Cosmetice naturale LUSH
Am vazut o parte din ele ( samponul, deodorantul , produsul anticelulitic si altele) acum cateva zile . Nu am incercat nimic, am primit o mostra de deodorant solid pe care insa n-am avut curaj sa o incerc dupa dusul de dimineata, de teama de a nu incepe sa miros cine stie cum pe la serviciu. Insa de cand am primit-o, n-am scos-o din geanta si acum toata geanta mea miroase a ...lavanda, cred, oricum ceva intre o gradina de tzara si o farmacie Plafar.
Ce stiti despre aceste cosmetice, sunt eficiente? Sa primeze naturalul in fata ambalajului frumos si al mirosului placut al cosmeticelor arhicunoscute?
M-am uitat si pe site-ul lor dar vreau sa aud .....v-a mai cazut vreun fir de par dupa ce v-ati spalat cu samponul de la LUSH?
Multumesc!
Raspunsuri
Gabrielama spune:
Nu mi-a cazut nici un fir de par, ba dimpotriva, alea pe care le am au stat "intr-un fel". Mi-e imi plac, imi plac stilul si politica lor de firma (de promovare a naturalului, de protectie a mediului si animalelor) si le recomand.
Nu se gasesc in foarte multe locuri si sunt destul de scumpicele; dar bune calitativ.
Gabi
Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...
roxanaz spune:
mie imi plac de mor sapunurile, "bombele de baie", sarurile de baie, cremele....super.
ana-oana spune:
eu mi-am luat vospea de par (henna) de la lush, e super (nu-mi acopera 100% toate firele albe, dar ramane parul excelent dupa ea).
si sapunurile sunt super ok,cele cu lavanda sunt preferatele mele, iar bombele de baie roz sunt preferatele fetei mele.
incearca-le produsele cu incredere, sunt bune (parerea mea
)
Clover spune:
Nu prea se incadreaza la naturale pentru ca ingredientul principal in sampoane e Sodium Laureth Sulfate.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
alexxia spune:
Eu sunt fan Lush. In special uleiurile de masaj sunt preferate 
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?
www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE
aniela23 spune:
sunt si eu de parerea lui Clover,datorita faptului ca nu le ambaleaza si pun la parfum in ele de te ametesc nu inseamna ca sunt mai naturale sau mai bune decat altele care costa mai putin.Eu am avut diferite produse de la sapunuri , sampoane , creme de maini la deodorante.Am fost destul de multumita dar sincer,nu mi s-au parut geniale, am tot cumparat produse noi sperand sa gasesc vreo unul de care sa ma indragostesc.Nu s-a intamplat si n-am sa mai cumpar de la ei.Pe de alta parte recunosc ca miros minunat,daca ai un produs lush in baie chiar iti umple baia cu aroma lui.
Clover spune:
Faptul ca nu le ambaleaza e un lucru bun pentru mediu si in fapt scade costurile, ambalarea fiind foarte mult din costul de productie al unui astfel de produs.
M-am uitat prin ingrediente, dar desi contin intr-adevar ingrediente naturale pentru parfumare si emoliere, ingredientele care curata in mod efectiv sunt cele din produsele ieftine si care nu sunt considerate naturale.
Sunt mai bune decat un produs care e parfumat artificial si are mai multe substante ciudate prin el; am vrut doar sa spun ca nu poate fi considerat natural si nu stiu daca merita banii per ansamblu.
"Orice adevar este mai bun decat o incertidudine continua." - Arthur Conan Doyle
mihaser spune:
Salut!
Si eu mai cumpar de la ei...sampon am primit, insa nu mi-a placut...nu mi se potriveste! Am luat bile cu sare de baie si un sapun exfoliant pentru picioare si ala imi place. Oricum faptul ca se gandesc (si ei si cei de la The Bodyshop) cum sa reduca efectele poluarii si sa stopeze testele pe animale e un lucru bun. Cred ca in viitor o sa luam ingrediente si o sa ne preparam sapunurile in casa...ca bunica mea!![]()
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
Bebe 2 we are waiting!
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
XIO spune:
Am avut sapun de corp de la ei si e minunat. Scartaie piele de curata ce e dupa .
Sampoane nu am incercat ca mi place al meu , dar au produs f. bune.
http://www.hi5.com/friend/photos/displayMyPhoto.do?albumId=100560422