Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

bai .... poate ca scap...ca nu pun poze.

am venit cu piticul, am facut ceva cumparaturi. acum ma bag la copt 3 vinete si facut mancare pt. marco.
pe urma iesim afara.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

mey, voi va tineti de prostii, mame denaturate .

Cristina, mami de Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro

Mergi la inceput

pai mai Cristina...facem si noi ce putem....

am stat cu olita langa marco, se tot punea pe ea, dar tot pe balcon mi-a facut pipi. vad ca numai seara am succes cu el.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

hai ca obosim capitolul asta de 3-4 zile

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova se potriveste rochita cu costumul de nas!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Sal'tare mamici !
Gio merge fata rochia cu costumul , e tare faina si eu zic ca se asorteaza perfect
Ma fetelor zic si eu ca Maraki ,tragem capitolul asta de coada de cateva zile ,asa ca ma bag si eu in seama putin
Ce sa zic .... am fost cu Jasmine la circ unde a fost super cuminte si incantata de ce a vazut , a aplaudat , am pictat-o pe fata si a stat cuminte ca un mielusel , lucru care nu se intampla si cand o spal pe fata de exemplu .
Am mers calare pe elefant , cand ne-am urcat pe el si a vazut Jasmine cat e de mare dansul a cam inghitit in sec si a zis un nu nu asa soptit dar a vrut totusi sa-l atinga si i-a placut si plimbarea cu "tantu" de nu mai voia sa o dau jos de acolo
A facut cateva ture si cu poneiul si i-a placut mult de tot , il mangaia pe coama si ii tot zicea diii , iar curajoasa mea nici nu il mai lasa pe taica-su sa stea langa ea sa o tina .
Asa de incantata a fost copila mea de ce a vazut incat vre-o doua zile numai asta am auzit de la ea " tantu si calu" merge la usa si vrea sa mergem iar diii cu calu
Si sa va mai zic ca am lasat-o sambata seara cu prietenii nostri cei mai buni , si am mers la un restaurant . Jasmine e inebunita dupa ei , cand ii vede numai la ei ar sta , dar a fost prima seara cand a ramas la cineva fara noi . Am avut emotii ca vezi Doamne poate nu v-a sta ,poate nu vrea sa doarma acolo .... dar de unde ...Nu a intrebat macar odata de noi, cand au adus-o acasa a doua zi si m-a vazut in pragul usii nici nu m-a bagat in seama , s-a agatat de gatul lui Sebi (prietenul) si a inceput sa planga ca vrea bye bye ,nu mami
A trebuit sa o duc la nani ca sa poata astia pleca acasa , numai de gatul lor a stat in speranta ca poate pleaca iar cu ei

Merg sa-mi pun o cafeluta ca imediat trebuie sa i-mi duc printesa la somnic , asta dupa ce strang o gramada de bombonele cu fructe ce le-a varsat acum pe jos

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

am venit si noi de-afara, adica eu caci piciul e cu tati dupa tigari.
a fost foarte cuminte in parc, peste asteptari.

mai daca mai multe ziceti ca merge cu costumul, merge. nu e exact cum as fi vrut, dar.....

Bombo ma bucur ca i-a placut printesei la circ si ca a stat cu prietenii vostri. e musai sa repetati experienta.

ma duc la o pe balcon. au venit si masculii familiei.
sa nu scrieti prea mult, ca nu am cand sa citesc.

_

Mergi la inceput

mama dar mult ati mai scris!!!!
Marco a fost tare crizat...l-a auzit si Ana_m care ma sunase sa ne intalnim. nu stiu ce a avut, laptic nu a baut, a mancat vinete, si fara opaine, lingea doar vinetele de pe felie, painea amancat-o goala.
de abia acum a adormit, dar ii dau lapticul prin somn.

_

Mergi la inceput

se pare ca nimeni nu vrea sa vb. in seara asta. sper sa nu va apuce logoreea maine dim. si sa nu aiba cine sa schimbe capitolul.
si noapte buna.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare mamici cu bebei frumosi,
Nu am apucat sa citesc dinurma,ca am venit de 1 zi de la cabana unde am stat cam 3 sapt, toate bune si frumoase, mai putzin 2 aspecte de sanatate; Emma a facut un virus f.urat incepind de la barbitza si in gura si pina pe esofag inclusiv a avut bubitze care au facut-o s anu pape nimic, sa bea cu chiu cu vai cam 150 ml de lichide pe zi, si sa nu poate dormi decat noaptea si aia la fiecare ora se intorcea si gemea si ii curgea singe din guritza- a fost crunt,am suferit si eu si mama mult, pe linga ea, dupa ce am mers la urgentze ne-au dat tratament cu antibiotic-cefalexin si codeina de durere si s-au vazut rezultatele repede,si e ok acuma. II merge gura non-stop, invata in fiecare zi cateva cuvinte noi, m-am apucat sa i le scriu pe o hartie, si deja am sarit de 100, si nu am timp sa tzin pasul cu ea, cate conexiuni face si stie-doarme in camera ei fara probleme,nu cade din patul dublu, areo aparatoare intr-o parte(avem poze multe si filmuletze, sper sa reusesc sa pun zilele astea cateva,dc nu dupa 25 cand avem botezul si cu care sunt prinsa),papa bine si nu sta o clipa.
Il am si pe Alex cu ochisorul nevindecat complet,sper cu noile picaturi sa ne treaca pina simbata la botez, unde o sa avem o gramada de copii si vreo 36 de adultzi,f. multi din prietenii nostri sunt plecatzi sau au de sarbatorit diverse.Am reusit sa il cantaresc la 6 sapt cand avea 4,9 kg, eci ia bien baiatul.
Eu inca mai am de dat jos 4kg, si nu reusesc pt ca nu am timp de gym si mor de oftica,dar din sept imi iau femeie la curatenie, o bag pe emma 3 zile pe sapt la gradi, asa am promisiuni la una mai buna si cu programe faine si predau actele la altcineva ca nu mai pot siam si eu o viata si copii astia au nevoie de o mama sanatoasa,ca si asa cu tiroida nu sunt 100% vindecata.
Am f.multe chestii restante pe care treb sa le recuperez, de somn nu mai zic, si azi am alergat 3h pina am gasit pt mine rochita si pantofi si cerceii pt botez, am vrut sa le asortez cu un set de biju corai cu filigram, si pt Alex, mai am maien sper sa o rezolv pe emma, joi sunt la medic pt mine si la ecografie cu Alex, vineri treb sa fac curat si sa ma ocup d emine, simbata ne crestinam si pe linga astea am de hranit un copil si de jucat si gandit si la celalalt- sanatosi sa fim sa le ducem pe toate.
Pupam pe toata lumea, va dorim numai bine si sper sa mai intru macar 5 min pina simbata- vad ca e mare liniste,banuiesc ca multa lume este in concediu pelcata.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput