Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (213)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am luat rochita gri. acum ca am pus-o pe langa costum parca nu mai merge, ce probleme am si eu.acum tre sa caut papucei/sandalute gri/argintii.asta e si cu un nr. mai mic, sper sa nu plesneasca pe mine.oricum nu se prea vedea diferenta intre 2 numere.

l-am luat pe pitic de la gradi, directoarea mi-a zis ca l-a consultat dr. lor si i se pare ca are suflu sistolic. pana acum l-am consultat o groaza si nimeni n-a observat, acum tre s aumblu si pe la cardiolog sa vad. eu cred ca nu are nimic, si i s-a fi parut, doar l-a consultat si asta de atatea ori.

am venit sa toc carnea pt. chiftelute marinate, nu taie masina. asa-mi trebuie daca nu am probat-o cand am cumparat-o.
Ies cu piticul afara si fac chiftelutele cand venim in casa.

Silvi ma bucur ca sunteti ok si ca ti-ai facut timp sa scri si aici.
Ursu imi pare rau ca nu mergeti la munte.
cosmi ce patanie, of doamne. e tare periculos Bucurestiul. si dupa noi s-au tinut vreo 4, eram in trecere de la Cosntanta si cu o groaza de bani dupa noi.ne-au atentionat niste oameni ca sa nu mergem pe o strada ....si asa am scapat.

fug afara ca-mi urla in timpane.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Vad ca multe dintre voi sunteti in vacanta, sper sa va distrati bine, cred ca anul asta distractia e in primul rand pentru cei mici ca noi trebuie sa umblam dupa ei.
Ce frumos ca va intalniti la munte, daca as fi in tara tare mi-ar face placere sa particip si eu. Noi avem in plan sa mergem la inceputul lunii septembrie 10 zile la mare in Italia si apoi sa dam o fuga pana in Romania sa mai stam o saptamana si acolo, sa vedem daca o sa ne iasa planul asa cum vrem noi.
Felicitari spiridusilor care am vazut ca cer olita si fac la olita, Alain mi-a zis de cateva ori caca dar dupa ce a facut si de cateva ori mi-a zis inainte dar cand l-am pus pe wc dupa 2 minute vroia atze adica in brate deci pana acum nici un succes repurtat.
Va sarut pe toate, acum trebuie sa plec dar sper sa mai pot intre zilele urmatoare daca stau ai mei cu Alain la somnicul de pranz; pupici spiridusilor si mamicilor.

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, si eu tot chiftele marinate i-am facut lui Matei
Dar eu nu am deloc masina de tocat asa ca am bagat carnea in blender si am rezolvat problema
Ce rochie ti-ai luat?
Nu pui si tu o poza?
Suflu sistolic?
Nu cred

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Hello,

Cosmi in ce cartier stai? Parca in Titan nu? Doamne fereste,bine ca ai avut prezenta de spirit si nu ai ramas blocata! Totul e chestie de moment, in sfarsit bine ca nu ai patit nimic Si mie imi este cam frica dimineata la 5.00 cand plec la sv. La mine la bloc este plin de tufisuri si nu prea e lumina + ca nu e nimeni pe strada la ora aia Pána ajung la parcare am de strabatut o alee ingusta iar stanga-dreapta sant numai pomi Jamal cred ca e un libanez care are restaurant, e insurat cu o romanca frumoasa si are doi copii mici.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Ursoaico ai inceput anuntul ala cam lugubru

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Silvi sa va iasa planurile cum vreti.
Toanca trebuie sa merg la un dr. pt. linistea mea, acum ca mi-a zis asta. dar eu nu cred, la cat alearga, nu oboseste deloc, si rasufla super bine.
Asa am bagat si eu carnea, in blender, cat a mai ramas de tocat.
Maraki parca in strainatate nu sunt atatea povesti dintr-astea horror ca la noi. ai dreptate, e putin macabru anuntul lui Ursu.

am fost in parc, la piata, acum pun la foc chiftelutele. marco nu a vrut sa pape danonino in parc, nu-i mai dau nimic pana diseara.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova, de cate ori a fost Marcolino la medic nu ti.a spus nimic de suflu sistolic. S-a gasit aia de la gradi sa zica.....daca tie ti se pare ok, du.te pt. linistea voastra sa va confirme si dr. ca e bine puiul Cum iese carnea la blender? Nu se face crema? Cred ca dezaxati sant peste tot, mai conteaza tara....sa ne fereasca Dumnezeu....

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Ingrid daca vezi mesajul meu sa ne dai vesti despre starea ta Sper ca esti mai bine

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Maraki si nu am fost la un singur dr., ci la mai multi. Oricum vroiam sa merg cu el la pediatra, ca nu am mai fost de o groaza de vreme. si daca la aia i se pare suspect...merg la cardiolog. daca nu, cu D-zeu inainte.
Chiar asa, Ingrid......ai fost la medic? cum mai esti?
am vb. azi cu Canda, e la Brasov, a avut nunta fratele ei si acum se relaxeaza si ei o sapt. asa ca la intalnire va fi marco cu 2 frumoase.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Seara buna..
Am aparut si eu sa semnez condica
Azi am stat la servici pana pe la 5, am venit acasa, l-am imbracat pe Dani, am luat-o pe Sandra si pe prietena mea cu finul si atza la strand de unde am venit la 21.20. A fost super...am facut baie, Dani a fost in culmea fericirii. Acolo am mancat un hamburger si cand am ajuns acasa a baut si 280 ml lapte.Acum face nani...
vai ce intamplari horor pe aici.. Cosmi, Dana si Toanca cred ca v-ati revenit foarte greu.
Si eu am aminiri urate ..in ziua nuntii mele cineva ne-a spart casa...era a bunicului meu si eu locuiam cu el deja pt ca murise bunica mea si sa nu stea singur. Cand am ajuns de la nunta...eu imbracata mireasa ....aveam politia la usa care lua urme si nu ne-a lasat sa ne atingem de nimic si nici sa dormim acolo. Dupa o luna l-au prins pe hot, era un verisor de-al meu de-al doilea (maica-sa a fost la nunta) si taicas-o a venit intr-o noapte si ne-a spart toate geamurile de la casa (bunicul meu avea o terasa ca o sera). Nelu era la Brasov la cursuri si eram cu bunicul meu doar acasa.Ne dadea telefon noaptea si nu zicea nimic sau zicea ca ne taie gatul..de ce l-am bagat de fiul lor in puscarie
Ne-a furat maruntisuri, era un ciubucar, de la mixer, aspirator, uscator de par, abajur de veioza, bani,ceva haine, crema de fatza, gaz spray, adidasi Puma si cel mai tare...mi-a furat si chiloti . Singurul lucru ce l-am recuperat a fost perechea de adidasi cumparata de Nelu cadou de ziua mea inainte cu 2 sapt pe care nu i-am purtat decat de vreo 2 ori. In rest a vandut tot. Avea 16 ani, era minor...a stat in puscarie 1 an si eu am ramas cu paguba. Chestie faina pe statul roman...e minor si cu asta basta..
Cred ca mi-au trebuit ani de zile sa imi revin, imi era frica si dupa ce ne-am mutat de la bunicul meu sa nu cumva sa vina cineva sa imi sparga iar casa.
Dragul meu verisor a crezut ca am dus banii acolo de la nunta(bani au fost la noi tot timpul) si cred ca deaia s-a gandit sa ne sparga casa. Cineva l-a vazut intrand si nu a anuntzat politia caci credea ca e de-a casei si a sarit gardul si a mers direct prin spate
Foarte greu mi-am revenit, nici dusmanului meu nu ii doresc sa treaca prin spaima prin care am trecut eu..sa te trezesti din somn ca se sparg geamuri si sa iti fie frica ca poate intra in casa..si tu sa fii cu un batran in casa. A si murit idiotul ala de unchi..era un ungur sovin si un betivan notoriu...maica-mea tinea legatura cu verisoara ei doar ca erau colege de servici.
Ingrid cum esti? Ai fost la medic?
Ursu..imi pare tare rau ca nu mai mergi la munte
Silvi, ma bucur ca ti-ai gasit timp de noi.
Giova, sa porti sanatoasa rochia. Lasa ca nu e lege sa te potrivesti cu Clau. Eu ca nasa m-am potrivit cu Nelu, eu rochitza vernil el costum care bate spre vernil, camasa si lavaliera vernil. Dar rochia nu am cumparat-o ca sa ma asortez, am cumparat-o ca mi-a placut si mi-a stat bine. Cea pe care o visam eu...nu intra pe mine ca eram gravida ...5 luni avea Dani.
Maraki.. lui Angelo.
Ali, pe unde umblii?
Irina,

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput