipa din viata noastra!

www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu stiu

Acuma mi-am pus si eu in butoi o parte de muraturi, abia astept sa termin cu ele si sa mureze si sa le pap

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni

Mergi la inceput

Gata am recuperat tot ce a-ti scris
Gio...eu zic ca e draguta rochia...tie nu iti place pentru ca ti-a ramas sufletul la aia scumpa...cel putin asa mi se intampla mie cand ma indragostesc de ceva
si chiar se potriveste cu costumul, nu-ti fa griji...o sa fi o nasica frumoasa

...verisoara mea ne-a anuntat ca face nunta in octombrie...oare eu cu ce o sa ma imbrac??? n-am mai fost la nici o nunta in octombrie si initial ma gandisem sa ma duc cu rochita de la starea civila...dar in octombrie? mi-e ca o sa-mi inghete fundul

Aly...ai putea sa ne arati si nou papagalii cum vin...cred ca sunt veseli pantalonasii...si mie pentru vara imi plac culorile puternice si vii

Kitzy io de cate ori am pus muraturi, am pus si un borcans mic ca dl. sot trebuie sa isi bage boticul chiar daca nu sunt facute inca...nu rezista mai mult de 1 luna

Kreliut...frumoasa excursie va asteapta...sper sa aveti timp frumos si distractie pe cinste...meritati ca doar acum sunteti mari...aveti 1 an!!!

seminarul meu a fost super...mai ales ca mi-am mai clarificat niste treburi referitoare la piata europeana de energie...si nu vreau sa va spun ca totul a culminat cu o vizita la o centrala electrica si sa ma vedeti cu casca de protectie in cap printre compresoare ...absolventul de drept in actiune!

You don't love a woman because she is beautiful, she is beautiful because you love her.

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Neatza! Azi dau o cafea tare de tot, desi nu stiu zau cat o sa ma ajute.
Ieri am bagat mare la vinete. Nu stiu cine o fi zis cat de bun e soiul ala, dar eu zau ca la anul raman la vinetele noastre clasice. Nu m-au incantat deloc, au avut si samburi si nici n-au fost albe, plus ca destul de multe au avut portiuni negre si tari inauntru pe care clar le-am aruncat. Alea de anul trecut au fost mult mai frumoase. Asta e, cum or fi asa or fi.

Onutz care va sa zica te-ai distrat la seminar . Foarte bine. O sa pun si poza cu 'papagalii' numai ca trebuie sa-i spal. Am fost asa incantata de ei ca i-am purtat o data imediat dupa ce i-am facut, desi eu, maniaca, nu port niciodata fara sa spal inainte. Cred ca nu ma rabd si merg azi sa mai iau o jumatate de metru sa-mi fac si o fusta, ca prea e fain materialul, si coloristic, si ca textura si nu se sifoneaza, se comporta super la purtat. Desi cine stie daca o sa mai apuc s-o port anul asta.
De nunta in octombrie, nu stiu exact ce sa spun, eu n-am fost decat vara la nunti. Dar cred ca ar fi super ok sa-ti iei un costumas des stofa cu o bluzita mai deosebita.

Kitzy noi nu suntem asa mari fani muraturi, pe deasupra eu suport foarte greu mirosul de otet, asa ca le pune mama. Bine, taica-meu e fan declarat, ar manca un borcanel intreg la o masa. La noi se mananca daca avem ceva ce se preteaza, cum eu tot fac paste, pizza si alte chestii, nu se mananca in fiecare zi.

Azi iar avem o zi plina de .... shoppaiala. Trebuie sa ajung sa-mi fac piata, aprovizionarea si in plus sa ajungem pe la Metro sa vad de ceva cadou pentru maica-mea si pe la House of Art cica sunt reduceri la tzoale si sa dam si noi o raita scurta. Sper sa avem timp.
fetele, sa aveti o zi frumoasa!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
Mrs. Perfect for more than 1 year

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neatza fete!

bey, da' nu se poate ascunde omu' de voi nici mort ...da' ce...voi nu v-ati serbat? ..iote la ele......
..numai ca, onutz...sper sa nu se adevereasca previziunile meteorologice...ca astia zic ca tamana in wee..in partea aia va ploua......si je vreau sa vizionez...sa ma contopesc cu medievalul domle...nu sa stau in casa "sa numar bani" ...nu ca mi-ar displacea ....dar, totusi ...
ieri am fost suferinda...mi-a fost rauc de la stoma...si, cum m-am maritat cu un pofticios...sa-l vedeti p'al meu la 10 seara facandusi budinca de vanilie si rugandu-se apoi de ea sa se raceasca ...nici sa rad de el nu puteam...bine macar ca i-a iesit (sub indrumarea mea ) ca asa...tentative de cartofi prajiti care au iesit arsi, in final..a mai avut el...[;I]...ce dezastru sunt unii barbati la bucatarie...sunt in stare sa moara de foame dk nu vine fomeia [:I}...

Aly, nu te mai plange bey de vinete..las ca tot in stomac ajung si alea cu samburi

azi noapte am dormit si noi mai bine...ca am luat pasti d etzantzari si nu ne-au mai bazait...dar...vreo 2 zile am uitat sa cumparam si...am avut niste nooopti...bej spre albe ...

Gio, te-ai mai obisnuit cu rochitza?

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

E pai da, ne-am sarbatorit, si acuma e randul tau si daca stim ce-i asa mare bai .
De vinete nu m-as fi plans daca nu le laudau atata precupetele si maica-mea cat is de albe si de grozave si fara samburi.
cat despre barbatii in bucatarie, vorba e ca toti marii maestri bucatari sunt barbati, numai ca nu toti sunt prin bucatariile noastre de acasa . Vinde-i si tu data viitoare un pont pe 'bani' grei: ca s-a inventat budinca instant, care se prepara cu lapte rece si nu mai trebuie sa astepte sa se raceasca. .

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc

Mergi la inceput

Neata si de la mine
Aly, merci de cafea...e nevoie mare oricum...sunt destul de obosita!
La seminar din pacate distractie nu a prea fost...ca incepeam dimineata la ora 9 si programul se termina la 7 seara...dar a fost interesant insa obositor frate...imi vine sa dorm intr-una!

referitor la nunta, maica-mea zice ca ma pot duce cu rochita pe care o am chiar daca e din matase ca doar in restaurant va fi cald...doar sa am un paltonas pe mine si gata...mai vedem ca inca nu stiu ce sa fac...oricum in toamna asta vreau sa imi iau un paltonas negru
...stiti cum e daca imi iau eu ceva...trebuie cumparata si camasi si cravata la culoare...numai ne complicam
dar poate avem noroc de o toamna lunga

Gio...apropos nunta va fi in Timisoara, daca sunteti prin zona poate bem o cafea , dar mai mult ca probabil o sa apelez la tine sa ma indrumi catre un coafor prin zona...

Kreliut, vremea asta e culmea...pai am inteles ca e foarte cald, cum naiba sa ploua...uff vara asta e ciudata rau!

Noi 2...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ooana

Kreliut, vremea asta e culmea...pai am inteles ca e foarte cald, cum naiba sa ploua...uff vara asta e ciudata rau!

da bubulina, ma intristez si eu..ca ma uitai pe vrema.ido.ro si cu cat ma apropii de vikend, cu atat maia dauga aia cate o picatura de ploicica la norisor ...acu'...asta e....cum ne-o fi norocu'...n-o ploua de dimineatza pana seara in continuu...
ah...si, ia zii....te tii de promisiune au ba? ..ca tot nu te-am uitat, sa stii ..stii tu...luna septembrie...

E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.

Mergi la inceput

Oana asa-i ca in restaurant trebuie sa fie cald. Acum mi-am amintit c-am fost la o nunta in septembrie si ca era destul de racoare afara, si totusi am avut rochitza de matase. Mi-am luat ca masura de siguranta un sal de angora. In restaurant a fost ok, insa la plecarea acasa mi-au cam clantanit dintii-n gura.
Pe la Cluj n-ai nici o nunta?

Kreliutz lasa ca doar n-o sa ploua non-stop.

Mergi la inceput