Miresele anului 2006 (78)
Raspunsuri - Pagina 23
Giova spune:
Hello!!!
Nu da nimeni azi? o dau eu la pranz.
Kitzy, Ralu imi pare rau ca suferiti la locul de munca, e nasol cand se intampla chestii dintr-astea.
Kateryna va saluta pe toate, i-a fost dezactivat contul pe , nu stiu ce scandal au fost la ei la stelute si le-au dat pe o gramada afara. S-au apucat moderatorii de curatenia de toamna? cat le-am scris cand au fost probl. la noi la subiect nu s-a facut nimic. pentru asta am ajuns si la ZZ.
noi suntem bine, vremea asta de kk ne tine in casa.
Ieri am fost la Sibiu, am vizitat centrul si ne-a prins ploaia.
in rest prin jurul casei....vineri dim. apare si Clau si plecam spre slatina. abi astept sa ajungem in Tm si sa ne pregatim de concediu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze www.dropshots.com/giova" target="_blank"> si filmulete Marco
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
kitzy spune:
Gio concediu...hmmm, ce fain. Ce m-as duce si eu acuma in concediu si i-as lasa pe toti cu ochii-n soare
Intr-adevar vremea e de kk acuma am venit de la mama si m-a plouat cu umbrela cu tot
Si ii asa de frig de zici ca vine iarna!
Weekendul asta nici nu-l astept ca sambata sunt la lucru si duminica la botez si uite asa se duce ziua mea libera!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157601415318605/detail/" target="_blank">Poze Arieseni
ralnied1 spune:
Am venit si eu la spartul targului. Azi n-am stat acasa. Am avut treburi in oras.
Ne auzim maine dimineata!
Noapte buna!
ps - Gio, salut-o pe Kateryna din partea noastra! Si spune-i ca-mi pare rau ca nu ne mai sta alaturi :(
Giova spune:
bem Raluca dar uite la ce ora.
eu am fost plecata de dim., acum stau putin pe-acasa, dupa care merg la bunica la spital.
aici a iesit un soare cu dinti, e mai caldut.
Am vorbit cu finuta, in Slatina e cald peste 25 grade. sper sa nu se schimbe vremea pe sambata.
, pe maine.
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
eu mi-am luat sotul de la gara, am rezolvat unele chestii si acum ne pregatim de drum spre slatina.
aici e o vreme frumoasa 23 grade, la slatina e si mai cald.
va , weekend fain sa aveti.pe duminica.
_
Alynutza spune:
Hello, hello.
Vad ca n-a dat nimeni cafelutza in dimineata asta, asa ca o dau eu, asa, de bun revenit.
A fost frumos in concediu, am vazut multe lucruri frumoase, Viena mi-a placut tare mult si am bantuit prin ea, de ne-au picat picioarele. Poze inca n-am reusit sa incarc, sper sa reusesc cat de curand, ca nici nu ne-am intors bine si au si inceput treburile.
Azi sunt prinsa cu rapoartele, revin cu mai multe povesti cand termin.
la toata lumea.
www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636179296/" target="_blank">prajituresc si www.flickr.com/photos/9684774@N08/sets/72157600636180054/" target="_blank">bucataresc
krelia spune:
neatza fetelor!
79 e al nostru!
E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu.